• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşme sonrası mesajlaşmamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beğenmemiş. ama tercihim net cevap almak için yazmak olurdu. bekarken 2 defa benzerini yaşamıştım. ama karşı tarafa sormuştum nedenini. belirsizlik sevmem çünkü.

Hayır vermedi, sanırım doğru olanı yapmışım. Etkilenme olmamış
Muhakkak görüşmede numaranızı alırdı, sonrasında ise yazardı.

Bu mesajdan sonrakileri okumadım ama hala acaba yazsa mıydım diye düşünüyorsanız, asla yazmayın bence.

İlgisi olsa beğense kendisi yazardı, beğenmediyse ilgisi yoksa siz yazsanız da olmaz. Boşuna adım atıp arşa çıkarmayın derim. Hele hele silip de umursanmadıktan sonra.

1. Sayfa okudum yok lise liseli.😬
Bi kere telefon numarasi olmayan sadece insta tanidigim biriyle buluşmazdim bile ben, hadi buluştu adam ilgilense o buluşmada telefon istenirdi mutlaka ve yazardi.🙄

Konu sahibinin neresi fevri, sizler cidden bir adam sizin numaranizi alsin ya da yazsin diye gunlerce aylarca oturup bekliyor musunuz?🥴🥴🥴

Hanımlar geç saatte uzak bir yerden eve varıp varmadigimi önemsemeyen kişi benim sevgilim dahi olsa o numarayi silerim :d tamam mantıklı düşününce bir şey yapamaz başıma bir şey gelse ama insanliktir :d adam numara bile istememiş.

Bence fevri olmuş ama iyi olmuş yaptığınız. Standartlarinizi değiştirmeyin.

Silmen kotu olmus.
Trıp atar gıbı ne oluyor yanı.
Ama çok hoslansaydı o gün en azından ertesi gün yazardı

Bi iki bi şey yazsa iyiydi tabii de numarayı bile almamış, ne dusunerek yaptı bilemiyoruz, darlamak istememiş de olabilir, etkilenmemiş de.
Hemen silmesen iyiydi, beklemek için değil ama dursa iyiydi az daha, bozulduğunu belli etmek gibi olmuş ama olan olmuş artık, düşünme bu kısmı. (Hem belki senin beğenmedigini dusunmustur silince:KK53:)
Olacağı varsa bi şekilde olur diye düşünüyorum.

Ben genelde hemen araması yada yazmasını beklerim.
Ertesı gün yazarsa benım ıcın önemli olmaz yanı o kısıden sogurum ne bilim takdık yapıyor gıbı gelir belkı doğrusu odur ama ben sevmem.
Erkek arkadaşım olan kişiler hemen yazmıs aramıstır mesela buluşmadan sonra.ilgı bombardımanı olmustur sonuç fos oluyor ama her zaman AAA benı COK begendı sureklo arıyor yazıyor dıye dusunmeyın.adamlar beyniyle düşünmüyor o donem.
Bır kısı olmustu hıc aramamıstı hatta ben yazmıştım cevap bile vermemıstı cok utanmıstım hatırlıyorum seneler onceydı.
O yüzden bı daha asla böyle bir şey yapmadım .
Yazmaman ıyı olmus ama sılmeseydın keşke.

Hemen konuya giriyorum. Bir çocukla buluştuk, etkilendiğimi ben mesajlarda en başta fark ettirdim. Görüştük, bilgi sahibi olduğu bir ortamı gezdirdi gayette ilgiliydi. Ben arkadaşımla gittim, akşamında da tek buluşacaktık (işi sebebiyle)
Neyse onun da kendi arkadaşı madem öyle 4 müz akşam görüşelim dedi. Biz de tamam dedik. Yanlarından ayrıldık 1 saat sonra görüştük (Arkadaşımla gittiğime falan takılmayın bu arada bu konu önemsiz, mesleği sebebiyle öyle oldu)
Neyse 4ümüz görüştük ve eğlenceli de geçti ama flörtten çok arkadaşça bi görüşme oldu. 5 saat görüştükten sonra ayrıldık, teşekkür ettik güzel bir gündü diye konuştuk. Bu arada çok kibar ve ilgiliydi yüzyüzeyken ama ben utandığım için pek ilgilenemedim açıkçası. Neyse görüştükten sonra akşamında yazmadı, sabahı bekledim yazmadı. Ben de listemden onu çıkardım. Sildim.
Ama içimde ukte kaldı acab ben mi yazsaydım diye, halbuki beğenmiş olsaydı da kendisi yazardı zaten diyorum. Sizin fikriniz nedir
aslında tabii sebeplerim var demişsiniz ilk buluşmanın arkadaşlı olması hakkında ama bence ilk buluşma başbaşa olmalı birbirinize daha iyi odaklanmanız için hem de çok uzun sürmüş ilk buluşma en fazla 2 saat sürer diye düşünüyorum ben. Sildikten sonra bir adım atmayın artık zaten olan olmuş keşke acele etmeseydiniz

1. Sayfa okudum yok lise liseli.😬
Bi kere telefon numarasi olmayan sadece insta tanidigim biriyle buluşmazdim bile ben, hadi buluştu adam ilgilense o buluşmada telefon istenirdi mutlaka ve yazardi.🙄

Konu sahibinin neresi fevri, sizler cidden bir adam sizin numaranizi alsin ya da yazsin diye gunlerce aylarca oturup bekliyor musunuz?🥴🥴🥴
Ya benim bi iş arkadaşım var telefonlaşmadık henüz. İstesek ikimizde birbirimizin numarasını 1 dakika da bulabiliriz ya da sorabiliriz. İnstagramdan görüşüyoruz bir kere çay içtik o yanıma geldi. Buluşacağız bakalım. İtirafta geldi ondan ama saçma mı ya durum? Ergende değiliz kocaman insanlarız 😬

Adamın niyeti öyle takılmalık, vakit geçirmelikmiş bence. Çünkü önemsese numaranızı zaten görüşmeye gelmeden önce almış olurdu. Çocuk gibi instatadan yazışıp hadi bir birbirimize bakalıp diyen tiplerden bence. Kocaman insanlarız görüşme yerine geçerken falan haberleşmek için numaranızı alması gerekirdi. Üzülme konu sahibi doğru yapmışsın adamdan bir halt olmaz. İlk görüşmeler için 5 saat çok uzun Adil abimiz ne diyor😄 2 saatten fazla kalmayın

Ya benim bi iş arkadaşım var telefonlaşmadık henüz. İstesek ikimizde birbirimizin numarasını 1 dakika da bulabiliriz ya da sorabiliriz. İnstagramdan görüşüyoruz bir kere çay içtik o yanıma geldi. Buluşacağız bakalım. İtirafta geldi ondan ama saçma mı ya durum? Ergende değiliz kocaman insanlarız 😬

Yani bana garip geliyor. 🤔 Sadece sosyal medya neden ki

Flörtle ilk buluşmada 4 kişi olmanız pek olmamış bence 🤔 ayrıca bir genelleme yapacaksak erkekler hoşlanınca hemen yazıyorlar ya. Belki bu adam farklıdır ama zaten silmişsiniz bir kere, önünüze bakmalısınız artık😊

Beğenip beğenmemesini geçtimde, bir centilmen olsaydı, ya sizi eve bırakır, ya da siz ayrılmadan önce numaranızı alır, kendisininkini verir, 'eve gidince haber ver' diyebilir, yada kendisi yazardı. Sonuçta gece yarısı ayrılmış ve eve dönmüşsünüz. Biz kız arkadaşlarımla bile öyle geç saatte eve tek gidiliyorsa mesaj atıp eve geldin mi diye kontrol ediyoruz, dünyanın binbir hali var.
O yüzden bende olsam bende silerdim diyorum. Cool olmak zorunda değiliz bence, hoşlanmadığımız bir şey olduysa gözümüzün görmek istememesi yada ghosting yaparak tepki vermek hakkımız

Flörtle ilk buluşmada 4 kişi olmanız pek olmamış bence 🤔 ayrıca bir genelleme yapacaksak erkekler hoşlanınca hemen yazıyorlar ya. Belki bu adam farklıdır ama zaten silmişsiniz bir kere, önünüze bakmalısınız artık😊
Benim de hoşuma gitmedi 4 kişi olmak acaba baş başa olsaydık daha mı farklı olurdu diye düşünüyorum :/ Emrivaki bir dörtlü olduk ne yazık ki

Niye sildin diye sormadı mı peki hala? Belki de fark etmemiştir :kahve:

Siz onun yanina arkadasinizla giderek cok ayip etmissiniz, aksamina da 4’lu bulusmussunuz. Adamin yerinde ben olsam ben de yazmazdim. Flortum yaninda arkadasiyla bulusmaya gelse yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X