- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
Offf, laf sokmaya çalışırken, çok bayağı olmak :))nişanlımın babası ölmese ona da babacım derdim ama vefat etmişonun yerine size babacım diyebilir miyim?
Vallahi şu kızla aynı frekansta geziyordum. o da evlensin anlayacak hakikaten anne miymiş
Bak bak, 'anneciğin' kızı nasıl kavgacı görümce oluverdi... Annem ve kardeşim demiyo da annem ve görümcem diyo.. Temiz kalpli değil çok uyanıksın sen..Çok temiz kalpliyim galiba sizden önce sizin yorumuza cevap vermişim
yorumlari okumadım valla. ama yaptıği çok yanlış kızın babaannesinin yüzüğü kendi demeliydi kıza senin hakkın diye. kiz az etmiş saglam olay çıkarırdımYemek konusu algı oluşturmak için yazılmış, kızı kıskanç görümce diye yaftalamış zaten amaç belli
ay herkes geçiyor bu yollardan,
dediğin doğru, iyiliğini düşünüyoruz da anlayamaz.
babannem şey derdi;
kız aklı kaz aklı
Yüzüğü taktı sanırım kaybolduğuna göre:) yüzüklerin efendisindeki gibi.Konu sahibi nereye gitti kızlarr?
Ahahahahah yemin ediyorum kahkaha attım yaYüzüğü taktı sanırım kaybolduğuna göre:) yüzüklerin efendisindeki gibi.
valla genel ban olmuyo emin ol. konu incelenmiyo sanırım. ortalık karıştı bi ben bandırılmışım yimeaan suyuna:)Ban'ım geliyo bence...
İnanamıyorum, yüzüğü bu mu almış yani...
Aynen katılıyorum sana bencede fake. İlk mesajı okuduğumda bende böyle düşündüm. Hiç inandırıcı değil yazdıkları.bu kız fake ben size söyliym. uyandılar artık az mesajla konu açmıyolar. önce biraz yatırım yapıp sonra fake atıyolar. cevaplar hiç normal değil. tamam fesatlar da var ama şuan farklı bi durum var tuğçe dikkatli bak. ağır fake hem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?