Görümeceme uyuz oluyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi GGGTTT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Seni çok iyi anlıyorum canım.-tatlicadiarzu-Cahil insanlarla muhattap olmak zorunda kalmak çok sinir bozucu.. klava:Birinde cevap vermiyosun, ikincisinde cevap vermiyosun, üçüncüsünde dayanacak gücü kalmıyo insanın...kötükedihüso
Mümkün olduğu kadar duyma derim ben.O konuşurken içinden başka şeyler düşün..Cahil nasılsa de geç...lülülülülülükafamçokkarıştıCiddiye bile alma.Her lafının, davranışının arkasına düşersen iki gün sonra eşinle aranız bozulur çünkü.

balım nur nergiz hanım .evlenirken eşim askerden yeni geldi düğün yaptık.durumları iyi değildi.ben hiç bişey istemedim ailemde istemedi yurt dışındaydım evlenip kaldım burda.gümüşlük felan alalım dedim eşime tayinimiz çıkacak bol bol fazla eşya almayalım dedi tamam dedim.düğünde türbanlı oldum bayanlar vardı sadece açık olsun dedim gerek yok dedi eşim yine tamam dedim.ben çıkıpda 10 sene öncesinden düğünden hiç bişey anlatmıyorum şöyle böyle oldu diye.aileminnde konuşmasını istemem.ozamanın şartları durumu oydu.bu eşime haksızlık olur.görümcemlere yanımıza taşınması için yardım ettik eşine kendisine iş bulduk.ev sahibi geldi ona benide çağırdılar gittim.3 senedir ben kadını pek tanımam bişey anlatmamışım.görümce başladı benim herşeyimi anlatmaya.kaynanam gilde oda olmadığından diğer görümcemin evine gittik.onuda anlatttı.bende iyi gitmişiz ben kayınvaldemgilin evinde uyumak istemezdim dedim.hep kendimi iyi yönde anlatmaya çalıştım.ben onu uyardım rahatsız olduğumu belli ettim eskileri karıştırmayalım karıştırma dedim.bi çırpıda kadın benim herşeyimi öğrendi ama bunları öğrenmesi gerekmiyodu gerek yokki.sonradan dediğine göre biz
sadece sohebt ediyoruz diyoo düşünün benim herşeyim anlatması bunun adı sohbet oluyomuş.gülerek gelinliğin bence çok kötüydü dedi.dahada bi rahatsız oldum.aklıma sen kaçtında güzel gelinlik giydinde ailensiz annensiz babansız mutlu evlenebildinmi diycekdim demedim kadının yanında ama sonradan mesaj attım bunları yazdım evet seviyesizleştim ama sessiz de kalamadım önceden olsa sessiz kalırdım ama artık kalamıyorum.ben istersem kendimi anlatırım düğünü mü herşeyimi ama ben anlatmam lazım bi başkası değil.ona kalmamış.bi kaç gündür kafama taıkıyorum çünkü görümcemi severdim iyi anlaşırdık.bunları neden niye böyle yaptı diye kızıyoruım.

haketmiş canım ben olsam kadının yanında bozardım onu. benim anlatmadığımı o nasıl anlatırmış. sen onu seviyordun ama bakalım o seni seviyormuydu. onun bu yaptıklaırnda bile kıskançlık var. bende hiç konuşmadım anlatmadım ama kaynanamda görümcemde millete farklı şeyler anlatıyorlarmış. bana soruyor tabi bu kişiler bende anlatıyorum artık olanları. valla böyle insanlara anında ağzının payını vereceksin yoksa daha çok tepene çıkıyorlar. birde pişkin pişkin bak nasıl ses bile çıkaramıyor suçlu çünkü diyorlar.
sıçan suratlı görümceler sizden nefret ediyoruz işte ::roflol: :roflol: :roflol:

iyi yapmısşın canım,birinin görümcene dur demesi gerekiyordu,iyide olmuş, anlamıyorumki o kim oluyorda seni milletin önünde rencide ediyor,küçük düşürüyor,en azından bir daha haddini bilir.hoş sohbet istiyorsa kendini anlatsın :dilcikar:

Vay sıpa vaaaysüprizzzzz

Allahım iyiki görümcem yok:Saruboceq:, iyiki eltilerimi senede bir görüyorumkaydirigubbakcemile3

bunlara dua etmekle okdar haklı okadar haklısın ki keşke bende öle olsam özendimsana :1rolleyes:

okadar şirin anlatmışsınki vala bende çok guldumm kaydirigubbakcemile5

şimdi okudukça üzüldüm bende görümceyim yengemde bana sinir oluyomu acaba
:çok üzgünüm:

Özür dilerim ama üçüncü ya da dördünücü kez hikayeyi baştan yazıyorsunuz. Konu sahibi arkadaşa ayıp oluyor biraz. Eğer paylaşmak istediğiniz böyle bir sıkıntınız varsa kendinize bir konu açsanız iyi olmaz mı? Böylece kimin kime ne yanıt yazdığı da karışmamış olur, siz de mesajınızın başına f"Filanca hanım size yazıyorum" diye eklemek zorunda kalmazsınız.

aman canım boşver ya takma kafana.eğlensin kendince kız. . . zaten komşuya anlatırken komşunuzda aa ne güsel anlatıyo dememiştir heralde . . . ahh bu görümceler ahhh . . .

bnmde bi görümcem war we bnde çok çekiyorum kızlar artk bnde sizdenm senağlama

ay lütfen biri banada yardım etsin bbnmde görümcem çok berbat bni yönetmek istyr o ne sylese onu yapmamı istyor yok çocuk olma yok büyü onu yapma bunu yapma abisiyle kawga ediyor sebebni bnden biliyor o 26 yaşında daha ewlnemedi dye bütün herşeyi bnm üstme yıkıyor onun yznden süerkli sewgilimle kawga edyoruz ne yapaym ne edeym bana yardım edin lütfennn

bende görümceyim ve gelin hanımı pataklamak istiyorum ama napıyorum onun yerine daha faydalı bir şey yapıp kpss kitaplarıyla cebelleşiyorum..-tatlicadiarzu- sınavdan sonra yumruk olayına başlamayı düşünüyorum.. :teytey::teytey:

Heheheheh görümcelerin intikamı başladı yani desenize : )))

bende görümceme sinir oluyorum uyuz oluyorum çok mıymıy ay allahım yaa ne denir böle sinameki görmedim bana arada bi gıcıklık yapar şahsıma bişey yapamaz zaten haddine düşmemiş son günlerde yüzünü bile görmek istemiyorum ama mecburum annesi yani kayınvaldem cocuğuma baktığı için onu alırken zoraki görüyorum
aynı zamandada görümceyim ve geline uyuz oluyorum
şeytan diyo al ikisinide bi kaşık suda boğ:roflol:

ahh ahh herkes görümcelerden dert yanıo yani . benim görümcem yalancının önde gideni . aptalın teki. beni çok severmiş aslnda ama nedense annensine senin gelinin çok para harcıo falan filan diomş .sanki onun babasının parasını harcıyorum töbe töbe.çalışıorum harcıcam tabi

BENDE GÖRÜMCEMı HıÇ SEVMıYORUM VE YÜZÜNÜ GÖRMEK ıSTEMıYORUM AMA TAKMAYALIM BUNLARI BEN SıNıR OLUP EŞıMLE KAVGA EDıNCE MUTLU OLUYORDU AMA ŞıMDı KENDıSı ÇATLASIN EŞıME DAHA ıYı OLUYORUM NE ÜZECEM ONUN ıÇıN KENDıMı O ÜZSÜN KENDıNı.ONUNLA TARZIMIZ ÇOK FARKLI ZATEN O SOĞUK NEVALE ÇATLASINNNNNNNNNNsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey.....sırnaşık şeyBENıMKı BANA BıR ŞEY DıYEMıYOR ARTIK DESE ZATEN ABıSıNıN HUYUNU BıLıYOR ANINDA BANA NASIL BAĞIRIRSA ONADA AYNISINI YAPAR ÇÜNKÜ

Son düzenleme:
bende benimkine sinir oluyorum ama yapacak bişey yok

Sinir olmadığın birini söyle,belki uyuzun geçerfisfisfis

Ben de görümceyim.Ama gelinimizin benimle beraber üç görümcesi var ve hiç uyuzluk yaşamadı kız:1closedeyes:
Ayrıca yumruk atacak kadar sinir oluyorsan at şu yumruğu Çok üzgünüm çoook,zira sen atmazsan o sana atacak gibi bir his var içimde
Az laf,çok icraat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…