görüşme yasağı olur mu?

Kişiye göre değişir.
Mesela biz erkek arkadaşımla iki yıl beraber aynı sınıfı paylaşmıştık.
Diğer kız arkadaşlarım koluna da girerlerdi, kızınca vururlardı, şakalaşırlardı.
Niyetlerini bilirdim benim sevgilim olmasını geç onların da arkadaşıydı çünkü aynı zamanda tanışmıştık.
Amaaaa diğer tarafta bi'kız var mesela şimdi bile verseniz saçlarını cımbızla tek tek çekerim öyle sinirimi bozuyo çünkü bana inat yaptığını hissedebiliyodum.

Eğer öyle kuru kuruya kıskanıyorummm diye yasaklar koymaksa ı-ıh yok sebepler varsa istenmemesi normal bence.

Son açıklamayı okudum ki haklısın. Aynısını sen yapsan olay olur ki zamanında olmuş.

Ama erkekler bencil bunu hepimiz biliyoruz bence anlamazlar kendileri kısıtlar sen yapınca "herkesi kıskanma, o benim arkadaşım/kardeşim" olur.

(Bugün çok gerginim adam bi'şey de yapmadı ama sinir oluyorum şuan ona)

eğer hoşlanmazsam ve rahatsız olduysam görüştürmem. Bunuda eşime evelemeden direk olarak söylerim. gerekirse tartışırım kavgada ederim.

Yapmışlığımda var. Kurduğum ailenin saadeti, huzurum herşeyden daha kıymetli. Hiç ayıp olur mu, acaba eşime nasıl söylerim diye düşünmem kafamı yormam. Rahatsız olduğum konuları ve kişiyi açıklar bundan sonra görüşmesini kesinlikle istemediğini söylerim ve hakkımda var

Yapmışlığımda vardır. Özellikle bazı kadınlar ben varken eşimle gerektiğinden fazla arkadaşlık yapıyorsa yada hanımlığını bozuyorsa.

Nişanlımın bir kız arkadaşı vardı, yeni sevgili olduğumuz zamanlar tanışmıştım onunla, dışarlarda oturduk bir kaç kere. Ama kız çok acayip, çok oynak, hafifmeşrep, herkese yeşil ışık yakar, ve çok açık giyinir.

Ben de bu kızdan hoşlanmadığımı belirtmiştim, mesela yolda karşılaşsak 10 metre öteden kollarını açarak gelir sevgilime sarılmak için. Uyuz olurum.

Bir gün sevgilimin feysine "seni çok özledim,ne olur dönsen" gibi bir şey yazmış. Belki arkadaşça yazdı bilemem ama, sevgilimden empati yapmasını istedim.

Ya benim normal bir erkek arkadaşım bana böyle yazsa idi.

O gün bu gündür görüşmez o kızla :)

Ama hiç onunla görüşme de demedim. Hoşlanmadığımı belirttim ve hak verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…