- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
- Konu Sahibi gelecekvizyon
-
Benim elim nazar değiyor der geçiştirir bende uzatmam çok takılmam yani koyup koymamasına bazen öyle takılırım niye koymuyon diye tartışma filan yapmam herkes özgür netice de ben whatsaapa koyuyorum diğer hesapları kullanmıyorum eşim bazen koyar bazen kaldırır.Merhaba kk,
Sevgilinizin/Eşinizin sizinle birlikte olan fotoğrafını whatsapp ya da fbook profiline koyması sizin için önemli mi ?
Fotoğraf koymuş erkekler ezik mi oluyor, siz istediğinizde de koymamasını önemser miydiniz?
Abartıp abartmadığımı anlamak için yorum istiyorum.
Merhaba kk,
Sevgilinizin/Eşinizin sizinle birlikte olan fotoğrafını whatsapp ya da fbook profiline koyması sizin için önemli mi ?
Fotoğraf koymuş erkekler ezik mi oluyor, siz istediğinizde de koymamasını önemser miydiniz?
Fotoğraf koymuş erkekler ezik olmaz da bence gerek de yok, ben çok önemsemiyorum böyle şeyleri. Bir de kendimce bir tespitim var gerçek hayatta mutsuz olan, aldatılan eşler sosyal medyada nedense sevgi pıtırcığı oluyor böyle sahteliklere de gerek yok, konunuzla ilgili olmasa da belirtmeden duramadım.Merhaba kk,
Valla benim hic umurumda olmaz. Simdi baktim whatsapp profiline ufak oğlumun resmi var. Bende de kendi resmim varMerhaba kk,
Son yorumunuza katılıyorum gerçekten çevremde öyle var ki evliliği problemli ama sosyal medyasına baksan aşk böceği olmuşlar bence gerek yok.. Önemli olan gerçek hayatta nasıl olduğumuz ve nasıl göründüğümüz..Fotoğraf koymuş erkekler ezik olmaz da bence gerek de yok, ben çok önemsemiyorum böyle şeyleri. Bir de kendimce bir tespitim var gerçek hayatta mutsuz olan, aldatılan eşler sosyal medyada nedense sevgi pıtırcığı oluyor böyle sahteliklere de gerek yok, konunuzla ilgili olmasa da belirtmeden duramadım.
Bence bir tanede olsa koymalı.Merhaba kk,
Sosyal medyada herkes dürüst, mutlu, kral-kraliçeSon yorumunuza katılıyorum gerçekten çevremde öyle var ki evliliği problemli ama sosyal medyasına baksan aşk böceği olmuşlar bence gerek yok.. Önemli olan gerçek hayatta nasıl olduğumuz ve nasıl göründüğümüz..
NedenBence bir tanede olsa koymalı.
Aslında yorumunuz doğru bunu ben de gözlemledim teşekkür ederimFotoğraf koymuş erkekler ezik olmaz da bence gerek de yok, ben çok önemsemiyorum böyle şeyleri. Bir de kendimce bir tespitim var gerçek hayatta mutsuz olan, aldatılan eşler sosyal medyada nedense sevgi pıtırcığı oluyor böyle sahteliklere de gerek yok, konunuzla ilgili olmasa da belirtmeden duramadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?