Görüş belirtirseniz sevinirim

gelecekvizyon

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
625
728
23
Merhaba kk,
Sevgilinizin/Eşinizin sizinle birlikte olan fotoğrafını whatsapp ya da fbook profiline koyması sizin için önemli mi ?
Fotoğraf koymuş erkekler ezik mi oluyor, siz istediğinizde de koymamasını önemser miydiniz?
Abartıp abartmadığımı anlamak için yorum istiyorum.

Benim elim nazar değiyor der geçiştirir bende uzatmam çok takılmam yani koyup koymamasına bazen öyle takılırım niye koymuyon diye tartışma filan yapmam herkes özgür netice de ben whatsaapa koyuyorum diğer hesapları kullanmıyorum eşim bazen koyar bazen kaldırır.

Esim guzel ciktigimiz fotograflari paylasmak istese de sonradan vazgeciyor
Is cevresi tarafindan da takipcileri var ve erkek bir cogu
Ne gerek var karimi gormelerinin diyor
Bence de gerek yok beni gormelerini istemem
Ben arada sirada esimle foto paylasiyorum
Ama profil resimlerimiz solo

Benim için önemli değil zaten bi sosyal medya kullanmıyorum wp da kendi Resmim var eşimin profilinde ikimiz varız ama ben böyle bir talepte bulunmadım sevgiliyken de böyleydi evlendik gene aynı. Kaldirsa da tepki gostermem.

Önemsemem. Ben de koymuyorum.
Herhangi bir sosyal medya hesabımda evli olduğuma dair bir emare yok. Çocukların bir kaç fotoğrafı dışında.
Soyadım sadece kendi soyadım.
Eşim de koymuyor. Listesinde sadece iş dolayısıyla muhatap olduğu insanlar da var. Neden özel hayatı ile ilgili bir şey olsun diye düşünür. Gereksiz bilgi :)
Eğer başka bir şey yoksa ortada böyle şeylere takılmayın.

Önemsemem... ister kendi fotografini koysun ister baska biseyin..
Oyle kucuk ayrintilara takilmam ..

Fotoğraf koymuş erkekler ezik olmaz da bence gerek de yok, ben çok önemsemiyorum böyle şeyleri. Bir de kendimce bir tespitim var gerçek hayatta mutsuz olan, aldatılan eşler sosyal medyada nedense sevgi pıtırcığı oluyor böyle sahteliklere de gerek yok, konunuzla ilgili olmasa da belirtmeden duramadım.

Konu sahibesi; eşim koymuyor bende bazen güzel bi poz yakalarsak koyuyorum.. Ergen zamanlarımda eşime diyordum niye koymuyorsun diye Ama sosyal medyasında 1000 e yakın iş okul bir sürü erkek arkadaşı var çok da koymasına gerek yokmuş zaten evliyiz herkes biliyor, güveniyoruz da birbirimize bunu sorun etmiyoruz..
bence kafana takılacak bi sorun değil.. Eşine güveniyorsan seviyorsanız birbirinizi sorun etmene değmez.. erkeklerin fıtratı farklı oluyor onlar için bazı şeyler önemsiz değilde gereksiz yani..
Ayrıca profil fotosunu koyma duruma göre ezik diyemem kimseye..

Valla benim hic umurumda olmaz. Simdi baktim whatsapp profiline ufak oğlumun resmi var. Bende de kendi resmim var

Son yorumunuza katılıyorum gerçekten çevremde öyle var ki evliliği problemli ama sosyal medyasına baksan aşk böceği olmuşlar bence gerek yok.. Önemli olan gerçek hayatta nasıl olduğumuz ve nasıl göründüğümüz..

Bence bir tanede olsa koymalı.

Aslında yorumunuz doğru bunu ben de gözlemledim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…