- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi gulumser77
-
Bende arkadaş gibi çocuğunuzu düşündüm. Sonuçta bu çocuklar adını duyuyor seslenince bakıyor bebeklikten beri. Şimdi başka isim söyleyince çocuk için bi olumsuzluk olmasında kimseyi ilgilendirmez gerisi..Danismadim sorun olur mu ki
Benim oğlum çok minikti ve adıyla seslenince bakardı. 1 yaşındaki bebek ismini telaffuz edemiyor ama biliyor.Bebek 1 yasinda zaten bisey anlamıyor bunun bebek pedagojisiyle ne alakası var simdi
Adını söyleyebilsem zaten sorun olmaz adını degismem ki, oğlum, aşkım, balım diye sesleniyorum. Çocuk adını bile annesinden ogrenemediBende arkadaş gibi çocuğunuzu düşündüm. Sonuçta bu çocuklar adını duyuyor seslenince bakıyor bebeklikten beri. Şimdi başka isim söyleyince çocuk için bi olumsuzluk olmasında kimseyi ilgilendirmez gerisi..
Eğer şuanda bebeğinize yeni koyacaginiz isimle sesleniyorsaniz adapte olması sorun olmaz ama 1 yıldır ismine alışmış bir bebekten bahsediyorsak sıkıntı olabilir siz yavaş yavaş örneğin Ali Cihangir diye şimdiki ismi ve eski ismiyle çağırın bir süre sonra sadece Cihangir diye çağırın. Bir anda sadece Cihangir derseniz bakmayabilir .Danismadim sorun olur mu ki
Siz ismiyle seslenmiyor olabilirsiniz ama illa ismiyle seslenen vardır ve ismini biliyordur. O yüzden 2 isimle çağırıp Cihangir isminin de ona ait olduğunu ogrettikten sonra eski ismi kademeli olarak kaldırın.Adını söyleyebilsem zaten sorun olmaz adını degismem ki, oğlum, aşkım, balım diye sesleniyorum. Çocuk adını bile annesinden ogrenemedi
Canlandı gözümde şimdi küçümen bir cihangirVar tabi benim oğlum tıfıl minnak ismi ağır bir isim zannedersin bir hükümdar ismioysa benim oğluma ince isimler yakışırdı ama koyduk bir kere ismiyle yaşar umarım
Aynen minnacık ama ismi kendinden büyükCanlandı gözümde şimdi küçümen bir cihangiradıyla mutlu yaşasın
Ne deyim bilemedim. Garip bi isimmi koymuştunuz?Adını söyleyebilsem zaten sorun olmaz adını degismem ki, oğlum, aşkım, balım diye sesleniyorum. Çocuk adını bile annesinden ogrenemedi
Biz alışamadık canım ya deyin geçin.sonuçta en çok seslenen sizsiniz çocuğunuza isyemiyorsanız değiştirin.kime ne.Doğru söylüyorsunuz ama insan çekiniyor yinede, 1 yaşından sonra niye değişiyorsun biz alıştık falan diyecekler illaki
Kuzenim kızının adını 7 yaşında değiştirdi, hem elalem hep konuşurDoğru söylüyorsunuz ama insan çekiniyor yinede, 1 yaşından sonra niye değişiyorsun biz alıştık falan diyecekler illaki
Ben de böyle düşünüyorum yaBence her isme uygun bir tip varbu tamamen şahsi fikrim bu arada.
Ya sebebi neydi çok merak ettim, siz ne düşündünüz isimi değiştirmesi konusundaKuzenim kızının adını 7 yaşında değiştirdi, hem elalem hep konuşur
Adı Işıl’dı. Yurtdısında yaşadıkları için Isid olarak anlaşılır diyeYa sebebi neydi çok merak ettim,
Adı Işıl’dı. Yurtdısında yaşadıkları için Isid olarak anlaşılır diye
Önümüzdeki 1 yıl da yeni isme alışırsınız dersinizDoğru söylüyorsunuz ama insan çekiniyor yinede, 1 yaşından sonra niye değişiyorsun biz alıştık falan diyecekler illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?