- 27 Ağustos 2018
- 64
- 27
- 3
- 26
H
Yolladim sanırım:)Bana da ...aurani görcem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolladim sanırım:)Bana da ...aurani görcem![]()
Haklısınız keşke elimde olsa keşkeŞimdi gotik uç bir tarz.
Sana beğeni yağdıracak erkek de bu tarza yakın olmalı.
Kaç kişi bu tarzı tercih edip seviyordur ki çevrende?
Uç kişiliklerin işi bu anlamda zordur.
Kendini böyle seviyorsan bu halde mutlu olmalısın.
Beğeniler umrunda olmamalı bence.
Ayy cok tatlisin ya...şeker resmen :)H
Yolladim sanırım:)
Ben de öyle düşünüyordum kaslarım konusunda teyit etmiş oldum teşekkür ederim:)Ayy cok tatlisin ya...şeker resmen :)
Orda ki giyim tarzini begendim ben mesela
Saclarini uzat mutlaka daha cok yakışır...birde kaşlara bi el atmak lazım.sekil değisikliğı lazım fazla poncik duruyor
Daha kadinsi kaş lazim...bence tabi
Evet bugün pembe kazak aldım ilk defa :)ahah ben de gotiktim
sıkılıyor insan bir süre sonra yahu
akışına bırakıyorsun
pembeyse pembe giyiyorum artık hatta tam tersi capcanlı giyiniyorum yazın filan özellikle çünkü meğer ruhum gotik değilmiş benim sonradan keşfettim sadasd
kısacası sal kendini neyi sevdiğini gerçekte sen de keşfet çünkü şu halini beğenmediğin belli senin de
Yaa bende istiyorumH
Yolladim sanırım:)
özelden atabilirim :)
İnsanların geneli sıradan giyim tarzlarını beğenir. Gotik giyiniyor olmanız bizim toplum yapımıza göre biraz itici geliyor olabilir. Yani tarzınızı anlayabilecek bir erkek bulamayabilirsiniz bu topraklarda :)Merhablar :)
Ben 19 yaşında üniversite de okuyan bir kızım. Saçma ama bir sorunumu sizle paylaşmak istiyorum. Belki sorun bile değildir.Ama işte takıyorum. Üzülüyorum. Böyle şeylere üzüldüğüm için kendi vizyonsuzluğuma tekrar kızıyorum. Değişik bir döngü yaşıyorum zaman zaman.
Derdim görünmemek. Evet görünmüyorum. Yurtta arkadaşlarımla dışarı çıkıyoruz. Onlar çok güzel geliyorlar bana. Ama kendimi bir türlü beğenmiyorum. Çünkü onlara gelen iltifatlar, bakışlar , erkeklerin ilgisini kendim de göremiyorum.
Bir ortamda onların yanında sanki hep görünmezim. İşte ben de buradayım diye haykırmak istiyorum bazen.
Arkadaşlarımı kıskanıyorum. Kendime çok kızıyorum. İnsan arkadaşlarını kıskanır mı? Ben de makyaj yapıyorum. Ben de saçımı yapıyorum.Ama hiçbir zaman beğenilen bir insan olamıyorum sanki.
Yaşımın küçük göründüğünü söylüyor herkes. Gotik tarzda giyiniyorum ben de daha çok. Kahkul falan kullanıyorum. Bilmiyorum ki ne yapsam ? Arkadaşlarımla dışarı çıktığım zaman üzülmemek için ne yapmam gerekiyor![]()
Banada sanki büyücü gibi geliyorlar
Gotik nedir haberim yokdaMerhablar :)
Ben 19 yaşında üniversite de okuyan bir kızım. Saçma ama bir sorunumu sizle paylaşmak istiyorum. Belki sorun bile değildir.Ama işte takıyorum. Üzülüyorum. Böyle şeylere üzüldüğüm için kendi vizyonsuzluğuma tekrar kızıyorum. Değişik bir döngü yaşıyorum zaman zaman.
Derdim görünmemek. Evet görünmüyorum. Yurtta arkadaşlarımla dışarı çıkıyoruz. Onlar çok güzel geliyorlar bana. Ama kendimi bir türlü beğenmiyorum. Çünkü onlara gelen iltifatlar, bakışlar , erkeklerin ilgisini kendim de göremiyorum.
Bir ortamda onların yanında sanki hep görünmezim. İşte ben de buradayım diye haykırmak istiyorum bazen.
Arkadaşlarımı kıskanıyorum. Kendime çok kızıyorum. İnsan arkadaşlarını kıskanır mı? Ben de makyaj yapıyorum. Ben de saçımı yapıyorum.Ama hiçbir zaman beğenilen bir insan olamıyorum sanki.
Yaşımın küçük göründüğünü söylüyor herkes. Gotik tarzda giyiniyorum ben de daha çok. Kahkul falan kullanıyorum. Bilmiyorum ki ne yapsam ? Arkadaşlarımla dışarı çıktığım zaman üzülmemek için ne yapmam gerekiyor![]()
Bana da ...aurani görcem![]()
Sacin kisa ya kocaman halka kupeler de al cok yakışır...Evet bugün pembe kazak aldım ilk defa :)
Cok sevimli degil mi ya...o fotoda mesela kaslar daha kut ve saci kuyruk olsaydi öff yani...dehset olurduSana yokkkk :))
Bu kızda dikkat çekmiyorum diye sitem ediyorsa alem ölsün :))
Çok istiyorum uzasin saçlarım ama uzamıyor fazla çok teşekkür ederim :)Sacin kisa ya kocaman halka kupeler de al cok yakışır...
Cok sevimli degil mi ya...o fotoda mesela kaslar daha kut ve saci kuyruk olsaydi öff yani...dehset olurdu