• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görünmezlik İksiri :)

Şimdi gotik uç bir tarz.
Sana beğeni yağdıracak erkek de bu tarza yakın olmalı.
Kaç kişi bu tarzı tercih edip seviyordur ki çevrende?
Uç kişiliklerin işi bu anlamda zordur.

Kendini böyle seviyorsan bu halde mutlu olmalısın.
Beğeniler umrunda olmamalı bence.
Haklısınız keşke elimde olsa keşke

ahah ben de gotiktim
sıkılıyor insan bir süre sonra yahu
akışına bırakıyorsun
pembeyse pembe giyiyorum artık hatta tam tersi capcanlı giyiniyorum yazın filan özellikle çünkü meğer ruhum gotik değilmiş benim sonradan keşfettim sadasd
kısacası sal kendini neyi sevdiğini gerçekte sen de keşfet çünkü şu halini beğenmediğin belli senin de

H
Yolladim sanırım:)
Ayy cok tatlisin ya...şeker resmen :)
Orda ki giyim tarzini begendim ben mesela
Saclarini uzat mutlaka daha cok yakışır...birde kaşlara bi el atmak lazım.sekil değisikliğı lazım fazla poncik duruyor
Daha kadinsi kaş lazim...bence tabi

Ayy cok tatlisin ya...şeker resmen :)
Orda ki giyim tarzini begendim ben mesela
Saclarini uzat mutlaka daha cok yakışır...birde kaşlara bi el atmak lazım.sekil değisikliğı lazım fazla poncik duruyor
Daha kadinsi kaş lazim...bence tabi
Ben de öyle düşünüyordum kaslarım konusunda teyit etmiş oldum teşekkür ederim:)

ahah ben de gotiktim
sıkılıyor insan bir süre sonra yahu
akışına bırakıyorsun
pembeyse pembe giyiyorum artık hatta tam tersi capcanlı giyiniyorum yazın filan özellikle çünkü meğer ruhum gotik değilmiş benim sonradan keşfettim sadasd
kısacası sal kendini neyi sevdiğini gerçekte sen de keşfet çünkü şu halini beğenmediğin belli senin de
Evet bugün pembe kazak aldım ilk defa :)

Merhablar :)
Ben 19 yaşında üniversite de okuyan bir kızım. Saçma ama bir sorunumu sizle paylaşmak istiyorum. Belki sorun bile değildir.Ama işte takıyorum. Üzülüyorum. Böyle şeylere üzüldüğüm için kendi vizyonsuzluğuma tekrar kızıyorum. Değişik bir döngü yaşıyorum zaman zaman.
Derdim görünmemek. Evet görünmüyorum. Yurtta arkadaşlarımla dışarı çıkıyoruz. Onlar çok güzel geliyorlar bana. Ama kendimi bir türlü beğenmiyorum. Çünkü onlara gelen iltifatlar, bakışlar , erkeklerin ilgisini kendim de göremiyorum.
Bir ortamda onların yanında sanki hep görünmezim. İşte ben de buradayım diye haykırmak istiyorum bazen.

Arkadaşlarımı kıskanıyorum. Kendime çok kızıyorum. İnsan arkadaşlarını kıskanır mı? Ben de makyaj yapıyorum. Ben de saçımı yapıyorum.Ama hiçbir zaman beğenilen bir insan olamıyorum sanki.
Yaşımın küçük göründüğünü söylüyor herkes. Gotik tarzda giyiniyorum ben de daha çok. Kahkul falan kullanıyorum. Bilmiyorum ki ne yapsam ? Arkadaşlarımla dışarı çıktığım zaman üzülmemek için ne yapmam gerekiyor :KK43:
İnsanların geneli sıradan giyim tarzlarını beğenir. Gotik giyiniyor olmanız bizim toplum yapımıza göre biraz itici geliyor olabilir. Yani tarzınızı anlayabilecek bir erkek bulamayabilirsiniz bu topraklarda :)

Merhablar :)
Ben 19 yaşında üniversite de okuyan bir kızım. Saçma ama bir sorunumu sizle paylaşmak istiyorum. Belki sorun bile değildir.Ama işte takıyorum. Üzülüyorum. Böyle şeylere üzüldüğüm için kendi vizyonsuzluğuma tekrar kızıyorum. Değişik bir döngü yaşıyorum zaman zaman.
Derdim görünmemek. Evet görünmüyorum. Yurtta arkadaşlarımla dışarı çıkıyoruz. Onlar çok güzel geliyorlar bana. Ama kendimi bir türlü beğenmiyorum. Çünkü onlara gelen iltifatlar, bakışlar , erkeklerin ilgisini kendim de göremiyorum.
Bir ortamda onların yanında sanki hep görünmezim. İşte ben de buradayım diye haykırmak istiyorum bazen.

Arkadaşlarımı kıskanıyorum. Kendime çok kızıyorum. İnsan arkadaşlarını kıskanır mı? Ben de makyaj yapıyorum. Ben de saçımı yapıyorum.Ama hiçbir zaman beğenilen bir insan olamıyorum sanki.
Yaşımın küçük göründüğünü söylüyor herkes. Gotik tarzda giyiniyorum ben de daha çok. Kahkul falan kullanıyorum. Bilmiyorum ki ne yapsam ? Arkadaşlarımla dışarı çıktığım zaman üzülmemek için ne yapmam gerekiyor :KK43:
Gotik nedir haberim yokda
Kültürüyle kendini gösterebilen kadın çok azdır
Cilve dedikleri şey parlıyor taaa uzaktan:))
Tatlı kahkahami ,hafif tebessüm mu nedir işte onlar
Tabi kendinize özen itina önemli sart

Bende bir ara gotik değil Ama siyaha başka bişi yok gibi gelirdi ta kii güzel renkli uyumlu kıyafetler alanadek. .
Ben işe nette ki kombinleri gözden geçirerek başladım ve karar verdim artık siyahdan başka renklere de hayatımda yer olacak die..
Daha sonra saç baş düzene soktum bakım vs
Ayakkabı illa topuklu değil ama her kıyafetin de ayakkabısı farklı. .
Çanta bile insana hava katar mı bu bile ayrıntı takı vs
Ve konuşma Diksiyon kibar ,orta ton ve sevecen likle işler biraz daha ön Plana çıkar
Not :günlük hafif makyaj da vazgeçilmezim

Belki siz soğuk,mesafeli bir insansiniz ve insanlar size iltifat etmeye cekiniyordur.bende normalde çok küçük gösteririm,uni kaydımı yaptırmaya gittiğimde oda arkadaşım beni tanımadan fark etmiş,aynı yurt aynı oda olunca da çok şaşırmış.ha güzelim demiyorum,ama demişler ki küçücük bu daha nasıl üniversite kazanmış.27 yaşına bastım O arkadaş hala beni küçük kardeşi gibi görür sever.yani diyeceğim o ki kendinizi çok kasmayın.nasıl mutlu iseniz hangi tarzda kendinizi iyi hissediyorsanız öyle devam edin,kendiniz olun.

Gotik, emo gibi seyler ben 15-16 yaslarimdayken cok populerdi. :KK70: 25 yasindayim. Suan liseliler bile o tarzi pek kullanmiyor. Tabi ki populer diye yapmiyorsunuzdur siz ama o tarz bizim toplumumuzda bir donemin ergenliginde kaldi ve bitti. Insanlarin kafasinda "ergen tarzi" havasi verir herzaman ve zaten cogunluk tarafindan hoş bulunmasi zor bir tarz. Ben gorunce komik geliyor acikcasi. Guzel bile olsan iltifat gelmemesi ve gormezden gelinmeniz dogal geldi.

Back
X