- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 44
- Konu Sahibi GGGTTT
-
durduğun kabahat eğer işinin kaba kuvvetle hallolacağını düşünüyosan
yalnız bu niki nerden buldun abi insanın sanki şey diyesi geliyo anladın sen onu
nasıl rahat oluyum evimizin arkasında oturuyolar.hergün görücem.eşimin kardeşi.iki gündür kayınvaldemde gelmiyo demekki bana kızdı ben suçlu görmüyorum kendimi.çünkü görümceyle iyi anlaşırdım onlan o konuşmalarına gülmesine kızdım şaşırdım bi anlam veremedim.o yüzden kafama takmış olabilirim .neden böyle yaptı diye.insanlar karşı tarafı rencide etmemeyi öğrencekler nasıl davrancakların öğrencekler.
durduğun kabahat eğer işinin kaba kuvvetle hallolacağını düşünüyosan
yalnız bu niki nerden buldun abi insanın sanki şey diyesi geliyo anladın sen onu
nasıl rahat oluyum evimizin arkasında oturuyolar.hergün görücem.eşimin kardeşi.iki gündür kayınvaldemde gelmiyo demekki bana kızdı ben suçlu görmüyorum kendimi.çünkü görümceyle iyi anlaşırdım onlan o konuşmalarına gülmesine kızdım şaşırdım bi anlam veremedim.o yüzden kafama takmış olabilirim .neden böyle yaptı diye.insanlar karşı tarafı rencide etmemeyi öğrencekler nasıl davrancakların öğrencekler.
güzelim kaderimizden işte okumakla alakası yok benimkilerde boyum kısa diye laf ediyorlar. ben üniv onlar lise mezunu ve birincilikle bitirdim ben okulumu bana gerizekalı diyorlar. sessiz sakin bir yapım olduğu için üzerime çok geliyorlar. galiba acık çirkef olmamız gerekiyor. bende görümceyim ama hoşuma giden bişey oldumu yengemede almaya çalışırım alamazsamda söylerim bak şurada şu var bak beğenirsen sende al diye. benim görümcemde kokoşun teki ev hanımı kendisi ama bir görsen prenses sanki. evinin eşyaları paramparça olmuş hala dış görünüşüyle ilgileniyor. işte bizlerin titizliğini huy güzelliğimizi çekemiyorlar. ben artık sinir olmuyorum sadece acıyorum onlara.
derdi o zaten o yüzden böyle yapıyor,,, söylediklerinin aynısı bizde yaşıyoruz çünkü, kendisi evleneli 7 yıl oldu hiçbir şey sahibi değil biz 1,5 yıllık evliyiz evimizi arabamızı aldık borçlarınıda ödüyoruz çok şükür ve bunları aile desteği olmadan yaptıkk, derdii o zatennn. ben istanbulda geziyorum tozuyorum yiyorum içiyorum iyi bir işim var allaha şükür her istediğimizi yapabiliyoruz, onun derdii oo derdii...allah görümcelerin şirretinden korusun bizigeçenlerde kaynanam eşime kızıyor telefonda ablana neden gitmiyorsun diye. eşimde o bana hangi gün geldi diye söylendi. gancık karın sokuyormu evine diyor. hemen benim üzerime atıyor sanki geldilerde eve sokmamışım. yani boşver hayatını yaşa. aslında onlar siizin mutlu olduğunuzu gördükçe daha fazla uğrtaşıyorlar bozmak için. kanmayalım çirkefliklerine çatlasınlar patlasınlar biz mutluyuz hahahahhaaaa. eşimede diyorum ablanın arabası yok bizim var evi yok bizim var. bol bol geziyoruz o gezemiyor çatlasın orta yerinden :)))))))))
ay ya çok komiksiniz çok güldüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3geçenlerde kaynanam eşime kızıyor telefonda ablana neden gitmiyorsun diye. eşimde o bana hangi gün geldi diye söylendi. gancık karın sokuyormu evine diyor. hemen benim üzerime atıyor sanki geldilerde eve sokmamışım. yani boşver hayatını yaşa. aslında onlar siizin mutlu olduğunuzu gördükçe daha fazla uğrtaşıyorlar bozmak için. kanmayalım çirkefliklerine çatlasınlar patlasınlar biz mutluyuz hahahahhaaaa. eşimede diyorum ablanın arabası yok bizim var evi yok bizim var. bol bol geziyoruz o gezemiyor çatlasın orta yerinden :)))))))))
ben kendimi haklı buluyorum sizin yazdıklarınızıda haklı buluyorum.benim ona söylememin sebebi kendisine baksın sonra beni eleştirsin ,ben ona bi defa mesaj çekdim dahada çekmem tekrar tekrar mesaj çekecek de değilim.sadece benim ona cevabım olmadı mesajda söylemek istedim onun yaptığı hata bilerek yapılımış bi hata kaçmış gitmiş ben onu başkalarının yanında anlatmadım.onun kaçtığını söylemedim.ben kendisine söyledim okadar benim demek istediğim benim herşeyim var rahat bi yaşantım var onun bi kaç eşyası var az parası var diye hiç bi zaman laf etmedim olabilir bi gün bende fakirleşebilirim.benim demek istediğim kendi hallerine bakmadan nasıl benim 10 sene önceki düğünü gülerek başka bi kadına anlatır bana dönerek senin gelinliğin çok kötüydü der.ben yine orada bişey söylemedim demedim .eve gelince sinirimden mesaj çektim o kadar tamam çekmemeliydim ama söylemseydim bu sefer ben daha çok içime atıp sinirlenecekdim içimde kalsaydı.seni haklimi cikarmaliydim...
...
gorumceniz ayip etmis ama sizde ayip etmissiniz iste...
uzaktan yazmasida guzelde..sanirim yazdiklarimin size uymamasi cirkin??
ben size ikinizinde ayip ettigini soyledim...gorumcen hakli demedim
ama siz kendi yazdiginizi okumamissiniz..
gorumcen alay etmis sende onun gecmisini yuzune vurmussun
ikiside ayip deilmi yani??
ama hirsinizida hala alamamisiniz..
biraz daha msj atin oyleyse..
parasi olmadigini uc bes parca esyasi oldugunu yuzune vurun
ondan daha az ayip etmis olursunuz
ama burda baska arkadasin konusunu oyalamayin
kendi probleminiz icin yeni konu acin
arkadasada ayip olmasin dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?