- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
herkes çok anlayışlı olmuş :) bir ben sinir oldum galiba aynı isme
Yok kuzum inan bende alisamadimHıı eksik okudum sanırım 3 çocuğu daha olduğunu kaçırmışım. Ya kk nin yeni haline adapte olamadım kimin mesajını alıntıladığımın bile farkında değilim özür.
Bu neye benziyor biliyormusun,bir tanıdık aylarca gezerek,dergi karıştırarak,zevkini harmanlayarak evini dekore etmişti.Ben de gıcık olurum diye belirttim ama yine belirteyim, katılıyorum.
Oğlum için internetten, bebek isimlerinin derlendiği kitaplardan; cinsiyetini öğrendiğimiz zamandan beri aylarca aralıksız isim araştırdık içimize sinen bir-iki tane bulabilmek için (Kız bekledik, kız olsaydı ismi hazırdı). Çok kararsızdık ve hatta tek isim mi çift isim mi olsun diye de ayrıca düşündük, iki isim bir arada hangileri uyumlu, ağızdan nasıl çıkıyor diye hayali çağırma denemeleri yaparak test ettik :)) Hatta o yetmedi, burada da konu açtım "İsim önerilerinizi alabilirim erkek bebek için" diye.
Sonunda güç bela iki isim olmasına karar verdik ve birbirine uyumlu isimler seçebildik. Biri bilinen ama sık kullanılmayan bir isim, diğeri daha nadir bulunan, pek bilinmeyen bir isim ki ikinci ismi için Türk tarih kitaplarına kadar kurcaladık. :)))
Şimdi ben bu kadar emek vermiş özenmişim; hadi ismin biri bilindik, ama diğeri oldukça nadir ve ilk kez duyan çok insan oldu çevremde. Sonra farzı misal bir görümcem olsun eltim olsun falan; gelsinler bu ismi öğrendikten sonra doğan oğullarına aynı ismi koysunlar, ben illet olurum ya :) Dibimdeki akrabalar koymasın bir zahmet aynı ismi, aylarca kafa patlatmışım, bu fikir çalmak gibi bir şey ya. Tapusu bende değil de, diğer isimlerin de suyu çıkmadı bir zahmet başkalarına baksınlar, herkeste görmek isteyeceğim bir isim olsaydı zaten nadir ve anlamlı isim aramak için aylarca totomu yırtmazdım.
Bu neye benziyor biliyormusun,bir tanıdık aylarca gezerek,dergi karıştırarak,zevkini harmanlayarak evini dekore etmişti.
Eltisi evini gezip mağazaları sordu,perdeciyi çağırdı,aynısından istiyorum rengine kadar dedi,ve 2 günde evi hackerledi
Kız diyordu herşeyi balkondan atasım var,bir mutfak,objesine kadar kopyalanır mı ya diye.
Onun gibi hazıra konmak bu.
Yapraktır Topraktır anlarım,ama emek emek kimsenin düşünemediğini düşündüysem 3 yıl sonra doğan bebeğe koysunlar bari,ikiz gibi koyacaklarına:))
Ahhahhaah,eltin varsa dışarıda görüş bariZaten safi isim değil, popi olan, herkeste rastlanacak şeylere ayrı bi kıllığım var; hiç de "Ay bende çok beğenmiş de yapmış" diye sevinemem ya bir nokta geçiliyorsa, zaten sende olmasın bana özel olsun diye uğraşıyorum, gelip niye dibimde aynısını kopyalıyorsun? :)) Benzerini yaptır, aynından üç beş şey serpiştir olabilir ama arasına karbon kağıdı sokulmuş gibi de full yapma bi zahmet. İkidir üçtür benzer konular açılıyor, burada bana geldiler okudukça.
Evimin bir kısmını kendim yaptım-yaptırdım. Direkt mağazadan gidip alıp üzerine oturmadım misal; koltuğu aldımsa, yastıklarını gittim boylarını değiştirip kaplattırdım, fazladan yastık ilave ettim, duvardaki tabloları kendi kafamdan yaptım, avizeleri aldığım renk bırakmadım, oturdum o modelin üretilmeyen bir rengine boyadım, evi kırdırdım döktürdüm mutfak dolabının modelini kendim çizdim de marangoza verdim; renk uyumlarını düşündüm... Derken eltimcim geliyor; süzüyor şööyle kafasında fotoğraflıyor, laf arasında nerede yaptırdın hoşmuş filan diyor. Sonra aynı yere gidiyor "Sizin bi müşteriniz vardı Gangsta, onun şöyle siparişleri olmuş, bana da aynından" diyor filan. Ay. Ayyy evlerden ırak.
Ahhahhaah,eltin varsa dışarıda görüş bariHackerlenme sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?