kızlar eşinizin bayan arkadaşlarından birisinden hoşlanmıyorsunuz.Mesafe koymasını isteme gibi bir hakkınız olabilir mi?
Ya da tam tersi .Eşinizin görüşmenizi istemediğiniz bir arkadaşınızla iletişiminizi koparır mısınız?Yorumlarınızı alabilir miyim?
sebepleri var elbette.Benim erkek arkadaşım hayatımda samimi olduğum,görüştüğüm tek erkekti.Arkadaştık ve yıllarca telefonlaştık.Yüz yüze görüşme olmuyordu çünkü ikimiz de başka illerde çalışıyorduk.Eşim ( o zamanlar sevgiliydik) arkadaşımı aradı ve nişanlımı rahatsız etme dedi.Sonradan ben ona daha uygun dille anlattım ve beni bir daha aramadı.Ama bu olay beni o kadar üzdü ki anlatamam.
Gelelim bugünkü mevzuya.Eşim herkesle samimidir ben bundan hiç rahatsız olmadım ama bir bayan var ki gıcık kapıyorum.Karakterinin sağlam olmadığını biliyorum ve eşime mecbur kalmazsa konuşmamasını söylüyorum.Ama eşim durup dururken o kadınla muhabbet açıyor ve mesafe koymuyor.Kadın bana oznel hanım diye hitap ederken eşime ismiyle sesleniyor,ondan dondurma almasını,peynir almasını isteyecek samimiyeti buluyor kendinde.Eşim soğuk davransa bence kadın da uzaklaşır ama olmuyor işte.Huzurumuzun kaçacağını bile bile mesafe koyamıyor.Ben yasakladım diye suçlu oluyorum.Hak mı,adalet mi bu?
Öyle sinirimden ağlıyorum...
Eşinizin tavrına istinaden görüşme demeniz normal, hatta görüştüğü arkadaşına eşimi rahatsız etme deseniz bile yeridir bence.sebepleri var elbette.Benim erkek arkadaşım hayatımda samimi olduğum,görüştüğüm tek erkekti.Arkadaştık ve yıllarca telefonlaştık.Yüz yüze görüşme olmuyordu çünkü ikimiz de başka illerde çalışıyorduk.Eşim ( o zamanlar sevgiliydik) arkadaşımı aradı ve nişanlımı rahatsız etme dedi.Sonradan ben ona daha uygun dille anlattım ve beni bir daha aramadı.Ama bu olay beni o kadar üzdü ki anlatamam.
Gelelim bugünkü mevzuya.Eşim herkesle samimidir ben bundan hiç rahatsız olmadım ama bir bayan var ki gıcık kapıyorum.Karakterinin sağlam olmadığını biliyorum ve eşime mecbur kalmazsa konuşmamasını söylüyorum.Ama eşim durup dururken o kadınla muhabbet açıyor ve mesafe koymuyor.Kadın bana oznel hanım diye hitap ederken eşime ismiyle sesleniyor,ondan dondurma almasını,peynir almasını isteyecek samimiyeti buluyor kendinde.Eşim soğuk davransa bence kadın da uzaklaşır ama olmuyor işte.Huzurumuzun kaçacağını bile bile mesafe koyamıyor.Ben yasakladım diye suçlu oluyorum.Hak mı,adalet mi bu?
Öyle sinirimden ağlıyorum...
Normalde zaten mesafesi olmalı tüm bayanlara karşı, konuşmasını istemediğimde olabilir ve uygular. Aynı şekilde bende. Hiç kimse eşimden yada evliliğimizden önemli değil. Bende silerim, eşimde siler.
Ahhh şu işine geldiği gibi yaşayan erkekler,kadınlar,insanlar!!!
Kadın evli barklı adamla samimiyet kuruyor,eşinin incineceğini umursamadan.
Adam evliliğinin huzurunun bozulmasını göze alarak muhabbete devam ediyor.
Arkadaşım en büyük suçlu eşin,kusura bakma.
Saygısızlıktan da öte seni yok sayıyor bence.
valla tam benim düşüncelerim ama eşime anlatamıyorum.Yaptığın bana saygısızlık dedim.Sırf ben istemediğim için bile kendine çekidüzen vermelisin diyorum da ne fayda .Sonra bunun adı kıskançlık oluyor.Hayır yani neden başka biri değil de her seferinde bu kadın huzurumu kaçırıyor diyorum Ona da bir cevabı yok işte.Her şeyi anlamak istediği şekilde yorumluyor çünkü.
Seni kaybetme korkusu yok sanırım,çok çok üzüldüm.
Gerçekten gözünü korkutmalısın.
Seni kaybedebileceğini görmeli.
Olay kıskançlık falan değil düpedüz saygısızlık.
kızlar eşinizin bayan arkadaşlarından birisinden hoşlanmıyorsunuz.Mesafe koymasını isteme gibi bir hakkınız olabilir mi?
Ya da tam tersi .Eşinizin görüşmenizi istemediğiniz bir arkadaşınızla iletişiminizi koparır mısınız?Yorumlarınızı alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?