Görümeceme uyuz oluyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi GGGTTT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
durduğun kabahat eğer işinin kaba kuvvetle hallolacağını düşünüyosan
yalnız bu niki nerden buldun abi insanın sanki şey diyesi geliyo anladın sen onu

:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeykafamçokkarıştıa.s.

görümcen uzakmış canım senden
bak bizim gibi yakın olanlara haksılık yapıyorsun ama

takmamaya çalışacaksın
onu değiştirmen mümkün değil
öyle kabul edeceksin
yapabilecegin tek şey
hareketlerini ayarlamak.
mesafeni koyy.

Yorumum senin degildi güzelim....konu sahibi icindi!

Canım hiç muhatap olma sen takma boşver hayatı sana zehir ediyo üzülüyorsun yıpranıyorsun düşün o kişi için değer mi değmezzzz elbette :1closedeyes:
Ayy iyi ki görümcem yokkhihoyyyt

Bayıldım ya harikasın.Benimde en gıcık olduğum tipler bunlar ya.kaydirigubbakcemile3

bu görümcelerin adı çıkmıs bikere iyide olsalar göze batılar:))) 1200 mt uzağında ki görümcendende bukadar dert yanılmaz ki cahil dedin dedin yengesi olarak büyüklük göster kendisin gelistirmesine yardımcı ol ozaman....

canım bencede kendini gereksiz geriyosun
hem uzak şu anda hemde b zararı yok sadece kendini beğenmiş bir tip
mesafe koymak öenmli gerkiyosa telefonda bile geçiştir yan yana gelincede tınlama dediklere sinir olma işte

güzelim kaderimizden işte okumakla alakası yok benimkilerde boyum kısa diye laf ediyorlar. ben üniv onlar lise mezunu ve birincilikle bitirdim ben okulumu bana gerizekalı diyorlar. sessiz sakin bir yapım olduğu için üzerime çok geliyorlar. galiba acık çirkef olmamız gerekiyor. bende görümceyim ama hoşuma giden bişey oldumu yengemede almaya çalışırım alamazsamda söylerim bak şurada şu var bak beğenirsen sende al diye. benim görümcemde kokoşun teki ev hanımı kendisi ama bir görsen prenses sanki. evinin eşyaları paramparça olmuş hala dış görünüşüyle ilgileniyor. işte bizlerin titizliğini huy güzelliğimizi çekemiyorlar. ben artık sinir olmuyorum sadece acıyorum onlara.

bütün yazılanları okudumda,ne kadar iyi olursa olsun fazla samimi olmayacaksın,samimi olduğunda kafasından geçen düşünceleri tartmadan söylüyor,kim olursa olsun azcık çekinecek senden.hem görümcem var ki şuana kadar bir kötülüğünü görmedim.hemde görümceyim.ama yengelerimle fazla yüz göz olmuyorum,nasılsın iyimisin okadar.yerimseniben

canım ben senin yerinde olsam aynı davranışta bulunurdum,hep sus sus nereye kadar,sana o lafları söylesin,sen de sus,karşılık verme oldu artık,herkes haddini bilecek kötükedihüso

her türlü laf edecek şey buluyorlar işte bende takmamaya çalışıyorum ama ben takmayınca o dozajını arttırıyor, işte o zamannn sinirleniyorum.
görümceee görümceee görmeyeyim seni ömrümceeee hihoyyyt

geçenlerde kaynanam eşime kızıyor telefonda ablana neden gitmiyorsun diye. eşimde o bana hangi gün geldi diye söylendi. gancık karın sokuyormu evine diyor. hemen benim üzerime atıyor sanki geldilerde eve sokmamışım. yani boşver hayatını yaşa. aslında onlar siizin mutlu olduğunuzu gördükçe daha fazla uğrtaşıyorlar bozmak için. kanmayalım çirkefliklerine çatlasınlar patlasınlar biz mutluyuz hahahahhaaaa. eşimede diyorum ablanın arabası yok bizim var evi yok bizim var. bol bol geziyoruz o gezemiyor çatlasın orta yerinden :)))))))))

derdi o zaten o yüzden böyle yapıyor,,, söylediklerinin aynısı bizde yaşıyoruz çünkü, kendisi evleneli 7 yıl oldu hiçbir şey sahibi değil biz 1,5 yıllık evliyiz evimizi arabamızı aldık borçlarınıda ödüyoruz çok şükür ve bunları aile desteği olmadan yaptıkk, derdii o zatennn. ben istanbulda geziyorum tozuyorum yiyorum içiyorum iyi bir işim var allaha şükür her istediğimizi yapabiliyoruz, onun derdii oo derdii...allah görümcelerin şirretinden korusun biziklava:

ay ya çok komiksiniz çok güldüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben kendimi haklı buluyorum sizin yazdıklarınızıda haklı buluyorum.benim ona söylememin sebebi kendisine baksın sonra beni eleştirsin ,ben ona bi defa mesaj çekdim dahada çekmem tekrar tekrar mesaj çekecek de değilim.sadece benim ona cevabım olmadı mesajda söylemek istedim onun yaptığı hata bilerek yapılımış bi hata kaçmış gitmiş ben onu başkalarının yanında anlatmadım.onun kaçtığını söylemedim.ben kendisine söyledim okadar benim demek istediğim benim herşeyim var rahat bi yaşantım var onun bi kaç eşyası var az parası var diye hiç bi zaman laf etmedim olabilir bi gün bende fakirleşebilirim.benim demek istediğim kendi hallerine bakmadan nasıl benim 10 sene önceki düğünü gülerek başka bi kadına anlatır bana dönerek senin gelinliğin çok kötüydü der.ben yine orada bişey söylemedim demedim .eve gelince sinirimden mesaj çektim o kadar tamam çekmemeliydim ama söylemseydim bu sefer ben daha çok içime atıp sinirlenecekdim içimde kalsaydı.

ya varya hakikaten şirret bu görümceler (ama bende görümceyim öyle değlimm) banada gelinliğim kötüymüş rezilmişim ben. ama ben hemen cevap vermiştim sen bunu kiraladın bende giydim. iyisini diktirseydin o halde dedim. işte salonda akrabalarına salonu kız evi tuttu demiş yalan vallahi benim ailem damat camiden girsin salona gerek yok dedi. 3 sene bitiyor hala düğün dillerinde. sanki onlar yaptılarda. fakirliklerini yüzlerine vurmadım herşeyin ucuzuna kaçtım yine kötü ben oldum. aman umurumda bile değil valla. şükür allahımıza onlara muhtaç değiliz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…