Görümceyle yüzük kavgası

Şahsen annemin yüzüğünü ben takmak isterdim. Benim annem benim babannem sonuçta. Bence görümve haklı. Orda söylemesi hoş olmamış ama söylemese de yüzük tamamen gider demiş olabilir
Yanlış düşünüyorsunuz öyle degil bence. Hani kadın bana kv verdi ben de senin kv nim ben de sana veriyorum demek istemis. Çok hoş. Filmlerdeki gibi

Şöyle de bir şey var babaannesi tutmuş gelinine vermiş zamanında belli ki annem de bunu devam ettirmek istiyor. Yanlış olan ne. Ne diye görümcem demiyo sende kalsın diye de ben diyorum?

Reactions: anu
sonucta babannede yüzüğü gelinine vermiş kızı varmıydı bilemiyorum ama bunu bu şekilde devam ettirmek istemiş olabilir kayınvalideniz eğer sizin için niyetlendiyse yine size verecektir diye düşünüyorum. Görümcenizle ilgili birşey diyemiyorum umarım bu davranışları düzelir.

bariz ortada kıskançlık tavırları var
oturup konuşurdum kv çok teşekkür ederim beni aile yadiğarıyla onure etmeniz
ama kızınızla sorun yaratacak gibi o yüzden kızınıza verin derdim

Kızıyla bir sorunu falan yok. Ona da zamanında kv vermiş. O da bana aynı jesti yapmak istedi sanırım

görümcenin diğer tavırlarını bilmem ama bence babaanne yüzüğü geline değil kız evlada takılması gerekir. benim babaannemin anneme taktığı yüzükleri kolyeyi felan ben aldım ama kardeşim daha 19 yaşında. ilerde evlenir, evlendiği kişiyi kızımız gibi benimsersek gerekirse hepsini ona veririm. mal canlısı olduğumdan değil zaten takı toka düşkünlüğüm de yoktur bi düğün dernek olcak da takcam öylece duruyor mesela. yadigara olan hürmetten dolayı ben aldım.
burda senin kv hatalı. seni çok sevdiği için vermek istemiş ama kızının önünde yapması pek hoş olmamış.

Şöyle de bir şey var babaannesi tutmuş gelinine vermiş zamanında belli ki annem de bunu devam ettirmek istiyor. Yanlış olan ne. Ne diye görümcem demiyo sende kalsın diye de ben diyorum?

Bana da kayınvalidem şık bir elmas takım aldı. Tam evlatlara verilecek bir şey ama ben onu gelinime değil kızıma vermek isterim. Maddi değeri için değil manevi değeri için. Geline git elmas pırlanta al benim o elmasımla değeri aynı olur. Beni de kayınvalidemi de kızım kadar sevemez sonuçta değil mi?
Size kırmızı taşlı değerli yüzük alınır yine ama bu başka.
Anlayışlı olmanız gerekiyor.
Kızın yerinde siz olsanız ne yapardınız?

ben de aynı şekilde düşündüm
düğünde takabilirdi ya da kızı olmadan verebilirdi
ya da özel bir günde

ya da verdiyse devamı gelmelıydı sehpada kalmıs yuzuk

="Aysenaz93, post: 46741095, member: 761610"]Ama yüzük de annemin sonuçta bu kararı verecek olan o
olabilir. Şahsen başıma böyle bişey gelse anne kız haklı derdim. O yüzüğü de verse bile almazdım artık. Anne yeni bi yüzük alıp gelse görümce de bunu yapsa orda bi dur derdim de. Bu durum farklı

Nasıl bir düşünce bu ya ?

Kv ye zaten kvde den gelmiş yüzük annesinden gelse kızına versin ee kvdeden gelmiş gelinden geline dolaşıyo.

Nasıl bir düşünce bu ya ?

Kv ye zaten kvde den gelmiş yüzük annesinden gelse kızına versin ee kvdeden gelmiş gelinden geline dolaşıyo.

Hiç bir gelin kayınvalidesini kızı kadar sevemez.
Benim ananemin mücevherleri kız evlatlar arasında paylaştırıldı. Gelinine de pahalı bir hediye verildi. Aile yadigarı o aileden olan biri tarafından daha anlamı sevilerek kullanılıyor.
Anneannemden kalan baya rüküş bir küpem var hala takarım ve taktıkça gözüm dolar, ruhu şad olsun derim hangi gelin bunu yapar?
Geline hediye alınsın en pahalısı alınsın güzel bir hediye verilsin. Ama ailenin yadigarı bir boşanmayla giderse kız çocukar üzülür.
Benim teyzemin oğlu boşandı sözde rahmetli kayınvalidesinin taktığı elmaslar gitti hala pişman kızına vermediğine..

O zaman sana da niye o elmas takımı aldılar? Almasalarmis keske. Geleceğin kötü dışlayan kaynanalari ile dolu bu site

görümcen bariz senı kıskanıyor ayy hıc sevmem boyle ınsanları... koyden borek gelmıs anne bana nıye getırmedın coocuk muusn kalk kendın al demı utanmasa anne agzıma da tut dıcek senın görümcek yuzuk konusuna da gelınce kv sana munasıp gormus bellı kı sevıyor da senı sen takılma yuzuk olayına kaynanan yuzugu sana vermese bıle telafısını yapar... sen konuyu acma nısanlına ve kynanana canım...

Bir hukukçu olarak cevap vereyim. Böyle hediyeler geri alınabilir. Çünkü maddi degeri çok büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…