• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görünmezlik İksiri :)

Ben şu yoruma hiç katılmıyorum izninizle
Kadınlar okumasın, birikimli olmasın sadece şuh kahkahayla mı prim yapsın? Bir prim yaparsın , 2 prim yaparsın sonra boşbeyinli olduğun ortaya çıkar. "Prim" yapmak ne derece önemli o da tartışılır. Onun yerine eğitimli, kültürlü, gayet aklı başında ve asil duruş sergileyen kadınlar da var mesela Sheikha Mozah, Katar'ın first ladysi. Kendisi PhD mezunu, akıcı İngilizce konuşuyor, Amerika Avrupa görmüş bir insan. Bu kadına baktığınızda boş cilve falan değil birikimden gelen özgüven ve asalet görüyorsunuz:

Eki Görüntüle 2190568

Kadınlar zaten mesleki anlamda öne çıkmak yerine koca ve çocuk bakmaya itiliyor. Bırakın en azından bomboş olmasınlar. Kadınları boşbeyinli olmaya teşvik etmek hiç doğru değil. Hiçbir kadının ya da erkeğin başka bir erkeğe akıl, kültür, önemli değil boşkafalu olsan da önemli değil ortaya cilve yap yeter dediğini duyamazsınız. Ülkemizde kadınların hala işlevsiz ve ulvi amacı bir erkek bulup evlenmek olan yaratıklar olarak görülmesi üzücü
Yapmak istediğim yorumu yapmışsınız:)
Beni yormadığınız için teşekkür ederim :D

Ben şu yoruma hiç katılmıyorum izninizle
Kadınlar okumasın, birikimli olmasın sadece şuh kahkahayla mı prim yapsın? Bir prim yaparsın , 2 prim yaparsın sonra boşbeyinli olduğun ortaya çıkar. "Prim" yapmak ne derece önemli o da tartışılır. Onun yerine eğitimli, kültürlü, gayet aklı başında ve asil duruş sergileyen kadınlar da var mesela Sheikha Mozah, Katar'ın first ladysi. Kendisi PhD mezunu, akıcı İngilizce konuşuyor, Amerika Avrupa görmüş bir insan. Bu kadına baktığınızda boş cilve falan değil birikimden gelen özgüven ve asalet görüyorsunuz:

Eki Görüntüle 2190568

Kadınlar zaten mesleki anlamda öne çıkmak yerine koca ve çocuk bakmaya itiliyor. Bırakın en azından bomboş olmasınlar. Kadınları boşbeyinli olmaya teşvik etmek hiç doğru değil. Hiçbir kadının ya da erkeğin başka bir erkeğe akıl, kültür, önemli değil boşkafalu olsan da önemli değil ortaya cilve yap yeter dediğini duyamazsınız. Ülkemizde kadınların hala işlevsiz ve ulvi amacı bir erkek bulup evlenmek olan yaratıklar olarak görülmesi üzücü
Ben kültürün maalesef göze gelmediğini cilvenin ortalığı boş doldurduğunu ima ettim aslında yani kültürünün kıymeti bilinmiyor anlamında belki anlatimim yetersiz kaldigi için farklı algılanmış olabilir.kultur asalet durus tabiki değerli olması gereken ama maalesef BDV hatta genel olarak erkekler boyle kadınları elde ettikten sonra kadının özelliklerini elinden alıp mağdur etmeye çalışıyor. Kendine değer katan kadın kurtarıyor tabi kendini. Katmayan boş cilveye devam edecek.

Ben de 20 yaşındayım üniversite ortamına yeni yeni alıştım denebilir. Öncelikle bir şey yapmak istediğinde insanlar bana mı bakıyor hakkımda kötü mü düşünüyorlar diye kendini germe. Kendin olmaya çalış. Nasıl makyaj yapıyorsun bilmiyorum ama koyu rujlar kurtarıcı bence özellikle bordo. Saçlar için youtube dan falan izleyerek yapmaya çalış yapamıyorsan da temiz ve hacimli olmasına dikkat et o bile yeter. Vücudunda beğenmediğin bir yer varsa onu geri plana almaya çalış. Mesala ben gözlerimden ziyade dudaklarımı daha çok severim ve ruj ağırlıklı makyaj yaparım. Koku da önemli insanların duyduğunda aklına senin gelmeni sağlayacak bir konu edin ve sık değiştirme. Ayrıca mizacın sert olabilir mümkün olduğunca gülümseyen bir ifadeyle insanlara bakmaya çalış. Benim aklıma bunlar geldi şimdilik. :)

Vallahi ben bu yoruma katiliyorum. Gotiklik modasi liseden sonra bitmiyor muydu? Yani universitede ben gotik kiz pek gormedim. Bastan asagi siyah giyinen ki/erkek gordum ama farkli bir tarzdaydi, daha cok hipster tarzi gibi.

Konu sahibesi gotik giyim bana da liseden kalma geliyor :) Daha renkli seyler giyin. Lakin o arkadaslarin gibi feminen giyinme, dekolte vb de bana cok bayik geliyor. 19 yasindayim yazmissin, 19 yasindaki bir kizin sahneye cikan Sibel Can gibi dekolte falan giyinmesi bana cok ucuz ve banal geliyor. Bence ortasini bul, sen anladin iste :)

Aynen 2010da liseden mezun oldum o zamandan beri de görmedim gotik kahküller simsiyah göz kalemi falan. Baştan aşağı siyah giyinilir basic olarak ya da siyah ama baskılı tişört falan ama bence asıl gotik yapan soluk ten simsiyah kahküllü saçlar ve siyah göz kaleminin beraber kullanılması ya. Yoksa bakın merve boluğura beyaz tenli siyah saçlı çoğu zaman siyah da giyiniyor ama göz makyajı yerine çok hafif maskara allık kullanıyor ve koyu bir ruj sürüyor efsane yakışıyor.

O da öyle çok da abartmaya gerek yok ben günlük gece makyajı yapıp dolananları biliyorum hem çirkin duruyor hem de ne bileyim olduğunun 2 katı yaşında gösteriyor insanları.

Kaldı ki konuyu açan arkadaş gayet güzel bir kız kahkül yerine düz kesim ya da farklı modern saç kesimleri kullansa fazlasıyla hoş olur. Bir de siyah mont ve siyah pantolon ben de çok giyerim ama renkli bir tişört ya da kazakla kullanırım onu bazen hafif dekolteli bir bluz falan. Dekolteyi severim ama 2 dkda bir çekiştirmem gerekmesin devamlı frikik verdim mi veriyor muyum diye düşünüp durmayacağım seviyede tutarım.

Şeytandan güzel kardeşim. Neden erkekler tarafından süzülmek beğenilmek ister ki bir kız??
Biraz Kuran felan mı oluşan, namaz kılsan bu düşüncelerin ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın.

sen şimdi yapıcı bir şey mi söylediğini zannediyorsun?
dini böyle incitici yorumlarda kullanıyorsunuz ya pes!
banı yemişsin zaten, daha konuşmaya gerek yok! umarım siteye geri alınmazsın!

Ben de 20 yaşındayım üniversite ortamına yeni yeni alıştım denebilir. Öncelikle bir şey yapmak istediğinde insanlar bana mı bakıyor hakkımda kötü mü düşünüyorlar diye kendini germe. Kendin olmaya çalış. Nasıl makyaj yapıyorsun bilmiyorum ama koyu rujlar kurtarıcı bence özellikle bordo. Saçlar için youtube dan falan izleyerek yapmaya çalış yapamıyorsan da temiz ve hacimli olmasına dikkat et o bile yeter. Vücudunda beğenmediğin bir yer varsa onu geri plana almaya çalış. Mesala ben gözlerimden ziyade dudaklarımı daha çok severim ve ruj ağırlıklı makyaj yaparım. Koku da önemli insanların duyduğunda aklına senin gelmeni sağlayacak bir konu edin ve sık değiştirme. Ayrıca mizacın sert olabilir mümkün olduğunca gülümseyen bir ifadeyle insanlara bakmaya çalış. Benim aklıma bunlar geldi şimdilik. :)
Ben de göz makyajı yapmıyorum genelde ruj kullanıyorum :) teşekkür ederim

Kiz yeni uye ya, butun cakallar ususmus foto isteriz diye :olamaz: Mesajlarin %50si ben de foto isterim seklinde:KK48:

Çakal derken? Kendi düşüncenizi yazmışsınız. Ben daha önce mesajlarimla yardim etmeye çalıştığım biri herkese isterseniz fotoğraf gönderirim diyince daha ayrıntılı yorum yapabilmek için istedim. Fotoğraf alıp ne çakallık yapmayı planlıyor olabilirim söyler misiniz?
Konu sahibi fotoğraf falan istemiyorum. Başkası yardım etsin.

Şok !
Bu sıfatın sebebi ne ?
Nasıl cümleler bunlar ?
Herkes senin düşüncene ve değer yargılarına uygun yaşamak zorunda mı ?
Konu sahibinden özür dilemelisin çünkü çok çirkin bir ifade biçimi bu ! İğrendim !
Sizi ilgilendirmediği gibi.. burada görüşlerimi açıklayabileceğimi düşünüyorum yoksa neden başkalarına soruluyor ki??? İğrenmenize sevindim uzakta oynarsınız bari!!!!!

Back
X