• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görünmezlik İksiri :)

Metalci erkekler bile gotik kızları beğenmiyor o tarzı değiştir diğer arkadaşların dediği gibi.

Kakülü bırak.
Kadınsı ol artık lisede değilsin.
Başını eğip omuzlarını yükseltip ezik durma.
Bol giyinme.
Senin yaşına topuklu ayakkabı çok gitmeyebilir ama çok spor da giyinme. Aşırı spor giyim kadınsılığı öldürür.
Saçların boz kahve vs ise dikkat çekici bir renk deneyebilirsin, simsiyah ya da kızıla boyayabilirsin, daha canlı bir kahve deneyebilirsin.

Beğenilmek istemen normal istemiyor olsan anormal olurdu, o tarz konuşanları dikkate alma.
En çok beğenilmen gereken yaşlar bunlar, belli bir yaştan sonra beğenen azalıcak, erkekler bu yaşlarda önüne gelene yazıyor. Karşı cins konusunda bu yaşta özgüvenin oturmazsa sonradan iyice zor olur. O özgüven de kendi kendini gazlayarak değil beğenilmekle oluşuyor malesef.

Bir kadının hareketleri duruşu yürüyüşü en önemli silahtır.
Her zaman aynada ben çok güzelim de.
Bunu hissederek söyle.
Tırmakların hep bakımlı olsun.
Ten rengine uygun hoş kıyafetler al.
Kendin diyosun gotik tarzı karşı tarafa karamsarlık fenalık getirir ayol:)
Saç stilini değiştir.
Ünlü kuaförleri takip et instagramdan.
Yüz tipine uygun bulduğun saçı yaptır.
Kendinde köklü değişiklik yap ama bunu başkaları için değil kendşn için yap.
Bak o zaman sen kendini beğendiğinde ne oluyor gör⭐
Sanırım kendimi kadın gibi hissetmiyorum. Yani çevrem öyle hissettirmiyor. Yani bir bakış bir beğeni belki kendimin farkına varmama sağlardı ama işte

Eminim çirkin bi kız degilsindir,
Ama tarzını mı degiştirsen acaba :)
Evet :) değiştirmek istiyorum biraz
Şeytandan güzel kardeşim. Neden erkekler tarafından süzülmek beğenilmek ister ki bir kız??
Biraz Kuran felan mı oluşan, namaz kılsan bu düşüncelerin ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın.
Ben erkekler tarafından süzülmek begeni
Kıyamam ya, burda. bile az yorum almış konun :)

Cıngarlı konu olmayınca durum bu.

Hepinizden nefret ediyorum diye düzenle başlığı, seyir eyle cümbüşü :))

Demek ki, böyle böyle dikkat çekiliyor, sosyal hayatta da,
Teşekkür ederim yorumunuz için :) evet öyle olurdu ama belki onlarda saçma bulmuştur derdimi :)

Metalci erkekler bile gotik kızları beğenmiyor o tarzı değiştir diğer arkadaşların dediği gibi.

Kakülü bırak.
Kadınsı ol artık lisede değilsin.
Başını eğip omuzlarını yükseltip ezik durma.
Bol giyinme.
Senin yaşına topuklu ayakkabı çok gitmeyebilir ama çok spor da giyinme. Aşırı spor giyim kadınsılığı öldürür.
Saçların boz kahve vs ise dikkat çekici bir renk deneyebilirsin, simsiyah ya da kızıla boyayabilirsin, daha canlı bir kahve deneyebilirsin.

Beğenilmek istemen normal istemiyor olsan anormal olurdu, o tarz konuşanları dikkate alma.
En çok beğenilmen gereken yaşlar bunlar, belli bir yaştan sonra beğenen azalıcak, erkekler bu yaşlarda önüne gelene yazıyor. Karşı cins konusunda bu yaşta özgüvenin oturmazsa sonradan iyice zor olur. O özgüven de kendi kendini gazlayarak değil beğenilmekle oluşuyor malesef.
Ben de metalciyim. Ama iç anadoluda yaşıyorum. Sanırım kimsenin benimsemediği tarz. Feminen giyimi de denedim ama bir türlü yakışmıyor sabi ama tavsiyelerinize uyacağım bugün alışveriş yaptım. Farklı kıyafetler aldım kendime

Oncelikle arkadaslarini kiskanman cok normal. Gotik giyimi birak. Simsiyah giyinip makyaj yapan birinin dikkat cekmesi cok zor zaten guzel bir tarz degil bence.
Kendimi kötü hissetmiştim kıskanıyorum diye ama asla kötülük isteyen bir kız değilim sadece ben de öyle bir kız olmak isterdim

Once giyim stilini degistir, gotik olup da begenilen kimseyi gormedim omrumde
Ve ilgi cekmek icin ilk kistas guzellik degildir , durus , yuruyus , bakis , kahkaha
Isin sirri tamamen bunlarda
Dik ve kendinden emin dur , her daim guleryuzlu ol
Iltifat alnak , dikkat cekmek istiyorsan sadece bunlar yeterli emin olabilirsin
Kendine guvenen kadin dunyanin en guzel kadinidir
İnşallah başarırım

Bana göre kahkül yaşını daha da küçük gösterir. Ben şahsen kahkül hiç sevmiyorum da ayrica. Gotik tarzda hissetmiyorsan öyle giyinme. Çünkü senin güzel olup olmamanla alakasi olmayan sekilde gotik tarzdaki bir kiz iltifat almaz. Iltifat eden de yine gotik tarzdaki bir erkek olur. Yani büyük görüneceğini zannettigin içinse yapma. Henüz tarzını oturtmak için vaktin var. Ama üstündeki ne olursa olsun dik dur. Kendine güvenli dur. Güzel olmasan da (bence zaten guzelsindir) insanlarin dikkatini çeken şey senin davranislarin ve etrafa yaydigin enerjidir. Tekrar söylüyorum gotik değilsen gotik giyinme. Sakil durur.
metalciyim. O ruhu yaşıyorum. Ama illaki öyle giyinmeliyim diye düşünmüyorum :)

Gotik metal....birini bulmusken sorayim ne anliyorsunuz su giyimden?
Çapaçul gorunuyolar benim gozume. Eminim arkadaslarin daha duzgun seyler giyiyolardir sana da bunu cevre farkettirmis demekki.
Tarzini degistirerek basla.

Gotik metal....birini bulmusken sorayim ne anliyorsunuz su giyimden?
Çapaçul gorunuyolar benim gozume. Eminim arkadaslarin daha duzgun seyler giyiyolardir sana da bunu cevre farkettirmis demekki.
Tarzini degistirerek basla.
Benim ruhumu yansittigina inanıyorum. Ama bilmiyorum tabiki. Çevremdeki kızlar topuklu ayakkabı ve feminen giyinen insanlar ama ben öyle giyinsem dikkat çeker miyim bilmiyorum. Saclarimi uzatiyorum. Bakalım deneyeceğim

metalciyim. O ruhu yaşıyorum. Ama illaki öyle giyinmeliyim diye düşünmüyorum :)

Kendi tecrubelerime dayanarak konuştum. Ben de gayet isteyerek hissederek öyle giyinirdim tabi çok abartmadan. Ama en çok talebi daha hanım hanımcık giyinenler görüyor. Talepten kastim sevgililik vs değil bu arada. İstediğin kadar güzel ol, insanlara giyimin ve tarzın yüzünden soğuk ve mesafeli geliyorsun. Kizlar da uzak durabiliyor bu yüzden. Tabi yine de kendine güvenli bir duruş şart.

Şeytandan güzel kardeşim. Neden erkekler tarafından süzülmek beğenilmek ister ki bir kız??
Biraz Kuran felan mı oluşan, namaz kılsan bu düşüncelerin ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın.

bitin artık ya ....bi raf ömrü bi son kullanma tarihiniz olsun ya...

sinirden konu sahibi kıza yazamadan cevapladım

arkadaşım tarzın fazla sorunlu bunalımlı gösteriyordur seni bu yüzdende kimse yanaşmak istemez... ben arkadaş olarak bile sohbet edesim gelmiyor... erkeklerde malesef görmezden gelir ... daha cıvıl cıvıl kızları tercih eder ... tarzında biraz yumuşatmalar yap sonrası zatrn sende seversin eminim tamamen kurtulursun o tarzdan... valla benimsenecek bi tarz değil biran önce değiş derim

Son düzenleme:
Yanlış anlama her tarza saygım sonsuz ama genel itibari ile erkeklerin pek gotik tarzı sevdiğini sanmıyorum.yine gotik bi erkeğin dikkatini çekebilirsin ama sanırım bi tarz değişikliği işi çözer.daha şirin böyle sade makyajlı kahkül değilde uzatsan hepsini bir toplasan kırmızı oje sürsen falan...dene bakalım ama zamanla zaten kendine yakışanı bulacaksın

Sen bu dediklerini yapıyormusun acaba? hiç sanmıyorum çünkü yapıyor olsaydın bir çocuğa bu kadar kötü niyetli davranmaz ve onu üzemezdin

Tarzınızı değiştirin.
Elleriniz hep bakımlı olsun.
Fazla kilonuz varsa verin.
Düzenli uyuyun düzenli beslenin.
Kitap okuyun, film izleyin. ( konuşabileceğiniz şeyler olsun)
İmza bir kokunuz olsun güzel bir parfüm seçin.
Saçlarınız bakımlı olsun.
Siyah tayt ve oversize gömlek-kazaklardan alın.( en basit yoldan şık tarz görünürsünüz)
Cildiniz temiz bakımlı olsun.
Hafif nude makyaj yapın.
Dişleriniz temiz olsun.
Saçlarınız bakımlı olsun.

Back
X