• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görünüşüm konusunda özgüvenim çok düştü

Tabi ki kimisinin ortada hicbir neden yokken sarkıktır, kimisinin de ne olursa olsun sarkmaz bunlar genetik.
Ama sarkiklik sonradan oluştuysa cogunluk dedigim nedenlerden kaynaklı oluyor.
Herkesin memesi sarkmaz, herkeste çatlak yoktur.
Size de masallah😬🧿
Herkes de çatlak yoktur sarkma olmaz ama herkesin bir kusuru vardır
Modellerin bile kusurları varken sıradan kadınlarda tabi ki olur
Atıyorum birinin boyu kısadır
Göğüsü küçüktür
Diğerinin bacakları kısadır falan filan
Çatlak olmayınca mükemmel olmuyor kimse

benimki sarkmadı diyen arkadaşlar gerçekten sorduğum o değil...

Düzenli göğüs hareketleri yapacaksın. Gözünde büyütme bu kadar. Niye üzüyorsun kendini sabırla yap yalnız göbekteki gibi hemen olmazbiraz zaman lazım

cok sorry ama kadindaki her seyin kusursuz olmasini isteyen erkeklerin zekasiz oldugunu dusunuyorum. oyleleriyle de isiniz olmasin lutfen.

kendinizi rahatsiz hissedersiniz, memeleriniz cidden buyuk ve sarkiktir bayaaa sikinti yaratiyordur okeyim ama sirf karsi taraf begenmez diye ameliyat olmayi dusunmeyin.
Çok sorry , okeyim falan 😃 Türkçeyi güzel kullanmak neden bu kadar zor , kusura bakmayın ama hoş olmuyor bence…

Konuna gelirsek tatlım, çatlaklar için güzel bir önerim var. Lierac adında çatlak önleyici krem var ( çatlak sonrası için de var) bunu bir araştır istersen. Hamileyken 15 kg almıştım ve hamileliğin 3.ayından itibaren kullandım düzenli bir şekilde ve hiç çatlağım olmadı, göbeğim doğum yapmış gibi değil asla , kimse inanmaz o derece 🤗 memelerim de emzirmeden sonra bir miktar sarkmıştı ( en azından iyi bir amaç için 👍🏻) , sporla dikleşti ve gayet iyi durumda. Ayrıca kendinle barışık ol, en güzel kadın kendine güvenen kadındır , kusurlarınla sev kendini ama salma da yine de tedbirlerini al canım 👍🏻😉

Çok sorry , okeyim falan 😃 Türkçeyi güzel kullanmak neden bu kadar zor , kusura bakmayın ama hoş olmuyor bence…
sizi alakadar eden kisim neresi tam olarak? yani mesajimin sonunda “kullandigim dil hakkinda ne dusunuyorsunuz?” gibi bir soru sormamisim gordugum kadariyla.

konustugum gibi yaziyorum, anlayabildiginiz surece boyle seylere takilmayin. eger anlayamayacaginiz sekilde ingilizce konusursam bana sorun ben size aciklarim.

Biz de meme var da ne oluyor dik dik bakiyolar🤣 bazen asiri rahatsiz oluyorum yoksa sevinmeliyim bilemedim🤣 hepimiz kilo aldik. Eskiden kafama takardim ama artik bedenimi sevmeyi ogrendim.

sizi alakadar eden kisim neresi tam olarak? yani mesajimin sonunda “kullandigim dil hakkinda ne dusunuyorsunuz?” gibi bir soru sormamisim gordugum kadariyla.

konustugum gibi yaziyorum, anlayabildiginiz surece boyle seylere takilmayin. eger anlayamayacaginiz sekilde ingilizce konusursam bana sorun ben size aciklarim.
Çevirmenim zaten 4 dil biliyorum anadilim dışında ama işte söylediklerimi anlamanız imkansız, bazen konuşma dili bile “enough” olmuyor..🤗

spor yaparken sporcu südyeni takın mutlaka. spor sırasında göğüslerin iyi desteklenmemesi çok sarkma yapar. sarktıktan sonra estetikten başka yolu yok diye biliyorum ama daha fazla sarkmaması için bunu tavsiye edebilirim. bu arada evlenince beğenmezse falan diye düşünmeniz çok kötü eğer kendiniz beğenmiyorsanız tamam ama bir başkası beğenmeyecek diye üzülmek çok saçma

Çevirmenim zaten 4 dil biliyorum anadilim dışında ama işte söylediklerimi anlamanız imkansız, bazen konuşma dili bile “enough” olmuyor..🤗
ay ne diyosunuz siz ya? kac gun once yazdigim mesaj, sizi ilgilendiren kisim nedir ki bundan rahatsiz oluyorsunuz? cok rahatsizsaniz goz ardi edin.

ne soylediniz de neyi anlamiyorum siz bana ne demeye calisiyorsunuz? bosu bosuna polemik cikarmayin. cok saygisizsiniz.

Konuna gelirsek tatlım, çatlaklar için güzel bir önerim var. Lierac adında çatlak önleyici krem var ( çatlak sonrası için de var) bunu bir araştır istersen. Hamileyken 15 kg almıştım ve hamileliğin 3.ayından itibaren kullandım düzenli bir şekilde ve hiç çatlağım olmadı, göbeğim doğum yapmış gibi değil asla , kimse inanmaz o derece 🤗 memelerim de emzirmeden sonra bir miktar sarkmıştı ( en azından iyi bir amaç için 👍🏻) , sporla dikleşti ve gayet iyi durumda. Ayrıca kendinle barışık ol, en güzel kadın kendine güvenen kadındır , kusurlarınla sev kendini ama salma da yine de tedbirlerini al canım 👍🏻😉
merhaba, sporla gögüslerim dikleşti yazmışsınız sormak istedim. benimkiler aşırı sarkık değil yani şu yalancı sarkma dediklerinden yani ucu karşıya bakıyor ama 85 giyiyorum büyük oldukları için sarkık gibi duruyorlar, ben de spor düşünüyorum, acaba hangi hareketleri yaptınız? ve değişimi ne kadar sürede fark ettiniz? teşekkürler şimdiden...

şöyle oldu aslında. 12 kilo falan aldım galiba ve o zamandan beri göğüslerim daha ağır hissediyorum. bugün baktığımda ucunun yukarıda olduğunu fark ettim ama alt kısmı ağır ve daha aşağıda. o yüzden o kalem şeyini denedim bazılarında hemen düşüyormuş bende durdu :KK43: buna takıldım
Kilo alınca şişmiş işte.Göğüs yağ dokudan oluşuyor, sıfır beden kıskanç memesizlerin yorumlarını umursamayın:KK11:

merhaba, sporla gögüslerim dikleşti yazmışsınız sormak istedim. benimkiler aşırı sarkık değil yani şu yalancı sarkma dediklerinden yani ucu karşıya bakıyor ama 85 giyiyorum büyük oldukları için sarkık gibi duruyorlar, ben de spor düşünüyorum, acaba hangi hareketleri yaptınız? ve değişimi ne kadar sürede fark ettiniz? teşekkürler şimdiden...
Sporla göğsü düzeltmek baya uzun bir zaman ve efor ister ben sporla halledilir ya, ya da spor yaptı düzeldi diyenlere şaşırdım doğrusu.. aynısı kol altları için de geçerli. En zor yerlerden ikisi belki de. Çatlama kısmı da aynısı biraz genetik o..ben mesela 22 kilo aldım hamilelikte hicbir şey kullanmadim ama göbekte sıfır çatlak var. Belki şunu kullandım diyen kişi kullanmasa da çatlamayacaktı. Ama sporla yavaş ve emin adımlarla eski haline yakın bir yere getiririm derseniz pilates deneyebilirsiniz özellikle lastik ve çember ile yapılan hareketleri etkilo

Öncelikle göğüsleri dikleştiren toparlayan önemli sporlardan biri yüzme , diğeri de çember sıkma diyebilirim. Düzenli yaparsan değişimi görürsün , her gün 20 dak bile yeterli olur 👍🏻

Göğsün sarkmamış dolgunlaşmıştır ki erkekler bayılır. Sen evlenince adamlar ne oluyor sanıyon. Sen onlatın kıllı vücutlarını koca göbeklerinş gördğn mü hiç. Biraz spor yeter:)

benim boyum 157 kilom da 57. aklınıza belki fazla kilolu biri gibi geliyor ama balık etliyim. şu kim kardashian gibiyim. valla herkes bayılıyor bana. 10 kilo fazla değil. çok zayıf olmak da güzel değil. eminim çok güzelsinizdir kendinizi aşağı çekmeyin.

erkeklere meme olsun yeter ki sarkık dik fark etmiyor. ileride çok rahatsız olursanız da paranızı kazanınca yaptırırsınız ne var? cidden ilişki içinde erkekler bu tür şeyleri görmüyor sevdiği kadında. bu farklılıklara aşık oluyorlar. ben de önceden her şeyi takıyordum vücudumla ilgili. gerçekten gerek yokmuş. nişanlım bayılıyor her yerime.

Sporla göğsü düzeltmek baya uzun bir zaman ve efor ister ben sporla halledilir ya, ya da spor yaptı düzeldi diyenlere şaşırdım doğrusu.. aynısı kol altları için de geçerli. En zor yerlerden ikisi belki de. Çatlama kısmı da aynısı biraz genetik o..ben mesela 22 kilo aldım hamilelikte hicbir şey kullanmadim ama göbekte sıfır çatlak var. Belki şunu kullandım diyen kişi kullanmasa da çatlamayacaktı. Ama sporla yavaş ve emin adımlarla eski haline yakın bir yere getiririm derseniz pilates deneyebilirsiniz özellikle lastik ve çember ile yapılan hareketleri etkilo
peki uzun süre spor yapsam cidden gözle görülür değişim olur mu göğüslerimde?

Göğsün sarkmamış dolgunlaşmıştır ki erkekler bayılır. Sen evlenince adamlar ne oluyor sanıyon. Sen onlatın kıllı vücutlarını koca göbeklerinş gördğn mü hiç. Biraz spor yeter:)
Mrb bisey sorcaktim kilo alinca dolgunlasir mi göğüsler azda olsa? Yoksa iyice mi beter olur. Kilo almaya calisiyorum da goguslerim suan 75 beden. Yalanci sarkma var ama ben cok yumusak olmasina kafayi taktim. Kilo alinca dolgunlasir mi yoksa yere mi iner iyice :(

Back
X