canım öncelikle çok tatlısın bunu belirteyim anlatış tarzın çok hoşuma gitti opuyorumnanaktan
soruna gelince yavaş yavaş bunu yapabilirsin yani eski sıklıkta görüşmezsin yada görüştüğünde uslubun daha resmi olursa zamanla anlayıp vazgeçecektir ama sen bırakma konusunda karalı ol
lay laylom yaşındasın inan bu çağlar büyünce aklına hiç glemez
canım benim birinin ahını almak çok kötüdür.bir zamanlar bi erkek arkadaşım vardı uzun boylu annesi benim boyum kısa diye küçümsemişti ve benim ahımı aldı bayaa bi beddua ettim yani canım yanınca.allahım sana uzun boylu fakat vefasız gelin versin beni mumla ara dedim gelin yüzü görmeyesin diye beddua ettim kadına aradan 5 sene geçti inanmazsın 4 oğlu var kadının henüz sadece 1 i evli gelini de sürekli evden kaçıp duruyo çocuğunu da göstermiyo onlara.valla beddua alma derim ben canı yananın bedduası tutar
valla maşallah küçükhanım herşeyede verecek bir cevabınız var yazılanları okudumda :) elbette bu
yaşlarda merak hoşlanma sevme sevilme beğenilme kabullenilme açlığı her zamankinden çok olucak
kabul ediyorum ve normal olan bu....ama canım bunlar şu anda ufak ilişkiler oyunlar denemeler
yanılmalar belki hayatı öğrenmeler gibi gözüksede ileride yaşayabileceğin muhtemel bi ilişkide
her ilişkide belki aklına gelecek belki seni üzecek belki ah almanı sağlayacak ufak minik ama mide
bulandıran sorunlar olarak karşına çıkabilir.Ayrıca ve de ayrıca olgulaşıp hayatı öğrenmenin tek yolu
çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmek veya birilerini kendine aşık etmek değildir.Peki merak ettim
diyelim ki erkekleri anladın çözdün öğrendim hayattaki başka bölümleri çözmek için ne gibi icraatların
olacak....herşey zamanında ve dozunda güzel şu an beni anlamayacağını düşünüyorum nedense
bende geçtim aynı yollardan ama şu anda evet ben hayatımdaki erkeğe birtanem derken dürüst
olabildiğim için memnunum he tek görüştüğüm erkek omuydu.hayır ama kimseye öyle hemen aşkımsın
hayatımsın sensiz yaşayamam deneyelim vs vs bunları demedim bişeyleri tüketmedim...Sonradan
anlayacaksın yaşadığın her ilişki , söylediğin her sevgi sözcüğü , ayrıldığın her insan içindeki ilahi
aşktan , gerçek aşktan parçalar kopartıp azaltacak onu....kendine , ilerideki eşine ve ailene saygı için,
gerçekten sevilmeyi hakedeni sevmek için biraz daha düşünerek başla bence bişeylere....
ukalalıktan hoşlanmam yazdıklarım eğer ukalalık bilmişlik gibi algılanıyorsa üzülürüm ama
yazdıkalrımı biraz düşünmeni isterim ...
Şu yaşında attığın her adım başladığın her iş yarın sana
pozitif ve negatif olarak dönecektir.Kendini bilinçaltı saplantılarına kurban etme...Yani,"benim yaşım
daha küçük olduğu için hayatı anlamam için lazım bu" vs vs evet lazım ama fazlası değil mesela
birisini kendine aşık ettirmen gerekecek kadar değil umarım anlatabilmişimdir.Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?