Görüşlerinizi bekliyorum

Temeli özgüvensizlik. Önce kendinizle barışın. Kendinize güvenirseniz sevgilinize de güvenmeye başlarsınız.

Nişanlınız aynı ben. Ve benimki de her gittiği yeri her şeyi haber veriyor. Bir gün bıkıp gizler diye de korkuyorum haklısınız. NE yaptı peki bu durumu aştı mı?

eskisi kadar değil en azından giyimime Bile çok karışırdı artık karışmıyor iyi oldu böyle Evlendik zaten hemen virüs girdi araya ama tabi iş arkadaşlarımla canımcicim olduğumu görse duysa kızar küser bile.

Arkadaşlar ben bütün kadınların kıskanç ve kuruntulu olduğuna inanıyorum. Bir kadın elbetteki çok kıskanır. Buna son verecek olan erkektir. Erkekler eşini sevgilisini saklamıyorsa herkese bahsediyorsa yanında olmasından gurur duyuyorsa kadın kıskanmaz. Gizlisi saklısı falan olmayacak ilişkide kimsenin bu herkes için geçerli. Karşılıklı güven olunca kimse kıskanmaz bence..

Bir şey mi oldu? Yani geçmişte? Ufak bir şeyde olabilir. Bir mesaj, bir olay, bir bakış, bşr konuşma.. Genellikle güven sarsıcı ufacık bir şeyden sonra kadınlarda bu sürüp gidiyor ve büyüyor. Bu yüzden soruyorum?

lütfen gereksiz kıskançlıkları bırakın.bizim şirkette bir karı koca vardı.kadın kocasını deli gibi kıskanıyordu.öyle ki şirkete güzel olan kim başlasa işe ayağını kaydırmaya oro. kaş.diye arkasından konuşmaya başlıyordu.kocası daha başlayanı görmeden sen depodan yukarı çıkamazsın diye bağırıyordu adama.sonra baktım kız 160 boy anca 100 kilo.herhalde kendine güvenmiyor demiştim ama inan herkes gülüyordu arkadan haline.millet biliyordu yeni biri başladığında kıskançlıktan kötülemeye başlayacağını.bunu kendinize yapmayın

Aslında ona gör çok ufak ama benim içime kurt düşüren bir şey oldu. Bir keresinde birlikte döndükleri iş arkadaşına nereye kayboldun gibisinden bir mesaj atmış. Buradan kavga çıkmıştı "sanane sen nişanlı insansın kim nereye giderse gitsin" demiştim. Ondan sonra hep takip etmeye basladım

Ayy çok fenaymış. :) Yok yok asla o kadar kendimi rezil etmem. Ama hep bilmek istiyorum ne yapıyor kimlerle konuşuyor merak... :)

Size açıklamasını yaptı mı peki? Ve o arkadaşı ve siz aynı ortamda bulundunuz mu? Bir kafede olur Bi yerde beraber oturup sohbet ettiniz mi?

Size açıklamasını yaptı mı peki? Ve o arkadaşı ve siz aynı ortamda bulundunuz mu? Bir kafede olur Bi yerde beraber oturup sohbet ettiniz mi?
Evet yaptı. Her zamanki gibi iş çıkışı hepsi birlikte çıkmışlar. Kız önden gitmiş. Bizimkine mesaj atsana nerdeymiş demişler diğer arkadaşları. Malesef iş ortamındaki kimseyi tanımıyorum ayrı şehirlerdeyiz. ama dediğim kız evli bu arada

Size tanışmanızı tavsiye ederim. Hatta tatlılıkla bir organizasyon yapın salgın dan sonra. Aşkım iş arkadaşların eşleriyle, sen ve ben beraber şuraya, buraya, bir konsere, bir bara..... İşte nereyi seviyorlarsa gidelim beraber deyin. Off şu salgındanda bunaldım şöyle insanlarla sosyalleşme ihtiyacım var gibisinden böyle çaktırmadan bir araya gelin. O zaman daha iyi gözlemler belkide kanka olursunuz. Hiç tanımadığınız için de böyle düşünüyor olabilirsiniz.

Çok çok haklısınız. Bu aklımda zaten ona da söyledim. Buluşunca hiç aklımıza bile gelmiyorlar ki zaten zaman kısıtlı oluyor dedi. :) Bir dahaki etkinliğe sen de gelceksin madem böyle yapıyorsun dedi.. Bakalım bende sizin gibi düşünüyorum. Kendim ayarlayayım olmazsa

Peki sizce nereye kayboldun gibi bir mesaj atması doğru mu ? Boşuna mı kuruyorum yoksa olabilir mi

Peki sizce nereye kayboldun gibi bir mesaj atması doğru mu ? Boşuna mı kuruyorum yoksa olabilir mi
Biz buradan hiçbirşeyi kesin öyledir diyemeyiz. Çünkü bilmediğimiz çok değişken etkiler var. Mesela, kaç yıldır arkadaşlar? Sevgiliniz arkadaşım dediği kişinin eşiylede Samimi mi? Arkadaş ortamları kaç kişi? Bu mesaj atılırken ki durum neydi? Bunun gibi bir çok etken var. Bunları bilmeden bu mesaj abes mi yoksa normal mi buna karar veremeyiz maalesef. Bu yüzden onun arkadaş çevresi ile tanışın siz kendiniz değerlendirin samimiyeti. Zaten sohbet ederken anlarsınız.

Teşekkürler. O mesaj atıldığında 4 aylık bir iş arkadaşlığı vardı.Eşini de tanıyor.

Özgüven problemin vardır.

Yok tabii ki de ben de çalışıyorum ve erkek arkadaşlarım da var konuştuğum. Fakat bizim ortamımız biraz daha resmi ve hepsi evliler. Öyle fazla samimiyetimiz yok
arkadasim insanin içinde varsa ortam resmiymiş evliymiş dinlemez yapar, içinde varsa sen de yaparsın eşinin ruhu duymaz, o da yapsa sen anlamazsın zaten, hele boyle darlarken yaparsa yalanci çoban gibi kalirsin ortada, kimseyi inandiramazsin, bi de en cok aldatılanlar aldatılmaktan en çok korkanlar oluyor genelde, çağıriyorlar mi, yoksa karşidakinin aklina karpuz kabuğu mu duşuruyorlar nedir? en çok aldatilan arkadaslarim hep en kıskananlar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…