• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşme sonrası mesajlaşmamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz biraz hız sevenlerdensiniz😄 zamanla olurdu belki yıldırım aşkı olmaz her zaman. İnsan bazen düşünür düşündükçe tanır, sever. Belki ani davranmaktan korktu belki karakteri bu. Silmeniz de yersiz olmuş düşman gibi. Bu ekilde hırslanmış imajı çiziyorsunuz cool olmak iyidir 👌😎

Sevgilim zamaninda bana 1 hafta sonra yazmisti. Rahatsiz eden biri degilse neden hemen sildiniz ki

Hemen konuya giriyorum. Bir çocukla buluştuk, etkilendiğimi ben mesajlarda en başta fark ettirdim. Görüştük, bilgi sahibi olduğu bir ortamı gezdirdi gayette ilgiliydi. Ben arkadaşımla gittim, akşamında da tek buluşacaktık (işi sebebiyle)
Neyse onun da kendi arkadaşı madem öyle 4 müz akşam görüşelim dedi. Biz de tamam dedik. Yanlarından ayrıldık 1 saat sonra görüştük (Arkadaşımla gittiğime falan takılmayın bu arada bu konu önemsiz, mesleği sebebiyle öyle oldu)
Neyse 4ümüz görüştük ve eğlenceli de geçti ama flörtten çok arkadaşça bi görüşme oldu. 5 saat görüştükten sonra ayrıldık, teşekkür ettik güzel bir gündü diye konuştuk. Bu arada çok kibar ve ilgiliydi yüzyüzeyken ama ben utandığım için pek ilgilenemedim açıkçası. Neyse görüştükten sonra akşamında yazmadı, sabahı bekledim yazmadı. Ben de listemden onu çıkardım. Sildim.
Ama içimde ukte kaldı acab ben mi yazsaydım diye, halbuki beğenmiş olsaydı da kendisi yazardı zaten diyorum. Sizin fikriniz nedir
Gerçekten gereksiz bir tez canlılık olmuş. Kesinlikle tekrar eklemeyin ama artık yazacaktıysa da yazmayabilir.

Hemen konuya giriyorum. Bir çocukla buluştuk, etkilendiğimi ben mesajlarda en başta fark ettirdim. Görüştük, bilgi sahibi olduğu bir ortamı gezdirdi gayette ilgiliydi. Ben arkadaşımla gittim, akşamında da tek buluşacaktık (işi sebebiyle)
Neyse onun da kendi arkadaşı madem öyle 4 müz akşam görüşelim dedi. Biz de tamam dedik. Yanlarından ayrıldık 1 saat sonra görüştük (Arkadaşımla gittiğime falan takılmayın bu arada bu konu önemsiz, mesleği sebebiyle öyle oldu)
Neyse 4ümüz görüştük ve eğlenceli de geçti ama flörtten çok arkadaşça bi görüşme oldu. 5 saat görüştükten sonra ayrıldık, teşekkür ettik güzel bir gündü diye konuştuk. Bu arada çok kibar ve ilgiliydi yüzyüzeyken ama ben utandığım için pek ilgilenemedim açıkçası. Neyse görüştükten sonra akşamında yazmadı, sabahı bekledim yazmadı. Ben de listemden onu çıkardım. Sildim.
Ama içimde ukte kaldı acab ben mi yazsaydım diye, halbuki beğenmiş olsaydı da kendisi yazardı zaten diyorum. Sizin fikriniz nedir
Arkadaşca görüştüğünüz birini size yazıp flört etmedi diye sildiniz mi gerçekten?

Arkadaşca görüştüğünüz birini size yazıp flört etmedi diye sildiniz mi gerçekten?
Yahu ben belli ettim adımımı, beğendiğimi ne amaçla konuşmak istediğimi. İkimiz görüşecektik yalnızca, teklif edilince dört kişi olduk. Ki salt arkadaşlıkta değil benim ilgim de belliydi, onunkide. Detay vermedim ama ufak çaplı tatlı atışma yaşadık tabii ki 5 saat içerisinde

Çok fevri davranmışsınız, belki hemen yazmadı daha sonra yazacaktı. Şimdi sildiniz diye yazacağı varsa da yazmayabilir

Laylaylom takılmış gibi geldi yani sadece arkadaş olarak görmüş sizi çünkü genelde flört edilen ve ilk buluşmalardan sonrası o anın heyecanıyla mesajlaşma başlar hemen , hemen olmasaca ertesi sabah yazabilirdi silmekle erken davranmışsınız ama bir adım gelmezse de olması gerekeni baştan yapmış oldunuz

Çok hızlı davranmışsın biraz bekleseydin

Beğenen erkek asla beklemez yazardı. Bence iyi yapmışsınız. Ben olsam ben de silerdim.

Kusura bakmayın ama yani 24 saat geçmemiş daha ve yazmamış ,hem de ilk buluşma sonrasi, yani bunu ergenler bile yapmaz diye düşünüyorum.Vardin mi? Sorusunu insan değer verdiği ve hayatında olan birine sorar, siz daha bismillah o gün tanismissiniz,bir de silmek falan derken ,çok kalitesizce bir yaklaşım olmuş .Biraz Adil Yıldırım videosu izleyin boş zamanlarinizda derim.

Evet, numaramı da almadı 🤷🏼‍♀️
Benim de zamanında instagramdan konustuğum biri vardı kendi yazdı baktım biraz ilgisiz gibi hemen sildim sonra neden sildin falan demişti ekletmişti baktım yine aynı bu sefer sildim tekrar.Eve vardın mı diye yazması gerekirdi iyi yapmışsınız zamanınıza yazık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X