Görüşlerinizin çok yardımı olucak:)

seda_341

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
370
0
0
İzmir
mrhaba.Aklıma takılan her konuyu buraya yazıyorum artık gerçekten faydası oluyor çünkü normalde bu kadar çok ayrı kişiden görüş almak mümkün olmuyor forumlar dışında yardımlarınız için çok teşekkürler..
Şimdi benim eski erkek arkadaşımla samimiyet derecem yani aramızdaki adı arkadaşlık ilişkisi mi olur bilemiyorum ama içimi sıkan her neyse onu anlatmak istiyorum.
4-5 ay beraberdik ciddi bir ilişki değil zaten yaşım falan küçük öylesine arkadaşlık işte bilindik..Ben çok büyük bir hata yapıp bana değer veriyor die hoşlanmadığım bir insandan zorla kendimi hoşlandırıp ((evet,bunu yapabiliyorum:1closedeyes:)) çıktım.Arkadaşlığımız iyiydi zaten 4-5 ay beraber olmaya tahammül edişim bu yüzdendi.Ama bilirsiniz azda olsa romantizm gereklidir.O zamanlarda istemediğimi farkettim yani gerçekten hoşlnmadığımı farkedip ilişkimize son verdim.Fakat ani son verişim hoş bir davranış değildi tabiki ve erkek arkadaşım bana gerçkten değer veren biriydi ve çok üzüldü bende vicdan azabı mı desem ((sanırım bu kısımda kendimi kandırıyorum)) daha çok tamamen gitmesini istemediğimden 'arkadaş kalalım'klişesini uyguladım.Konuşuyoruz falan ama o hala benden hoşlanıyor ve amacı tam arkadaşlık değil tekrar denemem((kola kapağı yazısı gibi oldualkisalkisalkis)) ve banada dürüstçe tam olarak arkadaş olamayacağımızı beni hala sevdiğini söyledi buna rağmen konuşalım istiyor bende istiyorum ama yanlış bu.Böyle bitmio birbirimizi oyalıyo gibiyiz.BİLİYORUM ÇOK ÇOK çocukça çünkü gerçekten olgun olacak bir yaşta değilim sizden yardım almak olgun bir düşüncenin yardımını almak istiyorum.Bitmiş bir ilişki ardından samimi bir konuşma tarzı kullanmak yanlış mıdır?Tabi benim yaşlarımdaki ilişki tanımıyla yetişkin bir bireyin kafasndaki ilişki tanımı aynı değildir.Sadece lise çağındaki veletlerin ilişkilerinden söz ediyorum

tatlım bence yanlış bu yaşta hatalar ve yanlışlar çok yapılıo dikkat etmeni tavsiye ederim..yerimseniben

Evet genç yaşta çok hata yapılıyor fakat yapmamaya çalışsamda oluyor olmasıda normal bence çünkü htalarla karşılaşmadan hayat görüşlerin,tecrubelerin oluşmuyor,olgunlaşamıyrsun..Ama bu konuda ne yapmalıyım en azından bundan sonra çok kararsızım..Pat diye vazgeçtim samimiyeti kesiyorum arkadaş markadaş olmucam demekte yanlış olur..

canım öncelikle çok tatlısın bunu belirteyim anlatış tarzın çok hoşuma gitti opuyorumnanaktan
soruna gelince yavaş yavaş bunu yapabilirsin yani eski sıklıkta görüşmezsin yada görüştüğünde uslubun daha resmi olursa zamanla anlayıp vazgeçecektir ama sen bırakma konusunda karalı ol

çok teşekkür ederim inan çok mutlu oldum çok içten bi iltifattı opuyorumnanaktan peki öyle yapayım çok sağolun

valla güzelim anladığım kadarıyla açık söyleyeyim sen bu ikinci olarak söz ettiğin çocuğa hiç bir şey hissetmiyorsun ama boşta da kalmak istemiyorsun. hani onu kırmayayım incinmesin filan hikaye.
sevmek de demiyorum bak, bir şey hissetmediğin biriye erkek arkadaş baabında vakit geçirme hiç boşuna. çocuga da ümit vermiş oluyorsun böylece.
ayrıca hata yapa yapa büyüyeceğim bu normal diyorsun ama bir yere kadar haberin olsun. sonra yaptıgın hata seni büyütürken deliler gibi pişman edebilir de bunu unutma. neticede daha gençsin küçüksün anladıgım kadarıyla ileride pişman olacagın şeylere girmemeni tavsiye ederim.

ne kadar acık sözlüsün sen öylee :)))
canım benm daha cok gencsinnn boşverrrr yavas yavas muhabbetini koparıp kapı dısına ata o arkadası zaten cok sevmiorsun onada acı cektirme bu işide sakız kıvamına getirmee

sanırım herkes tamamen ilişkiyi kesmem konusunda hem fikir.O zamn doğru yol budur:)Sağolun..Yine bu yeterince mantıklı düşünemeyen beynimle saçma sapan bir karar verip saçma sapan bir sonuca varmamalıyım:)

senin kafanda bitmiş ama karşı taraf hala ona dönebileceğini düşünüyor

adama ciddi işkence yapıyorsun

bitirmelisin

lay laylom yaşındasın inan bu çağlar büyünce aklına hiç glemez

lay laylom yaşındasın inan bu çağlar büyünce aklına hiç glemez

laylaylom die tanımladığınız gençlik dönemindede olsak yaşıyoruz ve bizimde sorunlarımız kafamızı karıştıran şeyler olabiliyor.Yani nasıl olsa büyüyünce çok ufak bişi gibi gelcek die boşveremiyoruz.Bu gerçekten büyük bir sorun değil zaten yazdığım satırlardada belirttim bunu sadece yetişkin bireylerden yardım almak istedim ''boşver'' nasihatları değil

canım benim birinin ahını almak çok kötüdür.bir zamanlar bi erkek arkadaşım vardı uzun boylu annesi benim boyum kısa diye küçümsemişti ve benim ahımı aldı bayaa bi beddua ettim yani canım yanınca.allahım sana uzun boylu fakat vefasız gelin versin beni mumla ara dedim gelin yüzü görmeyesin diye beddua ettim kadına aradan 5 sene geçti inanmazsın 4 oğlu var kadının henüz sadece 1 i evli gelini de sürekli evden kaçıp duruyo çocuğunu da göstermiyo onlara.valla beddua alma derim ben canı yananın bedduası tutar

beddua döner dolaşır sahibini bulurakannehir

Ya çok mu kötü birşey sizce aniden ayrılmak bedduasının tutacağı kadar?Hem tamam başta üzüldüğünü biliyorum ama sanki şimdiye kadar unutması gerekirdi,bence oda kafasında büyütüyor duygularını belkide kendine yediremediğindendir.Takıldığım nokta şu;şimdiye kadar unutmamasında benim payım büyük sanırım hala konuşuyor olmam unutmasını çok zorlaştırır

seviosun sen bunu
senden vazgecemeyeceğini anladığın için tekmeyı vurmussun
oynuyosunheyecan verio
sıkılana dek devam et madem

tatlimm bi kac arkadasinda soyledigi gibi daha az gorusmeye calis faydasi olcaktiryerimseniben
( hoslanmadigin halde kendini hoslandirmayi basardigin gibi bunuda bassarabilirsin kis sana guveniorus:lepi: :lepi:)

valla maşallah küçükhanım herşeyede verecek bir cevabınız var yazılanları okudumda :) elbette bu
yaşlarda merak hoşlanma sevme sevilme beğenilme kabullenilme açlığı her zamankinden çok olucak
kabul ediyorum ve normal olan bu....ama canım bunlar şu anda ufak ilişkiler oyunlar denemeler
yanılmalar belki hayatı öğrenmeler gibi gözüksede ileride yaşayabileceğin muhtemel bi ilişkide
her ilişkide belki aklına gelecek belki seni üzecek belki ah almanı sağlayacak ufak minik ama mide
bulandıran sorunlar olarak karşına çıkabilir.Ayrıca ve de ayrıca olgulaşıp hayatı öğrenmenin tek yolu
çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmek veya birilerini kendine aşık etmek değildir.Peki merak ettim
diyelim ki erkekleri anladın çözdün öğrendim hayattaki başka bölümleri çözmek için ne gibi icraatların
olacak....herşey zamanında ve dozunda güzel şu an beni anlamayacağını düşünüyorum nedense
bende geçtim aynı yollardan ama şu anda evet ben hayatımdaki erkeğe birtanem derken dürüst
olabildiğim için memnunum he tek görüştüğüm erkek omuydu.hayır ama kimseye öyle hemen aşkımsın
hayatımsın sensiz yaşayamam deneyelim vs vs bunları demedim bişeyleri tüketmedim...Sonradan
anlayacaksın yaşadığın her ilişki , söylediğin her sevgi sözcüğü , ayrıldığın her insan içindeki ilahi
aşktan , gerçek aşktan parçalar kopartıp azaltacak onu....kendine , ilerideki eşine ve ailene saygı için,
gerçekten sevilmeyi hakedeni sevmek için biraz daha düşünerek başla bence bişeylere....
ukalalıktan hoşlanmam yazdıklarım eğer ukalalık bilmişlik gibi algılanıyorsa üzülürüm ama
yazdıkalrımı biraz düşünmeni isterim ...

Şu yaşında attığın her adım başladığın her iş yarın sana
pozitif ve negatif olarak dönecektir.Kendini bilinçaltı saplantılarına kurban etme...Yani,"benim yaşım
daha küçük olduğu için hayatı anlamam için lazım bu" vs vs evet lazım ama fazlası değil mesela
birisini kendine aşık ettirmen gerekecek kadar değil umarım anlatabilmişimdir.Sevgiler.

bilmem farkındamısınız ama çok kırıcı konuşuyorsunuz çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmek çok ağır bir ithamdır..Ayrıca benim ilk ilişkimdi ve hiçbir şekilde yaşımın gerektirdiğinden ileri gitmedim lütfen insanları tanımadan bu tarz ağır eleştirilerde bulunmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…