Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
otobüsle gelmesi zor olurmuş bu ara izin alamazmış,
Aslında küçük gibi görünen büyük ayrıntılar bence. Yani birlikte vakit geçirmeden onu cimri vs olup olmadığı anlaşılmaz. Alta, işte yolda demiş eskiler... Bence yola çıkmış ve görmüşsünüz.
Bu arada erkek niye ödeyecek vs denilebilir ama görüyoruz ki yibir toplum gerçeği erkek elini ilişkinin başında cebine atmıyorsa bu artarak devm ediyor. Ki uzun süreli bir ilişki de bence hesabı kimin ödediği önemli değil. Yıllarca şimdiki eşimle sevgili iken birbirimizin parasını da kredi kartını da kullandık kimde varsa. Ama ilişki oturduktan sonra böyle oluyor.
Sevgili oldunuz diyelim birbirinizin şehrine taşınma durumu var mı bu 8-9 saatlik uzaklık tek seferlik bir durum mu?
Ben zaten hesabı her zaman erkek ödemeli kafasında değilim. Biletin parasında da değilim. Ne bileyim otobüsle ya da uçakla benim için kendisi gelseydi daha değerli olurdu benim için. Evet ben teklif ettim ama kendisi de hiç hayır demedii bunu bekledim, cimri mi değil mi henüz çözemedim ama dediğiniz gibi küçük gibi görünen büyük bir ayrıntı, önemsenmiyormuşum gibi hissettiriyor bu durum bana.
Ne kadar süredir tanııyorsunuz?
Ben zaten hesabı her zaman erkek ödemeli kafasında değilim. Biletin parasında da değilim. Ne bileyim otobüsle ya da uçakla benim için kendisi gelseydi daha değerli olurdu benim için. Evet ben teklif ettim ama kendisi de hiç hayır demedii bunu bekledim, cimri mi değil mi henüz çözemedim ama dediğiniz gibi küçük gibi görünen büyük bir ayrıntı, önemsenmiyormuşum gibi hissettiriyor bu durum bana.
Sorun para degil ki, çaba. Adam en ufak çaba sarf etmiyor seni görmek için. Adam çalisiyor, uçak bileti sanki ne kadar para?
Insan utanir, daha tanimadigi bir insandan uçak biletini almaya. Bu benim nezdimde küçük bir ayrinti degil. Karakteri üzerine çok sey söylüyor.
Ben olsam bulusmayi iptal ederdim. Biletide almazdim. Nedenini söylerdim ve asla görüsmezdim o adam ile. Buz gibi sogardim yani.
İşin ciddiye binmesi demek benim için nişanlanmaktır. Sevgiliyken uzaktan görüşe görüşe kim düzenini bozar ki.Sonrasında nasıl görüşürüz vs hiç konuşmadık sadece ben kendisine böyle uzaktan nasıl olacak, zor olacak vs ditince biz istedikten sonra bir şekilde çözülür dedi, iyi peki zamana bırakalım dedim ben de. Fakat herşey olumlu olursa iş ciddiye binerse tayinini bulunduğum şehre aldıracak.