• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görünmezlik İksiri :)

nana123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
64
27
3
26
Merhablar :)
Ben 19 yaşında üniversite de okuyan bir kızım. Saçma ama bir sorunumu sizle paylaşmak istiyorum. Belki sorun bile değildir.Ama işte takıyorum. Üzülüyorum. Böyle şeylere üzüldüğüm için kendi vizyonsuzluğuma tekrar kızıyorum. Değişik bir döngü yaşıyorum zaman zaman.
Derdim görünmemek. Evet görünmüyorum. Yurtta arkadaşlarımla dışarı çıkıyoruz. Onlar çok güzel geliyorlar bana. Ama kendimi bir türlü beğenmiyorum. Çünkü onlara gelen iltifatlar, bakışlar , erkeklerin ilgisini kendim de göremiyorum.
Bir ortamda onların yanında sanki hep görünmezim. İşte ben de buradayım diye haykırmak istiyorum bazen.

Arkadaşlarımı kıskanıyorum. Kendime çok kızıyorum. İnsan arkadaşlarını kıskanır mı? Ben de makyaj yapıyorum. Ben de saçımı yapıyorum.Ama hiçbir zaman beğenilen bir insan olamıyorum sanki.
Yaşımın küçük göründüğünü söylüyor herkes. Gotik tarzda giyiniyorum ben de daha çok. Kahkul falan kullanıyorum. Bilmiyorum ki ne yapsam ? Arkadaşlarımla dışarı çıktığım zaman üzülmemek için ne yapmam gerekiyor :KK43:

Ilk yıl giyim kuşam çok değişir.
Bu siyah giyme mevzusu lisede kalıyor genelde. Simsiyah kazakla kimse dikkat çekemez. Öncelikle iyi parçalar bulmayı dene. Topuklu giy demiyorum ama liseden ayrıldığın belli olsun.
Acele etme zaten hepsi yavaş yavaş oturuyor. Ben ilk yıl çok cekimserdim son yilda crop bluz ile gezdim fitness yaptım ooo o

Bir kadının hareketleri duruşu yürüyüşü en önemli silahtır.
Her zaman aynada ben çok güzelim de.
Bunu hissederek söyle.
Tırmakların hep bakımlı olsun.
Ten rengine uygun hoş kıyafetler al.
Kendin diyosun gotik tarzı karşı tarafa karamsarlık fenalık getirir ayol:)
Saç stilini değiştir.
Ünlü kuaförleri takip et instagramdan.
Yüz tipine uygun bulduğun saçı yaptır.
Kendinde köklü değişiklik yap ama bunu başkaları için değil kendşn için yap.
Bak o zaman sen kendini beğendiğinde ne oluyor gör⭐

Eminim çirkin bi kız degilsindir,
Ama tarzını mı degiştirsen acaba :)

Bana göre kahkül yaşını daha da küçük gösterir. Ben şahsen kahkül hiç sevmiyorum da ayrica. Gotik tarzda hissetmiyorsan öyle giyinme. Çünkü senin güzel olup olmamanla alakasi olmayan sekilde gotik tarzdaki bir kiz iltifat almaz. Iltifat eden de yine gotik tarzdaki bir erkek olur. Yani büyük görüneceğini zannettigin içinse yapma. Henüz tarzını oturtmak için vaktin var. Ama üstündeki ne olursa olsun dik dur. Kendine güvenli dur. Güzel olmasan da (bence zaten guzelsindir) insanlarin dikkatini çeken şey senin davranislarin ve etrafa yaydigin enerjidir. Tekrar söylüyorum gotik değilsen gotik giyinme. Sakil durur.

Ben 19 yaşında üniversite de okuyan bir kızım. Saçma ama bir sorunumu sizle paylaşmak istiyorum. Belki sorun bile değildir.Ama işte takıyorum. Üzülüyorum. Böyle şeylere üzüldüğüm için kendi vizyonsuzluğuma tekrar kızıyorum. Değişik bir döngü yaşıyorum zaman zaman.
Derdim görünmemek. Evet görünmüyorum. Yurtta arkadaşlarımla dışarı çıkıyoruz. Onlar çok güzel geliyorlar bana. Ama kendimi bir türlü beğenmiyorum. Çünkü onlara gelen iltifatlar, bakışlar , erkeklerin ilgisini kendim de göremiyorum.
Bir ortamda onların yanında sanki hep görünmezim. İşte ben de buradayım diye haykırmak istiyorum bazen.

Arkadaşlarımı kıskanıyorum. Kendime çok kızıyorum. İnsan arkadaşlarını kıskanır mı? Ben de makyaj yapıyorum. Ben de saçımı yapıyorum.Ama hiçbir zaman beğenilen bir insan olamıyorum sanki.
Yaşımın küçük göründüğünü söylüyor herkes. Gotik tarzda giyiniyorum ben de daha çok. Kahkul falan kullanıyorum. Bilmiyorum ki ne yapsam ? Arkadaşlarımla dışarı çıktığım zaman üzülmemek için ne yapmam gerekiyor :KK43:
Bencede tarzini değiştir sana en yakisani giymelisin.begendigin olmak istedigin gibi giyinirsen yanlis yaparsın sana ne yakisiyorsa onu giy öyle tarz edin.ayrcica tabiri caiizse herkesin bi alicisi vardir kendine gore elbette sizide begenenler olacaktır

diğer kzılarda gotik mi giyiniyor, eğer değilse sende normal giyinmeyi dene...

Şeytandan güzel kardeşim. Neden erkekler tarafından süzülmek beğenilmek ister ki bir kız??
Biraz Kuran felan mı oluşan, namaz kılsan bu düşüncelerin ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın.

Şeytandan güzel kardeşim. Neden erkekler tarafından süzülmek beğenilmek ister ki bir kız??
Biraz Kuran felan mı oluşan, namaz kılsan bu düşüncelerin ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın.

Begenilmek istemek sadece erkekler icin değildir ki,bir kadin hemcinsleri tarafından da takdir görmek ister,erkekler de beğensin ister. En önemlisi aynaya baktığında kendini beğenmek ister.

Kuran okumak cok guzel bir sey ama ergenlik sorunu yasayan bir kiza daha duruma uygun tavsiyeler vermek lazim gibi.

Ayrica seytandan güzel nasil bir tabir yahu ?

Kıyamam ya, burda. bile az yorum almış konun :)

Cıngarlı konu olmayınca durum bu.

Hepinizden nefret ediyorum diye düzenle başlığı, seyir eyle cümbüşü :))

Demek ki, böyle böyle dikkat çekiliyor, sosyal hayatta da,

Begenilmek istemek sadece erkekler icin değildir ki,bir kadin hemcinsleri tarafından da takdir görmek ister,erkekler de beğensin ister. En önemlisi aynaya baktığında kendini beğenmek ister.

Kuran okumak cok guzel bir sey ama ergenlik sorunu yasayan bir kiza daha duruma uygun tavsiyeler vermek lazim gibi.

Ayrica seytandan güzel nasil bir tabir yahu ?
Öncelikle o öyle yazdığı için, yani erkeklerin ilgi duymasını istiyorum dediği için yazdım.
Kusura bakmayın ama bebek değil, o bayanla aramda iki yaş var.
Şeytandandır o güzel kardeşim! daha doğru oldu sanırım.
Niye ki ergenlere uygun değil mi kuran okumak?
En çok biz gençlerin bu kötü çağda Kuran okumaya namaz kılmaya ihtiyacımız var.

Eminim çirkin bi kız degilsindir,
Ama tarzını mı degiştirsen acaba :)

ayy yazı stilin gözümü alıyor nevriyecim :D

Kıyamam ya, burda. bile az yorum almış konun :)

Cıngarlı konu olmayınca durum bu.

Hepinizden nefret ediyorum diye düzenle başlığı, seyir eyle cümbüşü :))

Demek ki, böyle böyle dikkat çekiliyor, sosyal hayatta da,

kocamı eltimle bastım şok şok şok 100+ sayfa garantili

cidden öyle

Oncelikle arkadaslarini kiskanman cok normal. Gotik giyimi birak. Simsiyah giyinip makyaj yapan birinin dikkat cekmesi cok zor zaten guzel bir tarz degil bence.

Once giyim stilini degistir, gotik olup da begenilen kimseyi gormedim omrumde
Ve ilgi cekmek icin ilk kistas guzellik degildir , durus , yuruyus , bakis , kahkaha
Isin sirri tamamen bunlarda
Dik ve kendinden emin dur , her daim guleryuzlu ol
Iltifat alnak , dikkat cekmek istiyorsan sadece bunlar yeterli emin olabilirsin
Kendine guvenen kadin dunyanin en guzel kadinidir

Neden gotik, anlatsana biraz?
Tarz değişikliği şart.

Konu sahibinin derdine ancak bu kadar derman olunabilirdi. Dahiyane bir fikir.

Back
X