Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhakkak görüşmede numaranızı alırdı, sonrasında ise yazardı.Hayır vermedi, sanırım doğru olanı yapmışım. Etkilenme olmamış
aslında tabii sebeplerim var demişsiniz ilk buluşmanın arkadaşlı olması hakkında ama bence ilk buluşma başbaşa olmalı birbirinize daha iyi odaklanmanız için hem de çok uzun sürmüş ilk buluşma en fazla 2 saat sürer diye düşünüyorum ben. Sildikten sonra bir adım atmayın artık zaten olan olmuş keşke acele etmeseydinizHemen konuya giriyorum. Bir çocukla buluştuk, etkilendiğimi ben mesajlarda en başta fark ettirdim. Görüştük, bilgi sahibi olduğu bir ortamı gezdirdi gayette ilgiliydi. Ben arkadaşımla gittim, akşamında da tek buluşacaktık (işi sebebiyle)
Neyse onun da kendi arkadaşı madem öyle 4 müz akşam görüşelim dedi. Biz de tamam dedik. Yanlarından ayrıldık 1 saat sonra görüştük (Arkadaşımla gittiğime falan takılmayın bu arada bu konu önemsiz, mesleği sebebiyle öyle oldu)
Neyse 4ümüz görüştük ve eğlenceli de geçti ama flörtten çok arkadaşça bi görüşme oldu. 5 saat görüştükten sonra ayrıldık, teşekkür ettik güzel bir gündü diye konuştuk. Bu arada çok kibar ve ilgiliydi yüzyüzeyken ama ben utandığım için pek ilgilenemedim açıkçası. Neyse görüştükten sonra akşamında yazmadı, sabahı bekledim yazmadı. Ben de listemden onu çıkardım. Sildim.
Ama içimde ukte kaldı acab ben mi yazsaydım diye, halbuki beğenmiş olsaydı da kendisi yazardı zaten diyorum. Sizin fikriniz nedir
Ya benim bi iş arkadaşım var telefonlaşmadık henüz. İstesek ikimizde birbirimizin numarasını 1 dakika da bulabiliriz ya da sorabiliriz. İnstagramdan görüşüyoruz bir kere çay içtik o yanıma geldi. Buluşacağız bakalım. İtirafta geldi ondan ama saçma mı ya durum? Ergende değiliz kocaman insanlarız1. Sayfa okudum yok lise liseli.
Bi kere telefon numarasi olmayan sadece insta tanidigim biriyle buluşmazdim bile ben, hadi buluştu adam ilgilense o buluşmada telefon istenirdi mutlaka ve yazardi.
Konu sahibinin neresi fevri, sizler cidden bir adam sizin numaranizi alsin ya da yazsin diye gunlerce aylarca oturup bekliyor musunuz?![]()
Ya benim bi iş arkadaşım var telefonlaşmadık henüz. İstesek ikimizde birbirimizin numarasını 1 dakika da bulabiliriz ya da sorabiliriz. İnstagramdan görüşüyoruz bir kere çay içtik o yanıma geldi. Buluşacağız bakalım. İtirafta geldi ondan ama saçma mı ya durum? Ergende değiliz kocaman insanlarız![]()
Benim de hoşuma gitmedi 4 kişi olmak acaba baş başa olsaydık daha mı farklı olurdu diye düşünüyorum :/ Emrivaki bir dörtlü olduk ne yazık kiFlörtle ilk buluşmada 4 kişi olmanız pek olmamış benceayrıca bir genelleme yapacaksak erkekler hoşlanınca hemen yazıyorlar ya. Belki bu adam farklıdır ama zaten silmişsiniz bir kere, önünüze bakmalısınız artık
![]()
Bilmem ki o sormadı ben de sormadım. Zaten çekingen hahaYani bana garip geliyor.Sadece sosyal medya neden ki