- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi gelecekvizyon
-
Son yorumunuza katılıyorum gerçekten çevremde öyle var ki evliliği problemli ama sosyal medyasına baksan aşk böceği olmuşlar bence gerek yok.. Önemli olan gerçek hayatta nasıl olduğumuz ve nasıl göründüğümüz..
Ben artık ortak hesap açmayan ve profil fotolarında mırc mırc pozlar koymamış olan çiftlerin daha samimi, mutlu ve birbirine güvenli olduklarını düşünür hale geldimAslında yorumunuz doğru bunu ben de gözlemledim teşekkür ederim
Aynen sosyal medyadaki rekabet hırsı buna sebep oluyor sanırım.. hep bi yarış hali var.. Şu an sosyal medya kullanmıyorum kafam rahat..Bence bunu genelde kadınlar yapıyor. Ben erkeklerin eşi ile mutsuz ise , profil fotosunda eşininde fotoğrafı olan erkek görmedim ama kadınlar tam aksine mutsuz da olsa yapıyorlar öyle şeyler.
Evet aslında bunu Kadınlar yapıyor aynı fikirdeyim, erkekler zaten bu kadar detaycı değillerBence bunu genelde kadınlar yapıyor. Bence erkekler eşi ile mutsuz ise , profil fotosunda eşininde fotoğrafı koyacagını sanmam (öyle erkek görmedim henüz) ama kadınlar tam aksine mutsuz da olsa yapıyorlar öyle şeyler.
Ben artık ortak hesap açmayan ve profil fotolarında mırc mırc pozlar koymamış olan çiftlerin daha samimi, mutlu ve birbirine güvenli olduklarını düşünür hale geldim
Evet fazla genelleme oldu ama işte o kadar sahtelikler görünce ister istemez bu şekilde düşünmeye başladımGenelleme bu da bence :)))ortak hesap gıcık olduğum bir şey. Ama kim ne derse desin birbirine aşık çift fotoğraflardan şak diye belli oluyor, kadının ve erkeğin birbirine bakışından belli aşık olup olmadıkları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?