- 19 Mayıs 2016
- 970
- 1.982
- 63
- 30
Yüzük çok güzelmişIste bu da meshur yuzuk :)
Eki Görüntüle 1841550
Kadınlar kulübüb kv den dertli olan bütün kadınları bu başlığa gelmiş gencecik daha evlenmemiş bir kıza yok niye anne diyosun yok o senin annen değil SİZE NE? ne kıskançsınız ne içiniz kötü sizin ya. Belli ki gelinden geline aktarılan bir yüzük var ortada kadın da gelinine vermek istemiş. Görümce zaten daha çocuk gereksiz kıskançlık yapıyor. sizin kv niz kötü diye hepsi öyle olacak değil. insanların mutluluklarını bozmaya ne meraklısınız hayret ediyorum.
ay herkes geçiyor bu yollardan,
dediğin doğru, iyiliğini düşünüyoruz da anlayamaz.
babannem şey derdi;
kız aklı kaz aklı
Ya goha beni görseydin sen
Bana kazak ördü, bana kızım yok sen benim ilk kızımsın dedi ayyy canıım diye gezerdim
Anneme de diyordum ay galiba kayınvalideden şanslı olacağım iki annem olacak falan diye geziyordum ağzım kulaklarım da
O nikahta bir şey varmış evlendik değişti her şeyBurada demişlerdi bana ben de içimden aynı konu sahibi gibi pis fesatlar biz öyle olmayacağız demiştim resmen haklı çıktılar.
Hani günahını almayayım ölçülü sayılabilir bana aleni laf sokmaz, elinden geldiğince sabreder falan da içten içe oğlunu da kıskanmaya başladı nikahtan sonra
Görecek o da görecek de şimdi ne desek boş
zaten önceki konusunda da o evde durma dedik, yine biz suçlu olduk.
al işte kv sorun çıkarmadı ama görümce haftasına sorun çıkardı, ki normal bu şeyler,
konu sahibi biz sanki olmayan bir şeyi söylüyormuşuz gibi tavırlar içinde,
yok ben odasına yerleşmişim diyor,
e yalan mı, bir haftadır odasında kalmıyor mu,
şimdi herkes farklı ben samimi arkadaşımla odamı paylaşırım ama eltimle veya görümcemle paylaşmam yani.
bir musibet bin nasihattan iyidir derler ya.zaten önceki konusunda da o evde durma dedik, yine biz suçlu olduk.
al işte kv sorun çıkarmadı ama görümce haftasına sorun çıkardı, ki normal bu şeyler,
konu sahibi biz sanki olmayan bir şeyi söylüyormuşuz gibi tavırlar içinde,
yok ben odasına yerleşmişim diyor,
e yalan mı, bir haftadır odasında kalmıyor mu,
şimdi herkes farklı ben samimi arkadaşımla odamı paylaşırım ama eltimle veya görümcemle paylaşmam yani.
Merhaba kızlar, ben cuma nişanlımın evinden gidiyorum. Düne kadar da her şey çok güzeldi bi sorunumuz yoktu. Kv (bundan sonra anne diye bahsetcem yazımda) bana karşı çok ilgiliydi. Gelinim degil ikinci kızımsın dedi bana hep. Dün akşam oturuyoduk hep beraber annem elinde kutuyla geldi dedi sana bir sürprizim var. Kutudan bir yüzük çıktı ama nası güzel kızlar anlatamam böyle bordo-kahverengi bir taşı var baya büyük sıradan bir yüzük degil belli. "Evlenirken kocam bana takmıştı annesinden kalmış. Ben de sana vermek istiyorum" dedi. Nası mutlu oldum . Görümcem de yanımızdaydı "bana niye sormadın vermeden önce ben istiyodum belki" demeye başladı."sana verilmiş niye kızına degil de ona veriyosun " dedi. Bundan önce de bir iki olay olmuştu ama çok önemli degildi. mesela anneme köyden börek gelmiş bana ısıtmıştı nişanlımla çay içiyoduk getirmişti. Sonra görümcem geldi anne niye bana getirmedin dedi. Bagırdı annesine. Aç falan da degil halbuki olaydan biraz önce yemek yemişti.Neyse böyle şeyler de olmuştu yani. Bu yüzük olayında da üsteleyince annemle nişanlım ortalıgı sakinleştirmeye çalıştı falan bi şekilde kapandı konu ama yüzük de gitti ortadanannemin bunu düşünmüş olması bile çok güzel ama ne güzel olurdu nişanlımın babaannesinin yüzügünü taşımak elimde... Kızlar ben napmalıyım bu yüzük olayında, annesi bana vermekten vazgeçmiş midir? Görümcemle de soguk rüzgarlar esiyo ne yapmalıyım bu durumda
ya cidden ben de öyle düşünmüştüm ama hadi yazmayayım demiştim beğenlerin bi bildiği vardır diye.Yuzuk de baya cirkinmis bijuteriden alinma gibi
Kaynana hatali,kiziyla onceden paylsmaliydi bu durumu
Gorumce aslinda hakli ama orada sizin yaninizda tepki gostermesi yanlis
Siz de fazla annem annem diye dolasmayin az mesafe birakin ki sonradan kv kisisi tepenize micmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?