görüşme yasağı olur mu?

oznel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
194
2
16
Antalya
kızlar eşinizin bayan arkadaşlarından birisinden hoşlanmıyorsunuz.Mesafe koymasını isteme gibi bir hakkınız olabilir mi?
Ya da tam tersi .Eşinizin görüşmenizi istemediğiniz bir arkadaşınızla iletişiminizi koparır mısınız?Yorumlarınızı alabilir miyim?

bayan arkadaşından neden hoşlanmıyorum
yada benim arkadaşımdan eşim neden hoşlanmıyor
sebepler önemlidir burda ortada görüşmeni istemiyorum gibi bir durum varsa zaten önemli bir konuda vardır
ozaman zaten ben görüşmem eşimde görüşmez

Böyle bir hak olduğunu düşünüyorum ben. Mesafeyi geç, görüşmemesi bile isteyebiliriz, karşımızdaki de isteyebilir. He kişi ne denli uygular bilemem ama, istemek haktır bence. :)

ne eşimin istemediği kişiyle gorusmek ısterım (mantıklı bı nedenı varsa) nede o benım ıstemedıgımde gorusur ama ortada soyuttan ote somut nedenler olmalı bızım ıcın.

Sırf gıcık oluyorum diye isteyemem.

Ama tehlike çanları çalıyorsa bunu isteme hakkını görürüm kendimde.

sebepleri var elbette.Benim erkek arkadaşım hayatımda samimi olduğum,görüştüğüm tek erkekti.Arkadaştık ve yıllarca telefonlaştık.Yüz yüze görüşme olmuyordu çünkü ikimiz de başka illerde çalışıyorduk.Eşim ( o zamanlar sevgiliydik) arkadaşımı aradı ve nişanlımı rahatsız etme dedi.Sonradan ben ona daha uygun dille anlattım ve beni bir daha aramadı.Ama bu olay beni o kadar üzdü ki anlatamam.
Gelelim bugünkü mevzuya.Eşim herkesle samimidir ben bundan hiç rahatsız olmadım ama bir bayan var ki gıcık kapıyorum.Karakterinin sağlam olmadığını biliyorum ve eşime mecbur kalmazsa konuşmamasını söylüyorum.Ama eşim durup dururken o kadınla muhabbet açıyor ve mesafe koymuyor.Kadın bana oznel hanım diye hitap ederken eşime ismiyle sesleniyor,ondan dondurma almasını,peynir almasını isteyecek samimiyeti buluyor kendinde.Eşim soğuk davransa bence kadın da uzaklaşır ama olmuyor işte.Huzurumuzun kaçacağını bile bile mesafe koyamıyor.Ben yasakladım diye suçlu oluyorum.Hak mı,adalet mi bu?
Öyle sinirimden ağlıyorum...

BEn erkek arkadaşını yasakladım çünkü o arkadaşı sırf yalaklığından beni bile bile sevdiğime başka bir arkadaşını ayarlamaya çalışmış ben çok kızdım tabi çocuğu fena azarlamış görüşmeyi kesmişti ama çocuk o kadar yüzsüz ki sözümüze onu çağırmadı mesela buna msj atmış bize nişan hediyesi almışmışmış... Valla tehlike hissettiğim herkesle görüşmesini istemem ve söylerim ve uygulayacak başka seçenek yok aynı şeyi benden de isteyebilir tabiiki doğal olarak. Bu bir haktır ve hakkımı yedirtmem

Bunu tabiki isteyebilirsin ne demek eşinden birşeyler istemek ? Bence eşinle adam akıllı konuş bu konuyu ve ciddiyetini göster. BAktın olmuyor sen konuş kızla aynı eşinin senin arkadaşına yaptığı gibi kısasa kısas.

Eşinizin tavrına istinaden görüşme demeniz normal, hatta görüştüğü arkadaşına eşimi rahatsız etme deseniz bile yeridir bence.

Hoşlanmadığım bir insanın mutlaka bir yanlış hareketini sezmişimdir ve bu yüzden görüşmesini istemem.Yani bunu açıkça söylerim bir daha görüşme derim..
O da aynı şekilde bana bu konularda uyarılarda bulunabilir.. Sorun olmaz benim için..

Tabi bunları dile getirken mantıklı sebepler olacak ..

Normalde zaten mesafesi olmalı tüm bayanlara karşı, konuşmasını istemediğimde olabilir ve uygular. Aynı şekilde bende. Hiç kimse eşimden yada evliliğimizden önemli değil. Bende silerim, eşimde siler.

Ahhh şu işine geldiği gibi yaşayan erkekler,kadınlar,insanlar!!!
Kadın evli barklı adamla samimiyet kuruyor,eşinin incineceğini umursamadan.
Adam evliliğinin huzurunun bozulmasını göze alarak muhabbete devam ediyor.
Arkadaşım en büyük suçlu eşin,kusura bakma.
Saygısızlıktan da öte seni yok sayıyor bence.

Normalde zaten mesafesi olmalı tüm bayanlara karşı, konuşmasını istemediğimde olabilir ve uygular. Aynı şekilde bende. Hiç kimse eşimden yada evliliğimizden önemli değil. Bende silerim, eşimde siler.

hayır yani ben de anlamıyorum bizim en büyük sorunumuz buyken silemiyor eşim.Ben yanlış anlıyormuşum ,anlamlar yüklüyormuşum.Ne olursa olsun yanlış anlamama meydan vermemek için selam ver geç diyorum.Adam muhabbet açıyor yaa.Gel de çıldırma ondan sonra.

valla tam benim düşüncelerim ama eşime anlatamıyorum.Yaptığın bana saygısızlık dedim.Sırf ben istemediğim için bile kendine çekidüzen vermelisin diyorum da ne fayda .Sonra bunun adı kıskançlık oluyor.Hayır yani neden başka biri değil de her seferinde bu kadın huzurumu kaçırıyor diyorum Ona da bir cevabı yok işte.Her şeyi anlamak istediği şekilde yorumluyor çünkü.

Seni kaybetme korkusu yok sanırım,çok çok üzüldüm.
Gerçekten gözünü korkutmalısın.
Seni kaybedebileceğini görmeli.
Olay kıskançlık falan değil düpedüz saygısızlık.

Seni kaybetme korkusu yok sanırım,çok çok üzüldüm.
Gerçekten gözünü korkutmalısın.
Seni kaybedebileceğini görmeli.
Olay kıskançlık falan değil düpedüz saygısızlık.

aynen ya aynen benimde benzer durum başıma geldi hemde eşimin görüştüğü arkadaşı bekardı he eskiden beri arkadaşlarmış saygım var ama konuşma şekilleri bitanemli canımlı gülümlüydü tabi bekarken köpürürdüm o zaman tabi benimde arkadaşım vardı benim onunla görüşmemi yasakladı ama evlendik o arkadaşı sürekli arardı gece gündüz sinir olurdum bende hep tepkimi gösterdim ve görüşmeyi kesti sonunda bende oda ohhh çektik yani ailenin huzurunu bozuyosa engellemelisin böylesi daha kötü

sevgillik aşamasında bunları yapmazdım ama evliyim ve eşimin hoşlanmadığı herhangi biriyle ilişkimi koparmaktan gocunmam. Ama bu düşüncede eşimin genel tavırları etkili. Zira sağolsun kendisi gereksiz kıskançlık ve paranoyalara kapılıp beni bunaltmaz. "Bu insandan uzak dur dediğinde bir gördüğü bildiği olduğuna inanırım ve vetosunu uygularım. Aynı anlayışlı karşılığı kendisinden de görürüm. Bence burda ilişkinin neler kaldırıp kaldırmadığı da önemli...

Öyle bir hakka sahipsin tabiki , Esinde boyle bir hakka sahip..

Tabiki gorusmesini istemeyebilirsin , arasina mesafe koymasini istiyebilirsin...
Esininde bunu saygiyla karsilamasi lazim ...
Esinden birseyler istemeside hic hos bir davranis degil dogrusu... ama bu hakkida ona Esin veriyor elbette bayanida suclamamak lazim burda .

Esim istedi diye birini hayatimdan cikardim. Ben istedigim icin de esim hayatindan bir cok kisi cikardi. Gecinip gidiyoruz.

Sevgilim görüşme derse gorusmem, bitmiştir .
Ona dersem oda asla görüşmez .
Kiz erkek fark etmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…