- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
sen yüzüğü sana verseler alcak mısınBir tane halası var nişanlımın. Yani kızı da varmış halbuki :)
yapma be triska, tamam yadigardır emanettir de, kızceğizin üzülmesinden daha mı önemlidir?
belki kv yine gelinine verebilirdi ama kızının da gönlünü alması gerekirdi bundan önce.
ki öncesinde de börek gibi günlük bir şey yüzünden sorun çıkmış, bunu tahmin etmeliydi bence.
Bir tane halası var nişanlımın. Yani kızı da varmış halbuki :)
Kızıyla konuşsa tabiki iyi olurdu ama gelindrn geline olan biley içinde sorun çıkartmak normal mi ?
Bu kız kıskanç börek için bile sorun çıkaran biri eminim düğün zamanı takı taksa o olmaz banada alıcaksın diye tutturur.
E bu kız evlenmesin ozaman
ama böyle de olmamış işte,
ben bir tarafı sevindirirken diğer tarafı üzmeyi doğru bulmuyorum,
kendi parmağında kalsa kimse üzülmeyecekti.
belki düğün zamanı hediye etse görümce bu duruma alışmış olacaktı.
onun açısından da zor bence, birden bire bir kız geliyor, kendi odasını paylaşmak zorunda kalıyor,
annesi özel bir yemek yapıyor, kendi kızına ikram etmiyor,
abisi belki hep misafirle ilgileniyor,...
bence üzerine çok gidilmiş görümcenin.
Ben olsam ben de olay çıkarırdım doğruya doğru.
Babaanne benim babaanne dün geldi aldı yüzüğü diye
Bilmiyorum bu konuda niyeyse aşırı anaerkil düşünüyorum. O takıları kız takıyor erkek evladın da pek umurunda olmuyor. Beni anacaksa kızım anar babaannesini anacaksa kızım anar diyorum.
Dediğim gibi teyzemin sözündeki kolyesi eski gelinde uçtu gitti. Hala üzülür kızıma vermedim diye.
İlla geline takıldı diye öyle devam etmek zorunda değil ki.
Ben açıkçası geline takmak istemem kayınvalidemin taktığını. Açıkçası kayınvalidemin aile yadigarı olsa da almak istemezdim kızına kalmasını isterdim. Ben kayınvalidemi kızının onu sevdiği kadar sevemem.
Düz kolye olsa neyse ama yadigarda en çok seven baktıkça onu hatırlayana verilmesini doğru buluyorum. Yadigar çünkü bu.
Mesela benim kuzenlerden birinin babannesi ölmeden önce erkek kuzene verdi altın bir kolye gitmiş satmış manyak. Çok sinirlendik duyunca.
Ya ama sende annem, annem, annem..
Yok manevi değeri, yok babannesinin yüzüğü,
yok ben taşımak isterim.
Kate middleton bu kadar kasmamıştır emin ol
valla bizde pek bu tarz adetler olmadığı için çok hayal edemiyorum ben.
bana mesela, odasını paylaşmak zorunda kalması daha zor geliyor
Bir tane halası var nişanlımın. Yani kızı da varmış halbuki :)
Aynen katılıyorum
Bana çok tuhaf geldi kvden annem diye bahsetmek
Babaannesi benimde babaannemdir demek
Yüzüğün manevi değeri benim için fazla felan
Sıcak, samimi bir ilişki olması ne ala da burada bir abartı var sanki
Görümce o ailenin asıl üyesi olarak yüzüğü istiyor, öyle bir ortamda dayanamayıp söylüyor
Hala bana versinler diyorsun
Allah akıl fikir versin
İyi de ben bütün takıları nes varsa benimdir kızına bir şey vermesin demiyorum ki. Kaldı ki annem beni uygun görmüş bundan sonra asıl kızına verse almalı mı? Asıl yanlış olan bu bencebabannesinin kız çocuğu yoktur da o yuzden ona vermiştir kendi kızı dururken sana sunması bana ayıp geldi annemin yadigarını ben değil de neden başkasının kızı taşısınki çok abest senin kv biraz olacak düğünün sarhoşluğuna kapılmış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?