Görüncemin hamileliği ve bebek adı

Bana yapılsa böyle bişi umrumda bile olmaz. Bende kendimle ilgili konuları onlarla paylaşmam olur biter. Kısasa kısas. İnsanları fazla önemsemeyin, kendilerini çok matah bişi zannederler. Bırak ne isim koyarsa koysun.

Şaka gibi. Eşiniz hiç mi kardeşim hamile demez yani? Ben kimseye kızmam eşime kızarım. Birde insan sormadan edemiyor. Bu kadar iletişimsiz bi ilişki içinde misiniz herkesle?

İsimide koysunlar, ne güzel. İlk siz koymuşsunuz zaten. Özenmiş gözükecek olan onlar. Mütevazi insanlar diye düşündüm ben şuan, takılmıyorlar böyle “ay ama onda var aynı olmasın” kısmına.

Ben de gıcık oldum ama eşim olmamami söylüyor. Ha bu arada bebeğin adını bana diyen yok hala. Eşime de diyen olmadi. Başka yerlerden öğrendik.
cocugunuza ozel mi o isim? e koyabilir ayni ismi. belki onun da onceden sevdigi bi isimdi siz koydunuz cocugunuza diye istedigi ismi koymayacak mi?

Hiç mi konuşma arasında cinsiyet falan konusu açılmadı 8 ayda. Eşinizde olsun, kayınvalideniz olsun. Bana inandırıcı gelmedi. Belkide isim konusundan dolayı söylemediler.

"Yankı"ismi de nadir bulunan erkek isimlerinden. Aylarca arayıp oğlunuza koydugunuz isimi bu mu konu sahibi

Bazı üyelerin umursamazlığına çok özeniyorum yahu. Ne güzel "eee ne var bunda?" demek :))

İsim konusuna çok takılmam. Garipserim "başka isim mi kalmadı milyonlarca isimden?" derim. Lakin ortalama 8 ay boyunca eşimin kardeşinin hamile konusunun bir şekilde hiç geçmemesinin altında niyet ararım..
Ben buna içten pazarlık derim sebebi her neyse..

Bir daha yüzlerine bile bakmamak için,oldukca güzel bir olay olmus aslinda bu

Allah korusun yaa neler duyuyoruz güven saygı niyet bir eş te herşeyi bitirir, 8 ay değişik yani böyle birşey insanın sinesi götürmez ki. Kadın herşeyi bırakmış görümcesinin koyduğu isme takılmış hasetliği gözünü kör etmiş.

ya ben mesela esimin abisi ile yilda bir zoraki gorusuyorum, muhtemelen esi hamile olsa haberi bana gelmez, ancak kayinvalidem soylerse o sekilde, o yuzden garipsemedim.
Ama diger abisi ile daha sik gorusuyoruz, muhtemelen ilk arananlardan biri oluruz onun esi hamile olsa.

Hic gorusmuyor ve karsi taraf yurt disinda yasiyorsa cok garip gelmedi bana.

boyle hanilelik olayini nasl unutmuslar anlamadim ben gebe kalinca turkiyedekibtum akrabalarimiz duyuyor ama ben senin yerinse olsam takmam sonucta ismi. ilk sen koymussum boyle dusun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…