Görümeceme uyuz oluyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi GGGTTT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim eşim tek çocuk görümcem varmış ama kansere yakalanıp ölmüş o yüzden ben hiç görümce elti falan görmedim ama beni kıyaslasa kayınvalidem uyuz olurdum gerçi hoş bizimki kendini kıyaslıyorya bana.bei kaynanada ben ne asam aynını alır babam doğum hediyesinin yanında birde evime pormanto yaptırdı geçen evevine gittim yaptırmış oda:) ben çok dalga geçiyorum kıskanç insanla uğraşılmaz boşverrrrrrrr

o biraz sıkar :)

onu bunu boşwerinde ya sizi yönetmek istese onu yapcaksın bunu yapcaksın napardınız ltfen artk yardımmm

anlasılan seni cok kızdırmıs..ama öyle bir içten sinirlilikle yazmısınkii gülmekten kendimi alamdım..sınıf arkadasımın benim sacımı cekti der gibikaydirigubbakcemile3

insanlara verilecek en büyük ceza onları varken yok saymaktır,görmemektir!kızdıgım insanlara böyle davranır ve hiç birsey söylemedende davranıslarıla konusurum..emin ol böyle yaparsan hatalarını gösteririsin..yerimseniben

onu bunu boşwerinde ya sizi yönetmek istese onu yapcaksın bunu yapcaksın napardınız ltfen artk yardımmm

kimsenin kimsei yönetmek gibi bir hakkı olmaaz.siz kendi hayatınızdan oda kendi hayatından sorumludur!baskalarının hayatınızı müdahile etmesine izin vermeyin..özellikle negatif yönlüyse..

ay yemn ediyorum çıldrcam herşeyime daha ewlenmedn karışıyo napcam bn yaaa

Burda takma,ne diye şöyle yapıyorsunuz ki böyle yapıyorsunuz diye konuşanlar yok mu onlar beni daha da çıldırtıyorlar.Acaba başınıza gelse nasıl davranırsınız?Sanki sorunsuluk tüm dünyaya hakim de izler kafamıza takıp başedemez olmuşuz..

kimmm yolar beni walla nerde olursa olsun kesin yolar dengesiz

bnde görümce olcam ama bn arkadamdan byle söylncek şeyler yapmazdım bu insanlar çok terbyesz inanın

görümceler neden kendilerini gelinlerle kıyaslıyolar.mesela benim eve geldi 3 görümcemden biri,benim perdelerim senin perdelerinden daha güzel demezmi allah allah şaşırdım çocuklar gibi benimki daha güzel demezmi.bizim durumumuz daha iyi ama ben bu laflardan hiç hoşlanmıyorum ben hiç kendimi eşyalarımla övmem.sonra bu görüm ce benim ne kadar temizliğe önem verdiğimi bilir tuttu dedki banyoda bi koku var dedi sen kaçkez siliyosum banyoyu demezmi kendisi temizlikten pek anlamaz bunu da söyleyende kendisi.masaya sosis kızartım koydum demezmi ben sosisi hiç sevmem desem sende sevmiyosan yeme ben onu çocuğa yaptım desem olmayacak kayın baba da vardı demedimde.pınarın kahvaltı yağından koydum siz bunu nasıl yiyosunuz çok yağlı dedi alllah allah bu insan nasıl bi tip nasıl karekter

Son düzenleme:
diğer görümcemde dışarda oturuyoz annem felan annemin elinin üzerinde benler var ama öyle koyu değil çil gibi .neyse görümce tuttu dediki aaaaa elleriniz yaşlı eligi yani yaşınızdan büyük birisinin eli gibi ben ona kızdım içden içe sende tavşan dişlerine bak diycem olmuyacak neyseeee.ben bişeye birine kızınca yıllar sonra da olsa o insana karşılığında aynısı olur.görüyorum cezasını alıyo.görümcemde bi eve taşındı temizlik yapmış elleri hep tahriş olmuş DR.a felan gitti.keremler kullandı uzun bi zaman düzelmedi .aklıma anneme söylediği laf geldiiiii.....yaaaaaaaaa etme bulma dünyasııııı

Son düzenleme:
bu görümcem daha önce doğum günümdü.benim doğum günümü kutlamadı.ve dediki yaşından büyük gözüküyosun dedi.kendiside o kadar bebek gibi görünüyoki kısa boylu miyom tipli bende sende yaşından baya baya bi çocuk gibi görünüyosun desem ne olur ama demedim dememdee.....

Son düzenleme:
diğer 3 cü görümcemde daha önce yazdığım gibi ilk defa evine gelen bi kadının yanında beim 10 sene önce düğünümü eleştirdi gözümün içine baka baka senin geliliğin hiç güzel değildi bence çok kötüydü dedi benim sinir tememe bi toplandı şu konuşana bak dedim .ne durumlardan geldiii bura ya yanımıza yardım ettik okadar .o tuttu 10 sene önceki düğünümün aksaklıklarını anlattı sonra ben eskileri karışma dedim dediki niye canım sohbet ediyoz dedi neden kendi de kaçarak gitti nasıl kaçtığını düğünün nasıl geçtiğini anlatmadı.işte anlatsaydıda kendisisinin düğünü anlatsaydıda o da sohbet olsaydıııı........ needeeeeeeennnnnnnnn.....

bu arada kaynanamla aramda bozuldu bu görümin yaptıklarından dolayıııı ve bende soğudum ne yapıyım yaaaaaaaaaa eşimle aramın bozulmasından korkuyorum çünkü eşim benim aileme bayaaa ilgili ....bu görümcemlerin laflarından dolayıda onlardan uzaklaştım .kaynanamlada konuşmuyorum sanırım o kızlarını haklı beni haksız buluyo ama gelipde bana neden böyle kızdın neden küsütn diye insan gelir sorar konuşur ben anladım küstükden sonra kızına hak verdi çünkü iki gün oldu yanıma gelmedi demekki kızına hak veriyooooooooooo insanlarla geçinmek zor çok zorrrrrrrr

zaten kaynanalarıda kışkırtan görümceler değilmi. topuna kibrit çakcan :))))) yapacak bişey yok arkadaşlar ne yaparsak yapalım onları değiştiremeyiz iyide olsan onlar bize kötü davranacaklar. mevlama bol bol dua edip sabır isteyelim. bana yapılan kötülüklerin ardından allaha havale ediyorum onları mevlam bilir bilir yapar takdir onundur. bu yaşadıklarımız birer imtihan inşallaha allahın izniyle bir gün bitecek.
benim kaynanamda görümcemde çok pis ağızlı cahil insanlar bu yüzden sabretsemde artık görmek dahi istemiyorum.

kızlar bu görümceler ewlennce kurtulurmyz szce belkide ewlnnce kendi dertlerne düşerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…