Görüşme mevzusu

Ben zaten hesabı her zaman erkek ödemeli kafasında değilim. Biletin parasında da değilim. Ne bileyim otobüsle ya da uçakla benim için kendisi gelseydi daha değerli olurdu benim için. Evet ben teklif ettim ama kendisi de hiç hayır demedii bunu bekledim, cimri mi değil mi henüz çözemedim ama dediğiniz gibi küçük gibi görünen büyük bir ayrıntı, önemsenmiyormuşum gibi hissettiriyor bu durum bana.
Haklısınız kesinlikle ben de sizin gibi düşünürdüm

Mesajı yazıp şu an bitiriyorum. Zaten bir kere su bulandı devam edemem bu şekilde. Fakat yine de sizlerden de fikir almak istedim. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Nedenini gayet acik bir sekilde yazabilirsin bence.
Huylanmakta gayet haklisin, bilet alicam dediginizde hemen atlamasi itici bir hareket.

ilk sefer böyle olsun da sonrası nasıl olacak? adamın bileti sana aldırması çok çok kaba bir hareket. bunu cimrilikle açıklayamayız sadece. ben olsam direk soğurdum. bu adam senin aldığın biletle gelir bir daha da gelmez söyliyim.

Merhaba hanımlar, arkadaşımın aracılığı ile tanıştığım, tanımaya çalıştığım biri var hayatımda. Kendisi bana 8-9 saat uzaklıkta mesafede, henüz yüz yüze görüşme olmadı. Telefon, görüntülü arama vs sürekli iletişim halindeyiz. Bir çok konuda uyuştuk, bir sorun yok aramızda ikimiz de ilgili, alakalıyız (ben bir tık üstü olabilir hatta)

Artık yüz yüze görüşeceğiz, herşey olumlu olursa, bir sorun çıkmazsa ilk olarak ben benim bulunduğum şehre gelir sonrasında ben de şartları zorlayarak onun bulunduğu şehre giderek iade-i ziyaret yaparım diye düşündüm. (kendisi de laf arasında böyle demişti çünkü) Fakat kendisi sonrasında ona 4 saat bana 5 saat uzaklıkta ortak bir şehirde buluşmayı teklif etti. (ikimize de aynı mesafe nede olsa diye dile getirdi bunu)
Benim bulunduğum şehre otobüsle gelmesi zor olurmuş bu ara izin alamazmış, ilerleyen zamanlarda ancak gelirmiş. Benim de ortak diye söz ettiği şehre gitme durumum sıkıntılı olacağı için ben oraya gelirken uçak bileti alana kadar buraya alayım senin için sen uçakla gel buraya diye teklif ettim, bi sustu önce sonra saatlere bakalım konuşuruz dedi. Konu tekrar açılınca evet uçakla benim aldığım biletle gelecek bulunduğum şehre gelmişken daha fazla vakit geçirelim diye kalmak da istiyor ama nerede kalacağı konusunda hiçbir şey söylemedi sanırım onu da ben ayarlayacağım, eee gelince mecburen bir yerlere gidilecek yenilecek, içilecek.

Para konusu, ne kadar harcanacağı vs. beni düşündürmüyor ama birinin senin için çaba harcayıp gelmesi başka ama benim aldığım biletle gelmesi çok başka. Yani onun için hiçbir zorluk olmayacak, sanki bana değer vermiyor gibi hissettim. Şimdi diyeceksiniz ki, eee sen teklif etmişsin ama ben teklif ederken en azından "yok canım ya öyle şey olur mu ben alırım gerekirse ya da olmadı bir şekilde otobüsle gelirim" demesini isterdim. Zaten 1-2 kez kabul etmese ben de aramızda böyle şeylerin lafı olmaz diyip yine bileti gönül rahatlığı ile alırdım. O zaman bu kadar kafama takmazdım.

Açıkcası bu konu beni düşündürüyor, sizce hiç böyle bir şeye girişmeden bitireyim mi? Normalde otobüsle gelseydi tarih net değildi ama şimdi uçakla geleceği için bu hafta görüşelim dedi kendisi. Yani bu haftaya alabilirsin bileti demeye getirdi gibi. Bu konu dışında aramızda sorun yok onu da belirteyim benim bazı soru işaretlerim konusunda aşırı anlayışlı, bana karşı çok ılımlı, ne sorsam gayet düzgünce cevap veriyor ve cevapları da güven veriyor. Herşey iyiye giderse kendisi tayinini benim bulunduğum şehre aldıracak bu arada.
Şimdi hanımlar sizce ben ne yapayım? Bitirsem ne diyeceğim adam demez mi kendin teklif ettin diye. Yanlış mı yapıyorum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.
Herşeyini sen karşılayacaksan bu tek taraflı bir ilişki olur kusura bakma ben anında soğurdum ve o bileti almazdım bir bahane uydur bence yakın akraba hastalığı iş yerinde sorun vs. daha sonra bir tarihe atalım filan de sonra da yavaş yavaş uzaklaş çok gıcık ya burdan ben bile sinir oldum şu adamlara bak kadınların sırtından geçiniyorlar resmen böyle adam kimseye gerekmez

gerçekten çok itici bir davranış. sizin "bi tık daha ilgili" olduğunuzu farkedip görüşmeyi beleşe getirecek elektrik alamama ihtimaline karşı sanırım.çünkü görmek isteyen uzun yolculuğu, yorgunluğu bahane etmez bi gün az uyusa ölmez.bitirme kararınızı destekliyorum kesinlikle. çok merak ettim mesajda açıkça belirttiniz mi ayrılma sebebinizi ve cevabı ne oldu?

Mesaj yazdınız mı mesaja cevap yazdı mı ? gelseydi kalacağı yeri ödemeyi de düşünüyor muydunuz ? kafamda deli sorular?

Dün mesaj yazdım, fakat sebebinin bu olduğunu söyleyemedim. Para konuların da aşırı şekilde çekiniyorum. Açık açık diyemedim böyleyken böyle diye. Sadece görüşme konusu için hiçbir çabasının olmadığını, sürekli bu konuyu ben açtığım için bu konunun benim için sorun olduğunu belirterek bitirdim, biraz tartıştık sonrasında iletişimi kestik. Ben görüşme konusunda onun hiçbir çabasının olmadığını söyleyince hala cumartesi gelecektim işte, kararlaştırmıştık diyor :110::KK12::KK53:suç bende aslında açık açık söylememekle ben hata ediyorum ama aşırı çekingenim para mevzularında aşamıyorum bunu. ya da bana vicdan yaptırır diye korkuyorum sanırım.

Dün mesaj yazdım, fakat sebebinin bu olduğunu söyleyemedim. Para konuların da aşırı şekilde çekiniyorum. Açık açık diyemedim böyleyken böyle diye. Sadece görüşme konusu için hiçbir çabasının olmadığını, sürekli bu konuyu ben açtığım için bu konunun benim için sorun olduğunu belirterek bitirdim, biraz tartıştık sonrasında iletişimi kestik. Ben görüşme konusunda onun hiçbir çabasının olmadığını söyleyince hala cumartesi gelecektim işte, kararlaştırmıştık diyor :110::KK12::KK53:suç bende aslında açık açık söylememekle ben hata ediyorum ama aşırı çekingenim para mevzularında aşamıyorum bunu. ya da bana vicdan yaptırır diye korkuyorum sanırım.
Evet uçak biletinin parasını ben veririm deyince atladin hemen yoksa öyle bir çaban yoktu diyemediniz mi?

Vicdan yapacak birşey yoktu ama iletişimi kesmeniz iyi oldu sizin için.

Son düzenleme:
Mesaj yazdınız mı mesaja cevap yazdı mı ? gelseydi kalacağı yeri ödemeyi de düşünüyor muydunuz ? kafamda deli sorular?

Dün buraya konu açmadan önce kalma mevzusunu sordum denemek amaçlı :) kalmayacakmış ama kalırsa nerede kalacağı konusu muallaktı. Yani ben istiyorum ki, gelirim işte o gün vakit geçiririz ben arkadaşımda kalırım ya da otelde kalırım sonra sabah tekrar görüşürüz falan desin. Hiçbir plan yok kalma mevzusu açılınca. sanki ben ayarlayacakmışım gibi hissetttim konuşmalarından.

söylediklerinizin tümünde haklısınız. sizin teklif etmeniz kibarlık olmuş onun ise kabul etmemesi ve kendi uçak biletini kendisi alması lazımdı. yeri niye siz ayarlıyorsunuz? onu da onun ayarlaması gerek. Yani bilemedim. eğer aşık falan değilseniz bir şey bahane edin. Sallayın. Çok istiyorsa, değer veriyorsa, kendi çaba sarfeder ayarlar bir şeyler diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz.

Çalışmıyor memur kendisi
Çok istese cuma akşamı otobüse biner, Cumartesi sabah yanınızda olur. Kahvaltı yaparsınız o saati bile denk getirir. Pazar akşam da yola çıkar. 1 gün de memurların kaldığı bir yerde kalır. Otel olmasa da öğretmenevi falan. Küçük bir şehirse daha rahat kalacak yer ne oteli?

Ben 8 saatlik yolu otobüsle gitmiştim arkadaşlarımla daha çok vakit geçirmek için. Dönüşte de gece binmiştim otobüse. Saat 22:00-23:00 gibi otobüse bindim ve iki otobüse binmiştim. İlk otobüsten sabah 5te inip, ikinci otobüsü bekleyeceğim yerde bekleme alanında sandalyede uyumuştum arkadaşımla. Sabah 5ten 6daki otobüs saatine kadar. 6 da 3 saat daha yol gidip 9 da nöbete gidip 24 saat uykusuz nöbet tutmuştum. 5 saat ne Allah aşkına hiç bir şey. İstese kaç kere gelirdi.

İlk defa görüşeceksiniz diye uçak biletini alacaksınız , kalacak yerini ayarlayacaksınız? Kim o? Kral fln mı? Yani birkaç yıllık ilişkiniz olur böyle şeylerin çok lafı olmaz belki ama çok utanmaz geldi bana. Otobüsle geleceksem gelemem ama sen uçak biletimi al geleyim gibi olmuş. Çok çirkin bir davranış, ben olsam acayip soğurdum. Bence görüşmeyin.

Eşim iskenderunda yedek subayken cuma akşamı uçakla gelir istanbulda kalır,Cumartesi pazar full görüşürdük pazar gecesi de tekrar uçağa biner geri dönerdi,ayda iki haftasonu bu şekilde görüştük ha bu arada bi de komutanından izin almak için göbeği çatlardı. Beş kuruş para da ödetmezdi bana kesinlikle görüşme şu beleşçi memurla. Ne yorgunluğu yahu çok kıymetli totosu

Merhaba hanımlar, arkadaşımın aracılığı ile tanıştığım, tanımaya çalıştığım biri var hayatımda. Kendisi bana 8-9 saat uzaklıkta mesafede, henüz yüz yüze görüşme olmadı. Telefon, görüntülü arama vs sürekli iletişim halindeyiz. Bir çok konuda uyuştuk, bir sorun yok aramızda ikimiz de ilgili, alakalıyız (ben bir tık üstü olabilir hatta)

Artık yüz yüze görüşeceğiz, herşey olumlu olursa, bir sorun çıkmazsa ilk olarak ben benim bulunduğum şehre gelir sonrasında ben de şartları zorlayarak onun bulunduğu şehre giderek iade-i ziyaret yaparım diye düşündüm. (kendisi de laf arasında böyle demişti çünkü) Fakat kendisi sonrasında ona 4 saat bana 5 saat uzaklıkta ortak bir şehirde buluşmayı teklif etti. (ikimize de aynı mesafe nede olsa diye dile getirdi bunu)
Benim bulunduğum şehre otobüsle gelmesi zor olurmuş bu ara izin alamazmış, ilerleyen zamanlarda ancak gelirmiş. Benim de ortak diye söz ettiği şehre gitme durumum sıkıntılı olacağı için ben oraya gelirken uçak bileti alana kadar buraya alayım senin için sen uçakla gel buraya diye teklif ettim, bi sustu önce sonra saatlere bakalım konuşuruz dedi. Konu tekrar açılınca evet uçakla benim aldığım biletle gelecek bulunduğum şehre gelmişken daha fazla vakit geçirelim diye kalmak da istiyor ama nerede kalacağı konusunda hiçbir şey söylemedi sanırım onu da ben ayarlayacağım, eee gelince mecburen bir yerlere gidilecek yenilecek, içilecek.

Para konusu, ne kadar harcanacağı vs. beni düşündürmüyor ama birinin senin için çaba harcayıp gelmesi başka ama benim aldığım biletle gelmesi çok başka. Yani onun için hiçbir zorluk olmayacak, sanki bana değer vermiyor gibi hissettim. Şimdi diyeceksiniz ki, eee sen teklif etmişsin ama ben teklif ederken en azından "yok canım ya öyle şey olur mu ben alırım gerekirse ya da olmadı bir şekilde otobüsle gelirim" demesini isterdim. Zaten 1-2 kez kabul etmese ben de aramızda böyle şeylerin lafı olmaz diyip yine bileti gönül rahatlığı ile alırdım. O zaman bu kadar kafama takmazdım.

Açıkcası bu konu beni düşündürüyor, sizce hiç böyle bir şeye girişmeden bitireyim mi? Normalde otobüsle gelseydi tarih net değildi ama şimdi uçakla geleceği için bu hafta görüşelim dedi kendisi. Yani bu haftaya alabilirsin bileti demeye getirdi gibi. Bu konu dışında aramızda sorun yok onu da belirteyim benim bazı soru işaretlerim konusunda aşırı anlayışlı, bana karşı çok ılımlı, ne sorsam gayet düzgünce cevap veriyor ve cevapları da güven veriyor. Herşey iyiye giderse kendisi tayinini benim bulunduğum şehre aldıracak bu arada.
Şimdi hanımlar sizce ben ne yapayım? Bitirsem ne diyeceğim adam demez mi kendin teklif ettin diye. Yanlış mı yapıyorum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.

Ben karşımda bir centilmen göremedim. İlk buluşmanız yani kendisi çabalaması gerekirdi. Bir bilet dahi alamayan adamla da ne bileyim bence olmaz.

Dün buraya konu açmadan önce kalma mevzusunu sordum denemek amaçlı :) kalmayacakmış ama kalırsa nerede kalacağı konusu muallaktı. Yani ben istiyorum ki, gelirim işte o gün vakit geçiririz ben arkadaşımda kalırım ya da otelde kalırım sonra sabah tekrar görüşürüz falan desin. Hiçbir plan yok kalma mevzusu açılınca. sanki ben ayarlayacakmışım gibi hissetttim konuşmalarından.
pess gerçekten...adam her şeyi size ayarlatmak istemiş. Sonuç olarak mesaj attınız mı buluşacak mısınız , yoksa görüşmemeye mi karar verdiniz?

O sizi görmek için can atsın ne münasebet yeni tanıştığınız adamın uçak biletini alıyorsunuz diyelim herşey olumlu bu adam size alyansinj da sen al der bunlar kucuk ama onemli tedaylat kendinizi degerlestirmeyin gelmek isteyen Afrikadan gelir bunlar bahane

Senin teklif etmen hata ilk o gelmeliydi zaten ortak yerde bulusalim demesinden belli yani iliski baslangicinda onun caba gostermesi gerekir boyle bir mesafede kendi gelmeliydi hele senin bilet almani kabul etmesi rezillik bence bu adamdan olmaz belliki cimri hemde uzak mesafe iliskisine kalkisma zor oluyor

Back
X