• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görünüşüm konusunda özgüvenim çok düştü

Seven insan her haliyle beğeniyor inan ki.
Bu çok ütopik birşey değil.
Hayatına giren insan senin göğüslerine veya çatlakların laf edecek olursa o insanı derhal çıkar hayatından.
Sevgi böyle birşey değil. Seven insan her haliyle sever. Her haliyle güzel görür.
burda bi tanıdığımız var deli gibi aşık görünmesine rağmen evlendikten sonra aldatmış ondan beri niyeyse böyle saçma bi düşüncedeyim. erkekler zaten görselliğe önem veriyorlar en beklenmedik insan bile aldatabiliyorlar vs. çok kötü bisey bunu yaşamak ya

Doğum yaptım karnım inanilmaz çatladı ve heryer tabiki , göğüslerim aşırı sarktı hatta biri daha bariz şekilde aşağıda ama bebeğimi emzirdim 🤷‍♀️ eskiden benim de harika vücudum vardı ne yapalim yani karalar bağlayacak değilim ya eş meselesinide dert etme düzgün biriyse lafını bile etmez.

burda bi tanıdığımız var deli gibi aşık görünmesine rağmen evlendikten sonra aldatmış ondan beri niyeyse böyle saçma bi düşüncedeyim. erkekler zaten görselliğe önem veriyorlar en beklenmedik insan bile aldatabiliyorlar vs. çok kötü bisey bunu yaşamak ya
Çok güzel kadınlar da aldatılıyor.

Öyle olsa aldatılan ve aldatılmayan kadın profilleri hep benzer olurdu.

İhanet; ihanete uğrayan kişinin fiziksel görünüşüyle değil İhanet eden kişinin karaktersizliğiyle alakalı birşey.

Canım evlendigimde 50 kiloydum.
İncecik,dik goguslu cıvıl cıvıl.minicik dik goguslerim vardı.
Her hafta saçımı başımı yaptırım full makyajla gezerdim.
Dün tartıldım 66 kiloyum.
Göbek fora,bacaklar futbolcu bacagi gibi olmuş.goguslerim büyüdü.
Göğüsler havlu atmış kendinden geçmiş

Eşim hep der sen benle evlenmeden sıska,kuruydun bak evlekdik maşallah taş gibisin diye 😂

Vücuduna bakınca hamile göbeği gibi göbek,göğüsler sönmüş,hafif catlakli bişey görüyorum ben.acikcasi yaptırmak falan düşünmedim.ama eşim sürekli beğendiğini söyler bazen ikimizde de şu göbek olmasa daha güzel olurduk diyor.

Sen kimseye bakma,bunlar için canını sıkma.vucut sürekli değişim içinde.spor yap,sağlıklı beslen bence yeter.

Her erkek görselliğe önem vermiyor ki. Evlenmeden önce gayet fittim. Anne oldum, 20 kiloya yakin aldım. Bacaklarım çatladı, göğüslerim sarktı, sezaryen izim var. Göğüslerimi yaptırsam mi diye ciddi ciddi düşünüyorum ama eşime göre çok gereksiz, gayette iyi durumda olduğunu düşünüyor. Boşuna kendine dert ediyorsun.
Aldatan her şekilde aldatıyor 😊

Evlilikte sorun sarkan memeden olmaz sorun olacaksa o bahane olur sadece nice memesi sarkmayanlar neler yaşıyor neler. Bence spor yapın zamanla toparlanır birde duştan cikmadan önce soğuk su tutmak iyi gelir diye okumuştum Bi yerde onuda deneyin

Bahsettiğiniz şey sarkma değil, memeler büyüyünce ağırlık aşağı doğru çekiyor doğal olarak. Sarkma ucunun aşağıda olması. Büyük ve aşağı doğru meyilli olmayan tam ortada duran memeler silikon olmalı. Hem büyüyüp hem aynı doğrultuda kalması mümkün değil yer çekimi nedeniyle ne yazık ki 😄
Göğüs değil meme, ayrıca beğenmeyen gitsin zaten. Daha şimdiden evleneceğiniz adamın zevklerini düşünüyorsunuz, varlığınızdan haberi bile olmayan bir erkek için bedeninize, kendinize böyle şüpheyle bakmanıza değer mi? Bedeniniz sizin yaşamanız için var herhangi birinin beğenilerini karşılamak için değil

Bence göğsünüz var diye sevinin. Benim de hiç yok gibi. Hiç yokmuş gibi olması daha rahatsız edici bence 🙊. Yani iç çamaşırı giyince ne güzel doluyordur bikini alırken yine istediğini alırsın. Ben alamıyorum mesela. Mutlaka destekli lazım o da olmadığını bağırıyor. O yüzden takma gereksiz yere.
Bir de önemli olan cidden sağlıklı olmak.
Aldatılma konusu ise ne memeye ne totoya ne tipe ne mükemmelliğe bakıyor maalesef.

Bana düzenli olarak sıkılaşma hareketleri yapsan yapay şeker ve karbonhidrat yerine doğal protein ağırlıklı beslensen bol su içsen düzelir gibi geliyor.Estetik vs düşünmene gerek yok yaş genç nasıl olsa vücut daha oturmamıştır.
Bir de konudan bağımsız ama şunu da eklemek isterim ki eşin vücudundaki bu tarz özellikleri sorun etmemeli,şekilci davranmamalı.Aynısı senin için de geçerli sen de gerek kendi gerek onun görüntüsüne bu kadar takılmamalısın.İnsanız sonuçta dünyanın her milletinin insanında da böyle şeyler olabiliyor.Kendin rahatsızsan da dediklerimi dene bence.Hiç olmazsa ve sen de çok kafaya takarsan estetiği ileride düşünürsün.

Aldatilmanin kadının güzelliğiyle bağlantılı olduğunu düşünmüyorum ben, erkeğin haysiyetiyle bağlantılı diye düşünüyorum.

Güzel kadinlar da aldatılıyor ama gerçek karakter ve şeref sahibi erkekler aldatmıyor değil mı?

spor yapmaya çalışıyorum şuanlık göbek sorunum pek kalmadı gibi hatta. çatlaklar için çözüm yok bildiğim kadarıyla ama onlarla da barışıcam mecbur. göğüs sarkması çok özgüvenimi düşürüyor. ya neden bilmiyorum ama ileride aşık olduğumu sanarak yaptığım bir evlilikte karşı taraf bunlari görüp benden soğuyacakmış gibi hissediyorum. açıklayamıyorum bu hissi ya :KK43:
Cok ufaksin.
Herseyin bir cozumu var bunu dert edip hayatini zindan etme.
Oyle egzersizler var ki inan seni tas gibi yapan.
Iki sezeryan doguma ragmen sporla azimle suan geldigim hali gorsen sasarsin.
Demem o ki bol bol dogru yapilan egzersiz ve dusta dilersen goguslerine veya tum bedenine once sicak ardindan soguk su tut ki kan dolasimjn hizlansin. Bence duzelir.

herkese çok tesekkur ederim:) dediginiz gibi alt kısmı aşağıda duruyor ucu normal seviyede. kilo aldıkça böyle olduğu icin sarktigini düşündüm sanırım

Bahsettiğiniz şey sarkma değil, memeler büyüyünce ağırlık aşağı doğru çekiyor doğal olarak. Sarkma ucunun aşağıda olması. Büyük ve aşağı doğru meyilli olmayan tam ortada duran memeler silikon olmalı. Hem büyüyüp hem aynı doğrultuda kalması mümkün değil yer çekimi nedeniyle ne yazık ki 😄
Göğüs değil meme, ayrıca beğenmeyen gitsin zaten. Daha şimdiden evleneceğiniz adamın zevklerini düşünüyorsunuz, varlığınızdan haberi bile olmayan bir erkek için bedeninize, kendinize böyle şüpheyle bakmanıza değer mi? Bedeniniz sizin yaşamanız için var herhangi birinin beğenilerini karşılamak için değil
Bu mesajla memelerimin sarkmadığını öğrendim, ucunun mu aşağı doğru bakması gerekiyor sarkmış demek için, bunu hiç bilmiyordum.

benım evlenmeden once de memeytolarım sarkıktı modelı oyle yanı yapı sekıl olarak sarkık model
bırde buyukceydı

emzırdım cok da kılo verdım sımdı beeeeyyyleee sallanıyorlar

sırf daha dık dursun dıye bıcak altına yatmaya deger gormuyorum o acıyı cekmeye deger gormuyorum gogsumu yaptırsam yaş alırken baska yerımde baska seyler olacak hangı bırıyle ugrasayım ? kendımı temız tutuyorum kıloma dıkkat edıyorum kıyafetıme ozen gosterıyorum tamamdır daha ne olsun ?

sızın yasınızdayken hepımız kendımızde oyle kusurlar bulduk
kı 34 yasımdayım suan donup baktıgımda ah dıyorum aklıma şaşayım halbukı kusursuzmusum :) ne kucuk seylerı takmısım sorun bıle degıllermıs dıyorum

o yaslarda esım benı boyle begenmez dusuncesı olabılıyor ama durum aslında oyle olmuyor

emınım okuyunca konustu fosil yazdıklarının bı faydası olmadı kafamda halletsem boyle dusunmezdım zaten dıye ıcınden gecırenler olacaktır 5 sene sonra cok degıl... benım soyledıklerımın benzerlerını de sızler baskalarınba soyleyeceksınız buyumek boyle ıste kendımızı kesfedıyoruz tanıyoruz

catlak da olacak selulıtde olacak kırısıcaz ınanırmısınız yaslanıp bırde ölücez :) bunların hepsını yasayacagız ozguvenınızı psıkolojınızı bozacak bır durumunuz olsa ıdı zaten coktan annenızle doktora gıtmıs olurdunuz o yuzden kendınızı sevmeyı ve kendınızle barısmayı ogrenın

spor ıle kaslarınız guclenecek goguslerınız ve cevresınde de kas var daha sıkı gorunmesıne yardımcı olacaktır duzenlı spor yapın vucudunuzu daha cok seveceksınız

diger tum yorumlara katiliyorum, ayriyeten catlaklar icin dermaroller uyguladiktan sonra onarici bir yag krem vs surmek cok ise yariyormus ama herhangi bir riski yan etkisi var mi bilemiyorum bilen varsa duzeltebilir

Göğüslerim toprağa bakıyor hızlı kilo alıp vermekten 26 yaşındayım daha evliyim ergenlikte olan bir olay eşim için sorun olmadı sporla düzeltilebilir bence bu kadar takıntı yapmayın

bu sene yaklaşık 10 kilo falan aldım, eskiden aşırı zayıftım o yüzden normal kiloma geldim suan memnunum bundan. ama hızlı kilo aldığım için göğüslerim sarktı göbeğim çıktı biraz bi de çatlaklarım oluştu. daha 19 yaşındayım çok özgüvenim düştü. şimdi internetten bunları araştırıyorum göğüs sarkması için o kadar kötü şeyler yazmışlar ki sinirlerim bozuldu ağladım. ileride evlenince bile benim için sıkıntı olabilir bu belki. çok moralim bozuldu...nasıl düzelir diye sormayacağım çünkü estetikle oluyor galiba göğüs dikleştirmek. ama benim özgüvenim çok düşüyo bunu nasıl aşabilirim? biliyorum çok kötü geliyo kulağa ama ileride benimle evlenen kişi görüp uzaklaşacak gibi hissediyorum:KK43:

beni dıştan gören biri bile bunu fark edecek gibi hissediyorum. yorumlara baktığımda herkes göğüs sarkmasını belirlerken ben de o kadar olmuyo neyse ki falan yazmışlar ama ben baktığımda gerçekten sarkmış yani..çok özgüvenim düştü ileride kendimi nasıl rahat hissedicem bu konuda sinirlerim çok bozuldu ya kendimi mahvetmiş gibiyim. evet kiloyu bilerek aldım çünkü ideal kilomdan çok düşüktüm sağlıksız hissediyodum ama şimdi de vücudumu bozdum gibi hissediyorum.
Düzenli plates yapmalısın..

bu sene yaklaşık 10 kilo falan aldım, eskiden aşırı zayıftım o yüzden normal kiloma geldim suan memnunum bundan. ama hızlı kilo aldığım için göğüslerim sarktı göbeğim çıktı biraz bi de çatlaklarım oluştu. daha 19 yaşındayım çok özgüvenim düştü. şimdi internetten bunları araştırıyorum göğüs sarkması için o kadar kötü şeyler yazmışlar ki sinirlerim bozuldu ağladım. ileride evlenince bile benim için sıkıntı olabilir bu belki. çok moralim bozuldu...nasıl düzelir diye sormayacağım çünkü estetikle oluyor galiba göğüs dikleştirmek. ama benim özgüvenim çok düşüyo bunu nasıl aşabilirim? biliyorum çok kötü geliyo kulağa ama ileride benimle evlenen kişi görüp uzaklaşacak gibi hissediyorum:KK43:

beni dıştan gören biri bile bunu fark edecek gibi hissediyorum. yorumlara baktığımda herkes göğüs sarkmasını belirlerken ben de o kadar olmuyo neyse ki falan yazmışlar ama ben baktığımda gerçekten sarkmış yani..çok özgüvenim düştü ileride kendimi nasıl rahat hissedicem bu konuda sinirlerim çok bozuldu ya kendimi mahvetmiş gibiyim. evet kiloyu bilerek aldım çünkü ideal kilomdan çok düşüktüm sağlıksız hissediyodum ama şimdi de vücudumu bozdum gibi hissediyorum.

Bedenlerimize cok fazla takiyoruz aslinda kadinlar olarak..
Kendimize baktigimizda olumsuz(sarkma vs..) bir algi icin kosullaniyoruz hep.E bu hissiyat bize yerlestiginde sosyal cevremizin de bizi begenmeycegine dair bir onyargi olusturuyoruz kendimice.
Bunu bedenimizde bir kusur oldugu icin yapmiyoruz aslinda.Hatta bizim begendimigimiz bir bolgemiz baskasi tarafindan sorunsuz karsilanirsa onlara kiziyoruz,sorunlu oldgunu kabul etttirmek icin de diretiyoruz :)
Misal sen suan goguslerinden dem vuruyorsunSeni gormus olsak ve goguslerinin iyi gorundugunu soylesek,bizi bile sarkmis olduklarina inandirmak icin caba sarf edebilirsin bence :) Ozetle sadece sana kotu gorunuyor.
Belki esin,sevgilin veya sozlun gordugunde rahatsizlik bile duymyacak.
Ne seks filmlerdeki gibi 1 saat surer,ne de manken olmayan kadinlar her daim fit gorunebilir.Dogal olmak en dogrusu bence..Cevrendekilere bir bak.Bu erkeklerin kac tanesi kendisine bakiyor ? Kac tanesi sana veya bize iyi gorunmek icin cabaliyor.Bir kadinin guzel gorunmesini anlarim,ama kendisini uzmesini kabul edemem..
Biraz sevin kuzum kendinizi..Memem dik oldugu icin beni sevecek olan varsa hic sevmesin daha iyi :)

Back
X