- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
Niye küsmüştünüz?
Küsme sebebiniz nedir? Bence dileyin ama sonra görüşmezseniz gorusmeyin yine
Hayat memat meselesi değil aslında görüşmeme nedenimiz....
Ahtapot tipi bir anne ve kv...evimi, eşimi, beni her konuda yönetmeye çalışması, hakaretleri, aşağılamalari, ailemi beğenmemesi, esimi bana şiddet uygulamaya yöneltmeye çalışması....
Çok fazla ayrinti var ama yazmaya gücüm yok...
Ve tüm bu davranışlar sonunda benim fiziksel ve psikolojik sağlığımin bozulması sonucu, ben artik ya görüşmeyeceğim ya boşanacağım dedim..
Canım daha ne olacaktı. Yapmadığı kalmamış kiHayat memat meselesi değil aslında görüşmeme nedenimiz....
Ahtapot tipi bir anne ve kv...evimi, eşimi, beni her konuda yönetmeye çalışması, hakaretleri, aşağılamalari, ailemi beğenmemesi, esimi bana şiddet uygulamaya yöneltmeye çalışması....
Ve tüm bu davranışlar sonunda benim fiziksel ve psikolojik sağlığımin bozulması sonucu, ben artik ya görüşmeyeceğim ya boşanacağım dedim..
Görüşmemekte haklıymışsınız ama ölüm başka bi şey. Arayıp başın sağ olsun diyip eski mesafenizi koruyabilirsiniz tekrar..Hayat memat meselesi değil aslında görüşmeme nedenimiz....
Doğum yaptığımda eşimle konuşurken beni telefona istedi hayırlı olsun demek için, bende görüşmek istemediğimi söyledim eşime ve konuşmadım..O sizi bu süreçte hiç aradı mı? Mesela Doğum yapmışsınız o zaman?
Ozmn hiç aramayın.sizi aramış siz konuşmamışsınız.şimdi oda konuşmasa bu seferde ben aradım konuşmadı olcak.Doğum yaptığımda eşimle konuşurken beni telefona istedi hayırlı olsun demek için, bende görüşmek istemediğimi söyledim eşime ve konuşmadım..
Doğum yaptığımda eşimle konuşurken beni telefona istedi hayırlı olsun demek için, bende görüşmek istemediğimi söyledim eşime ve konuşmadım..
Ya da bir gün eşiniz konuşurken annesiyle , sizde ben de bir başsağlığı dileyeyim diyip isteyin telefonu ..Doğum yaptığımda eşimle konuşurken beni telefona istedi hayırlı olsun demek için, bende görüşmek istemediğimi söyledim eşime ve konuşmadım..
Hata etmişsiniz.Doğum yaptığımda eşimle konuşurken beni telefona istedi hayırlı olsun demek için, bende görüşmek istemediğimi söyledim eşime ve konuşmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?