Görümceyle yüzük kavgası

Nispet yapmaya çalışırken gerçekleri ortaya çıkarmak.. Demek ki kız çirkef ya da kıskanç değilmiş, annesi tarafından 2. plana atıldığını ve önemsenmediğini düşündüğü için tepkisini koyma gereği duymuş. Ne mutlu ki kızın derdi yüzük gibi maddesel bişey değil de maneviyatmış ki gelip sizden efendi gibi özür dilemiş tepkisini sizin önünüzde gerçekleştirdiği için. Ben takdir ettim kendisini. Size de hayırlı uğurlu olsun

Kayınvalide adayımız yarın birgün gelinlik, ev, düğün vs konularında ağzını açıp fikrini söylesin bakalım, yine annem annem mi oluyor, yoksa kaynana mı oluyor. :)) Yüzük alırken annem annecim diye ettafta dolanan gelin, kayınvalide kendisine ters bir fikir beyan edince kaynana deyip kaçacak nasıl olsa. Hep böyle oluyor. Yazık oluyor o emeklerine. Verip veriştirmekle kıymeti bilinecek sanıyor kadın.

bence kv hatalı kızını tanıyor olması gerek ben gelinimizi cok seviyorum ama mesela böyle bir durum olsa bende cok bozulurum tabi öle tepki vermem ama gelinimizde bana nispet yapmaz. yani bence o yüzüğü cok teşekkür eder cok değerli o yüzden kızınız haklı o hakediyor der ona bırakırdım hem içim rahat ederdi hemde eşimin gönlü olurdu kardeşi sonuçta böle saçma sapan nedenlerle hemen bozuşmayın bence Allah bilir daha neler cıkacak

ya çok da cool takılıyodun ama beni kiblemişsin beybisi:) bunca arsız yüzsüz diyen varken neden bennn:) çok mu gerçekçiydim:)

vallaa naapıveecen doğru neyse o:)

Herşey bu yüzük için miydi? Birde paylaşmışsınız kaptım yüzüğü dercesine. Ben olsam bunca olayın üzerine"anne teşekkür ederim, çok incesin ama bence x'e vermelisin yüzüğü,gönül koymasin ben almış kadar oldum"der o yüzüğü almazdım,içime sinmezdi. Birde görümcenize özür diletmişler ,umarım bu aileye yakışır bir gelin olursunuz,takı alışverişi olsun,gelinlik olsun bir dünya alışveriş yapacaksıniz zira orada istediğinizi almazlar/alamazlarsa dilerim böyle annem annem diyerek konuşmaya devam edebilirsiniz.

Ortalık karışmış sen yüzüğün derdindesin. Bence bu olaydan anlaman gereken şey bak kayınvaliden seni ne kadar çok seviyor, kıymetini bil. Sana değer veriyor.
Benim fikrime gelince kayınvaliden çok yanlış yapmış. Kızı varken yüzük sana düşmemeli. 20 yaşında olsa da alınır. 30 yaşında da. Babaannesinin yadigarını tabi o kullanmak isteyecektir. Hatta babaannesi de öyle isteyecektir. Bence sen olgunluk yap ve o yüzüğün görümcenin olması gerektiğini söyle kayınvalidene.

20 yaşında aslında böyle şeyler yapmaması gerek belli ki karakteri bu yönde ilerlicek kıskanç,fesat...
Siz o yokken konuşun kv ile düşünmen yeter üzülme felan diye.
Ama sanki fazla yüz göz oluyor gibisiniz ailesiyle. İçtenlik yakınlık iyi bir şey ama sorunları da çoğaltır ilerde sen zorluk çekme diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…