- 20 Mart 2021
- 527
- 276
- 53
bu sene yaklaşık 10 kilo falan aldım, eskiden aşırı zayıftım o yüzden normal kiloma geldim suan memnunum bundan. ama hızlı kilo aldığım için göğüslerim sarktı göbeğim çıktı biraz bi de çatlaklarım oluştu. daha 19 yaşındayım çok özgüvenim düştü. şimdi internetten bunları araştırıyorum göğüs sarkması için o kadar kötü şeyler yazmışlar ki sinirlerim bozuldu ağladım. ileride evlenince bile benim için sıkıntı olabilir bu belki. çok moralim bozuldu...nasıl düzelir diye sormayacağım çünkü estetikle oluyor galiba göğüs dikleştirmek. ama benim özgüvenim çok düşüyo bunu nasıl aşabilirim? biliyorum çok kötü geliyo kulağa ama ileride benimle evlenen kişi görüp uzaklaşacak gibi hissediyorum
beni dıştan gören biri bile bunu fark edecek gibi hissediyorum. yorumlara baktığımda herkes göğüs sarkmasını belirlerken ben de o kadar olmuyo neyse ki falan yazmışlar ama ben baktığımda gerçekten sarkmış yani..çok özgüvenim düştü ileride kendimi nasıl rahat hissedicem bu konuda sinirlerim çok bozuldu ya kendimi mahvetmiş gibiyim. evet kiloyu bilerek aldım çünkü ideal kilomdan çok düşüktüm sağlıksız hissediyodum ama şimdi de vücudumu bozdum gibi hissediyorum.

beni dıştan gören biri bile bunu fark edecek gibi hissediyorum. yorumlara baktığımda herkes göğüs sarkmasını belirlerken ben de o kadar olmuyo neyse ki falan yazmışlar ama ben baktığımda gerçekten sarkmış yani..çok özgüvenim düştü ileride kendimi nasıl rahat hissedicem bu konuda sinirlerim çok bozuldu ya kendimi mahvetmiş gibiyim. evet kiloyu bilerek aldım çünkü ideal kilomdan çok düşüktüm sağlıksız hissediyodum ama şimdi de vücudumu bozdum gibi hissediyorum.