- 18 Ağustos 2018
- 194
- 70
- 18
- Konu Sahibi Melodimeloo
-
Kendimi yetersiz görmüyorum tam tersi beni sevdiğini beğendiğini hissediyorum. Sadece farklı şehirlerdeyizNeden peki? Kendinizi mi Yetersiz goruyorsunuz ya da sevgiliniz mi insan ustu bi varlik? Hayatta cekemeyecegim tek sey hastalikli kiskanclik. Allah yardimcisi olsun sevgilinizin.
Ben bunun birazda kadından değil erkekten kaynaklandığını düşünüyorum biriyle evlenecektim bir bakış yakaladım bazen bakışlarda knusmadan daha net şeyler anlarsın ya öyle hissettim ve dayanamadım ayrıldım uyarmistim kendince dikkat etti ama olmadı bende sonra aradan yıllar geçti başka biriyle evlilik düşünmeye başladım. Aynı ben aynı kıskançlık lar ama baktım çocuk bu konuda düzgün ,bakmıyor başka kadınlara ilgilenmiyor böyle. Bir sorunum kalmadı yani Kıskançlıgim karsimdakinin tavrına göre degisiyorArkadaşlar selam. Benim sorunum çok kıskanç olmam. Sevgilimi yakında nişanlım olacak kişiyi çevresindeki iş yerindeki tüm kızlardan kıskanıyorum. Asla samimi olmasın konuşmasın istiyorum. Biliyorum bu mümkün değil ama bu sorunu nasıl aşabilirim? En ufak bir wp konuşmasını görsem gülseler eğlenseler deliriyorum. Asla iş çıkışı beraber gitmesinler istiyorum.. Benim gibi olanlar var mı? Bu problemi nasıl aşarım?Lütfen yardım edin Kendimi Çok yıprattım.
Ben bunun birazda kadından değil erkekten kaynaklandığını düşünüyorum biriyle evlenecektim bir bakış yakaladım bazen bakışlarda knusmadan daha net şeyler anlarsın ya öyle hissettim ve dayanamadım ayrıldım uyarmistim kendince dikkat etti ama olmadı bende sonra aradan yıllar geçti başka biriyle evlilik düşünmeye başladım. Aynı ben aynı kıskançlık lar ama baktım çocuk bu konuda düzgün ,bakmıyor başka kadınlara ilgilenmiyor böyle. Bir sorunum kalmadı yani Kıskançlıgim karsimdakinin tavrına göre degisiyor
Teşekkürler. Ben yanından kız sesi gelmesine bile dayanamıyorum ben burada tekim orada eğleniyorlar gibi düşünüyorum. Saçma olduğunun da farkındayım ne yapmalıyım terapiden başkaAltında yatan nedenleri keşfetmek için en kısa sürede terapi almanız gerektiğini düşünüyorum. Kendi başınıza aşabilir misiniz emin olamadım. Her şeyin aşırısı zararlı, bunun sevgilinizin farklı şehirde olmasıyla alakası yok bence, aşırılık durumu yaratmaz bu.
İş hayatı artık kadın-erkek karışık bu asla değişemez ve biz sosyal varlıklarız. Birbirimizle arkadaş olmamız, destek olmamız, fikir alışverişi yapmamız hatta hayatın stresini azaltmak için geyik yapmamız çok doğal. Herkes birbiriyle sohbet edip bakış açılarını öğrense ve gelişse dünya ne kadar güzel olurdu aslında.
Yani karşınızdakinin tavrına bağlı diyorsunuz evet aslında beni bu konuda rahatlatma yoluna gitmiyor fazla. Saçmalama saçmalıyorsun artık bu muhabbetleri yapmandan sıkıldım diyor. Belki de bıktığı içindirBen bunun birazda kadından değil erkekten kaynaklandığını düşünüyorum biriyle evlenecektim bir bakış yakaladım bazen bakışlarda knusmadan daha net şeyler anlarsın ya öyle hissettim ve dayanamadım ayrıldım uyarmistim kendince dikkat etti ama olmadı bende sonra aradan yıllar geçti başka biriyle evlilik düşünmeye başladım. Aynı ben aynı kıskançlık lar ama baktım çocuk bu konuda düzgün ,bakmıyor başka kadınlara ilgilenmiyor böyle. Bir sorunum kalmadı yani Kıskançlıgim karsimdakinin tavrına göre degisiyor
Bende öyle olmuştu kuzum zaten hep.biz sacmalariz hiç bakmazlar samimi.olmazlar biz sacmalariz ne diyeyimYani karşınızdakinin tavrına bağlı diyorsunuz evet aslında beni bu konuda rahatlatma yoluna gitmiyor fazla. Saçmalama saçmalıyorsun artık bu muhabbetleri yapmandan sıkıldım diyor. Belki de bıktığı içindir
Teşekkürler keşke herkes sizin gibi düşünceli olsa. Tabii ki çok insani bir durum sizinki. Benim sorunum bağıra bağıra gülen her gün çıkışta mecburen aynı yoldan gittiği arkadaşıylaİş yerinde çok sevdiğim bir abim var.Abi olarak da hitap ediyorum zaten..Geçenlerde bir rahatsızlık geçirdi ,aramıştım falan ama tedavisi de devam ettiğinden bir mesaj atayım dedim.Atmadan önce 40 kere düşündüm yemin ederim ya eşi sizin gibiyse eğer diye.Nedense Türkiyede çok çünkü.
Yardım alın.Bir psikoloğa gidin.Onun haricinde kendi kendinize çözebilir misiniz bilmiyorum.Ama unutmayın ki her şeyin fazlası zarar,hem kendinizi hem eşinizi boşuna yıpratırsınız.
Bunu çözmek istemeniz bile bir adım,umarım başarırsınız.
Kız niye gülmeyecek , ağlayacak mı siz nişanlısınız diye ? Size kötü bir haberim var İnsan en çok iş arkadaşlarıyla güler. Çünkü sıkılır iş makaraya döner. Flört demiyorum bakın flörte de dönen vardır o ayrı.Teşekkürler keşke herkes sizin gibi düşünceli olsa. Tabii ki çok insani bir durum sizinki. Benim sorunum bağıra bağıra gülen her gün çıkışta mecburen aynı yoldan gittiği arkadaşıyla
Anlıyorum. Sevgilim de çok şaka sever biri yani insanlarla samimi olur karşıdaki kişi yüz bulur diye korkuyorum.Kız niye gülmeyecek , ağlayacak mı siz nişanlısınız diye ? Size kötü bir haberim var İnsan en çok iş arkadaşlarıyla güler. Çünkü sıkılır iş makaraya döner. Flört demiyorum bakın flörte de dönen vardır o ayrı.
Nişanlınız aynı ben. Ve benimki de her gittiği yeri her şeyi haber veriyor. Bir gün bıkıp gizler diye de korkuyorum haklısınız. NE yaptı peki bu durumu aştı mı?bizdede nişanlım öyle malesef. Çalıştığım ortam erkekli kızlı ve hep genç bende hepsiyle çok iyi anlaşıyorum şakalar espriler gülücükler havada uçuyor belaltı espriler bile geçebiliyor bazen nişanlımla bi kere telefonla konuşurken biri geldi tepemde ibrahim tatlısesten şarkı söylüyor benimki küplere bindi çok sıkılıyorum onun o hallerinden hiç etrafımda ondan başka erkek olsun istemiyor onlar benim iş arkadaşım geldi kendi kendine şarkı söylüyor ben napayım iyice kafayı yedin diye söyleniyordum sürekli gönlünü almakla uğraşıyordum ama arkadaşlarımla da hep samimiydim hiçde yüreğim akmadı hiçbirine çünkü o gözle bakmıyorum hepsi kardeşim. Bu kadar sıkma gerçekten aklına sokma bak ben bile çok yoruluyordum ondan gizli işyerinin düzenlediği eğlencelere gidiyodum çok bunalttığı için Karıştığı için gizliyodum ve soğuyodum ondan çok hemde. Yapma derim.
Ne olur en kötü ? Aldatır, bunu zaten sen engelleyeceksen , engellenmesin aldatsın gitsin. Seni seviyorsa zaten asla o noktaya gelmez. Yani her türlü boşuboşuna yiyorsun kendini. Ve şu mesajı veriyorsun " ben pasifim özgüvensizim benimle nişanlısın ama korkuyorum başkası olur diye çünkü yeterince iyi değilim " verdiğin mesaj bu, ne gerek var ? için içini yese de kendini geliştir yen bu duygularınıAnlıyorum. Sevgilim de çok şaka sever biri yani insanlarla samimi olur karşıdaki kişi yüz bulur diye korkuyorum.
Evet haklısınız.Kendisi de bana bu şekilde davranıyor o da kıskanç aslında fakat benim kadar takıntı yapmıyor. Dediğniiz gibi olacağı varsa olur bunu engelleyemeyiz. Tek isteğim mesafesini bilmesi. bunu aşılamak istiyorum hepNe olur en kötü ? Aldatır, bunu zaten sen engelleyeceksen , engellenmesin aldatsın gitsin. Seni seviyorsa zaten asla o noktaya gelmez. Yani her türlü boşuboşuna yiyorsun kendini. Ve şu mesajı veriyorsun " ben pasifim özgüvensizim benimle nişanlısın ama korkuyorum başkası olur diye çünkü yeterince iyi değilim " verdiğin mesaj bu, ne gerek var ? için içini yese de kendini geliştir yen bu duygularını
evet o da bunu söylüyor bi rahat ol bana güven diyor. Ama ben birazcık samimi olsam kendisi de kıskanıyor7 yıl olmus. Bu zamana kadar bunları aşmanız gerekirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?