- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi gulumser77
-
Bende bu konudan tedirgin oluyorum da. Olabilir tabi. Görmeden isim belirlendiği için sonradan farklı geliyor. İsimlerin kişileri oluyor bence. Selin tipli bir bebeğe Zeynep gitmez sonuçta.Evet aynen öyle oldu. Burda bir bayanın konusunu da okumuştum. Ecem koymuşlar sonra kadının içine sinmemis Neslişah olarak değişmişti. Oluyor demekki böyle şeyler.
Danismadim sorun olur mu ki
Tek celsede değişir mi gerçekten, milleti umursuyorum ne yazikki ya saçma birşey yapmışım gibi düşünürler diye
Bebeklerin de tipi mi varmışSelin tipli bir bebeğe Zeynep gitmez sonuçta.
Bence her isme uygun bir tip varBebeklerin de tipi mi varmış
selamlar, çevreden önce komik bir adımı var alay konusumu oluyor yada güvenlikle ilgili bir problemimi var ona bakarlar öyle keyfi değişmiyor tanıdık birisi yoksa eğer,eski eşim anlatıyordu geçen gün keyfi değiştirmiyoruz diyordu,ayrıca çevre önemli değil kimki onlar boşverin milleti nasıl mutluysanız öyle yaşayın nacizane fikrimMerhabalar, biz oğlumun adını değiştirecegiz. Şu an 1 yaşını geçti. Mahkemeye basvurmadik henüz, çevreme nasıl açıklama yaparım bilemedim. Nasıl karşılarlar acaba. Birde mahkeme ne kadar sürede sonuçlanır merak ediyorum.
Olabilir anlıyorum ya umarım gönlünüze göre bir isim koyarsınızBiz kendimiz koyduk ama ben hiç ısınamadım, söylerken sanki onun ismi değil gibi hissediyorum.
Evet çift isimde sorun, siz birlikte söyleseniz çevreniz tek söylüyor, yada istediğini söylüyor.Bende isim değişikliği yapacağım bizimde çift isim,tek isim istiyorum. takipteyim süreci, sonucu paylaşırsanız sevinirim:)
Doğru söylüyorsunuz ama insan çekiniyor yinede, 1 yaşından sonra niye değişiyorsun biz alıştık falan diyecekler illaki
Var tabi benim oğlum tıfıl minnak ismi ağır bir isim zannedersin bir hükümdar ismiBebeklerin de tipi mi varmış
Bebek 1 yasinda zaten bisey anlamıyor bunun bebek pedagojisiyle ne alakası var simdiElalemi boşverin de 1 yaş için pedagojik olarak normal mi bu durum çocuk açısından? Danıştınız mı bilene?
Bebek 1 yasinda zaten bisey anlamıyor bunun bebek pedagojisiyle ne alakası var simdi
Eski ismi nedir acabaYeni ismi Cihangir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?