Görümeceme uyuz oluyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi GGGTTT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sen mesafeni koy,zaten uzakmışsınız,takma boşver.bu kadar kafana takarsan kendine yaparsın.yapma böyle,kafana takma ,o onun sorunu.

Allahtan aranızda 1200 kilometre var, Allah muhafaza 1200 metre olsaydı neler olabileceğini tahmin bile edemiyorum.
Sanırım siz kafanızda kurup kurup olayları fazlasıyla büyütmüşsünüz. Size ne ya boşverin kadın dünyanın nerdeyse diğer ucunda.

Sen de kulağını tıka canım madem laf sokuyolar.Eğer denk görmüyorsan -ki mesajlarından öyle anladım- niye bu kadar takıyorsun ki.
Hem 4 yıllık üniversite bitirmek belki hayalidir,içinde kalmıştır.Bitirilen okulun kişilikle alakalı olduğuna inanmıyorum.Boğaziçi bitirmiş sanki yazmışsınız da.Bitirenlerin burnu havada mı olmalı.

merhabalar.ben görümcemle çok iyi geçinirdim o istanbuldaydı .durumları bozulunca bizim yakınımıza taşındılar.eşim çok yardımda bulunmuştur kendilerine.ev bulduk onlara iş bulduk.neyse .çok içli dışlı olmamak gerekiyomuş ve araya mesafe koymak gerekiyomuş bunu öğrendim geçde olsa .
görümceme ev sahipleri gelmiş oturmaya. beni de çağırdılar.kadını tanıyorum ama çok konuışmuşluğum yokdur.bi kaç kez konuşmuşumdur .görümcem başladı benim düğünü anlatmaya kadına.işde düğünü türbanlı oldu dedi .sadece kadınlar girebildi düğününe dedi.bende ozmanın şartları 10 sene önce öyleydi felan dedim ve ona eskileri karıştırma dedim .
devam etti.düğün sonra sı kayınvaldemgilin evinde oda olmadığından biz düğünden sonra diğer görümcemin evine gittik .onu anlattı.bende iyi ki gitmişim ben kayın peterimim evinde yatmak istemezdim dedim hep kendimi iyi yönde anlatymaya çalıştım ozamanın şartları öyleydi dedim eşim askerden geldi durumu bukadardı dedim görümceme.orda görümcem beni değil aslında eşimi küçültdü düğünü erkek tarafı yapar.düşünün o kadar iyiliğimizin karşılığında o çıkmış benim 10 sene önceki düğünümü eleştiriyo.daha düne kadar açlıkdan işsizlikden ağlayan a bakın.içimden dedim görümcem bunları niye anlatıyo bu kadın bütün n bunları bilemek zorundamı dedim.eşimin mesleği üst kariyerde yani tanınmış sevilen birisi.sonra ben kızınca geldi bişey söylemedim biz sadece sohbet ediyoruz dedi bende beni anlatman herşeyi.mi o kadına anlattın bu senin sohbetinmi oluyo dedim.gözümün içine baka baka senin gelinliğin hiç güzel değildi çok kötüydü dedi.bende ona mesaj yazdım.benim düğünüm güzel olmayabilir dedim.ama ben senin gibi babamı ezip kaçmadım kocaya dedim.senin düğünün güzel olabilir ama ailensiz mutlu evlenebildinmi dedim.düşünün yapılan iyiliklerimizi ve söylenen sözlere daha dün geldin istanbuldan bi kaç eşyan var diye bu ne yani.benim durumum süper ama ben hiç bizaman eşyamla şunumla bunumla hava atmam verende allah alanda allah.eşim çok yardım etti.tabii allah için yapdı daha çok.ama bu insanlar niye nankör oluyo.kaynanamda ordaydı demekki kızını haklı buldu ki iki gün oldu yanıma gelmedi niye öyle yaptınız ne oluyo diye insan gelmezmi.niye kızdın diye..demekki kızını haklı buldu.siz söyleyin kim haklı.ben o kadını tanımıyorum diyelimki o kadında yok yine de görümce bana senin düğünün güzel olmadı gelinliğin çok kötüydü diyemez benim kardeşlerim ailem nile söylememiş.bu eşime saygısızlık olur o kadıının yanında bende onun kaçtığını söylebilirdim ama bana yakışmaz.daha yeni tanıştığın bi kadına nasıl bi anda beni anlatır sonra bunun adı sohbet olur yaaa.ben bu kadar iyi niyetli olmamdan hep kaybediyorum artık insanlara fazla yüz vermiycem ve samimi olmuycam çok başım yandı çünkü.resmen beni küçülldü.diyoki ben senin daha güzel gelinlikler giymeni isterdim diyo .bende ben konuşmuyorum bunları sana ne oluyo dedim 10 sene önce abin yeni geldii askerden durumu buydu dedim.bi hata yaptıysam özür dilerim diyo hatasının ne olduğunuda bilmiyo .yazık ben bundan sonra bunun adını kıskançlık koycam koymak istemiyodum ama artık koycam ve nankörlük.

sevalotcgı canım ben anlamadım ne alaka senın ceyızını falan elsetırse tamam da gelınlıgı onlar almadımı zaten yanı cok sacma geldı bana elestırmesı falan o zaman daha ıyısını yapsaydınız dıyesı gelır ınsanın tuhaf bı gorumcen varmıs hem eskılerı desıp baska ınsanların yanında konusmanın ne mantıgı varkı demı ama eger dedıgın gıbıyse gercekden nankorluk etmıs yanı tamam abısı sonucda bı yerde mecbur ama yapmayada bılırdı demı karsılık olarak baskalarının yanında kucuk dusurmeye calısmak mı olmalı karsılıgı bence onun kuyruk acısı vardır cnm seneler sonra boyle konusmya baslamıs madem eskıye dayalı ıcınde bırıktırdıgı bazı seyler vardır:1closedeyes:

nelere takilip sorun ediyorsunnn...
sevmiyorsan gorusme mesafeni koy..
kendini begenmisse onun sorunu...

onun yaptigida senin yaptiginda hos deil...
bunlar nasil iliskiler bi turlu aklim almiyor yaaa...
sen onun basina kakmissin oda senin..hic ama hic hos deil..
bu tarz konusmalar aranizda seviyesizlik yaratir yapmayin derim..

zeze 85.siize yazıyorum.benim onu uyarmam hatamı söyledim ikikere söyledim eskileri karıştırma dedim demekkii rahatsız oldum dimi.evt bende suçluyum ona uydum mesaj attım.orda o anda sinirlendim ne yapmalıydım onu uyardım eskileri karıştırma dedim.3 senedir çorumun ilçesindeyiz 2 ay sonra tayinimiz çıkacak.işinden dolayı herkez tanıyo eşimi.küçük yer zaten.onlar buraya geldiyse dikkat edecekler biz gittikden sonrada onlar burda kalcak.ben 3 senedir anlatmamışım bişey.ben istersem anlatırım kendimi başkası niye anlatsın beni.sohbet etcek başka konu yokmu hiç.benim 10 sene önce olan düğünümü kensinininde ilk defa evine gelen ilk defa tanıdığı birine bi anda herşeyi önüne sermesi nasıl bişey.3e senedir kadın bizim evin arkasında oturuyo.bi anda görümcemin sayesinde herşeyi öğrendi kadın .ne gerek var ama neeee.o kadar iyilikk yaptık tamam başlarına kakkmak istemem ama karşılığı benim düğünde ki bazı aksaklıkları anlatmasımı olmalıydııııııııııııı.gülerek anlatması.benim pozisyonumu düşünün.görümce tarafından gülünüyorum.ben görümcemi severdim sayardım ama ben üzüldüm.bazen düşünüyorum nerde hata yapıyorumda sonra hep üzülen ben oluyorum diyeeeeeee.evet zeze 85 demekki karşı taraf bi szeviyesizlik yaptıki ben de istemeden ona benzedim.ama ben onu o kadının yanında hiç bişeyini anlatmadım kaçtığı aklıma geldi ama söyelmedim terbiyem müsade etmedi sadece orayı terkettiiim işim var gitmeliyim dedim.uzakdan yazmasıda ne güzel oluyo dimi önce ben onun başına kakmadım zeze hanım önce o anlatıı güldü gelinliğin çok kötüydü dedi o kadının yanında.ben sadece eşim için üzüldüm onu küçülttü o kadının yanında .olmuş bitmiş şey konuışulmaz biri seni eleştirsin tanımadığın bi kadının yanın da gülsün sana bakalım ne yapcan

Son düzenleme:
Bazen insan baska insanlari degil, kendini sorgulamali arkadasim...

Görümceni degistiremezsin, kendini bu denli sinir etmen cok mantiksiz...ama kendi bakis acini degistirmek elinde....a.s

Rahat ol..görümcenden ziyade sen onu daha cok kafana taktin sanki...benneyaptımki

nasıl rahat oluyum evimizin arkasında oturuyolar.hergün görücem.eşimin kardeşi.iki gündür kayınvaldemde gelmiyo demekki bana kızdı ben suçlu görmüyorum kendimi.çünkü görümceyle iyi anlaşırdım onlan o konuşmalarına gülmesine kızdım şaşırdım bi anlam veremedim.o yüzden kafama takmış olabilirim .neden böyle yaptı diye.insanlar karşı tarafı rencide etmemeyi öğrencekler nasıl davrancakların öğrencekler.

görümceni bırak, yaşamaya bak arkadaşım...şu bu derken hayat treni kaçıyor...boşwer..kpmpleksli biri demek ki görümcen....:)))

arkadaşım burada yapılan yorumlar genelde konu sahibine.
bir karışıklık olmaması için kendi probleminizle alakalı konu açın bence.
o zaman yorumları daha iyi değerlendirirsiniz.

bazıları böyle tatmin oluyorlar ..
takma kafana..

seni haklimi cikarmaliydim...
yukaridaki kirmiziyla isaretledigim cumleler sizin cumleleriniz...
gorumceniz ayip etmis ama sizde ayip etmissiniz iste...
uzaktan yazmasida guzelde..sanirim yazdiklarimin size uymamasi cirkin??
ben size ikinizinde ayip ettigini soyledim...gorumcen hakli demedim
ama siz kendi yazdiginizi okumamissiniz..
gorumcen alay etmis sende onun gecmisini yuzune vurmussun
ikiside ayip deilmi yani??
ama hirsinizida hala alamamisiniz..
biraz daha msj atin oyleyse..
parasi olmadigini uc bes parca esyasi oldugunu yuzune vurun
ondan daha az ayip etmis olursunuz
ama burda baska arkadasin konusunu oyalamayin
kendi probleminiz icin yeni konu acin
arkadasada ayip olmasin dimi?

ben seni haksız görmüyorum. etkiye tepki meselesi. demek ki içten içe fırsat kolluyormuş laf söylemek için. ancak yine de onun seviyesine inmeyin derim. bırakın kime alnlatırsa anlatsın sizi değil kendini küçük düşürür. sonuçta gelinliği alan da, düğünü yapanda erkek tarafıdır.
3 yıldır zaten sizi tanıyan tanımıştır. madem oradan ayrılıcaksınız boşverin, bundan sonrasını kendisi düşünsün şakkıdı

görümceleeerrrr ahhh ahhh benı konusturmayın kızlarrr =(((

bırak kendi kendini tatmin etsin böyle
sen niye sihir oluyorsun ki
he de geç işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…