- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
Yine sıkıntı olurdu ya,kardeşler de koymaz zaten.Biz bekarken aynı ismi çok beğenirdik,bebeğimin erkek olduğu belli olunca kardeşlerim,oo ismi sen kaptın dedi:))Bence biraz büyütüyorsunuz sanki. Kv gönlünü almak için bir jest yapmış bunu düşünmesi bile güzel bence. İsim konusu da siz taktığınız için gözünüze batmıştır. Kendi kardeşiniz koysa bu kadar sıkıntı olmaz sanırım.
Ee tamam işte adam sizin çocuk doğmadan karar vermiş adına.Biz oğlumun ismini koyduğumuz da enişte ben ikinci oğlum olduğunda koyacaktim bu ismi demişti işin açığı ama koyacağını hiç düşünmemiştik. Hatta 4. Çocuklarının olacağını da düşünmemiştik:)) üzüldüm ama ya. Aynı aile iki aynı isimbir de bize isim hiç soylenmiyor hala bilerek söylemiyorlar bence
Sormuş ama telefon çekmiyor sesiniz gelmiyor diye telefonu kapamışlar....çok uyanıklar yani...nüfusa yazdırmadan söylerlerse sorun çıkabilir diye söylemiyorlar bence...Bence siz de tuhafsınız. Bebek doğdu tebrik etmek için aramadınız mı? İsmini sormadınız mı? Belki ismi önceden kararlaştırmışlardır.
Sizin durumunuz farklıymış. Siz çok haklısınız terbiyesizlik yapmışlar. Bu konuda konu sahibinin eşi de biliyormuş ama söylememiş. Tuhaf.Ben yasadim bunu. 5 yildir cocugumuz olmuyordu. Gorumcemde bu surecte 2 kere hamile kaldi ve bana 6. Ayinda soyledi. Kimse bilmiyor falan dedi ama ailede herkes biliyormuş sadece esim ve ben bilmiyormusuz.
Ben hamile kaldim. Bana gizle hemen soyleme, olmayanlar duyarsa kiskanirlar dedi kayinvalidem ve gorumcem. O zaman niyetlerini anladim, cok uzuldum cok.
Sizinkilerin de niyetleri boyle mi bilmiyorum ama gercekten uzucu bir durum.
bende bendeeeeeeeeallah askina ne isim koyduniz cidden merak ettim
Ben de sinir olurdum doğrusu.
Çünki çok düşünerek ve araştırarak seçtim isimlerini,yakından biri gelip ardımızdan pat diye koysaydı hoşlanmazdım,patenti bende değil ama ben kombinlemişim,herkes bir isme de emek versin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?