Görüşmediğim kv ye babası için başsağlığı dilemelimiyim??

Handandandan

Vuslata aşık gönül susmaya da razı....
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
20.192
101.414
598
Hanımlar kv ile 4 yıldır görüşmüyorum, o bana gelmiyor, ben ona gitmiyorum, farklı şehirlerdeyiz...

Sorun şu; kv min babası vefat etmiş, kv mi başsağlığı için aramalı mıyım?

Soranlar olacaktır, 45 günlük bebeğim olduğu için cenazeye gitmedim, eşimde gel demedi zaten....

Niye küsmüştünüz?

Küsme sebebiniz nedir? Bence dileyin ama sonra görüşmezseniz gorusmeyin yine

Hayat memat meselesi değil aslında görüşmeme nedenimiz....

Ahtapot tipi bir anne ve kv...evimi, eşimi, beni her konuda yönetmeye çalışması, hakaretleri, aşağılamalari, ailemi beğenmemesi, esimi bana şiddet uygulamaya yöneltmeye çalışması....

Çok fazla ayrinti var ama yazmaya gücüm yok...

Ve tüm bu davranışlar sonunda benim fiziksel ve psikolojik sağlığımin bozulması sonucu, ben artik ya görüşmeyeceğim ya boşanacağım dedim..

Anladım. O halde bir telefon edebilirsiniz. Daha fazla samimiyet kurmazdım açıkçası ben olsam.

Canım daha ne olacaktı. Yapmadığı kalmamış ki

Görüşmemekte haklıymışsınız ama ölüm başka bi şey. Arayıp başın sağ olsun diyip eski mesafenizi koruyabilirsiniz tekrar..

4 yıldır görüşmüyormuşsunuz. Şimdi acı taze, aradığınızda açmayabilir yoğunluktan. Belki de canı istemeyebilir telefonu açmak. Yüz yüze daha sağlıklı bir şekilde söylemeniz daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. Belki de elbette yan yana geleceksiniz o zaman da söyleyebilirsiniz.

Arkadaşların söylediği gibi açmayabilir, ya da açıp olumsuz bir şey söyleyebilir. Öyle bile olsa insanlık sizde kalmış olur. Aldığınız kararın doğruluğunu katmerlersiniz. Açıp sakince sağol derse de eski mesafenizde durmaya devam edersiniz.

Doğum yaptığımda eşimle konuşurken beni telefona istedi hayırlı olsun demek için, bende görüşmek istemediğimi söyledim eşime ve konuşmadım..
Ozmn hiç aramayın.sizi aramış siz konuşmamışsınız.şimdi oda konuşmasa bu seferde ben aradım konuşmadı olcak.
İlkinde de dedim ben olsam 4 sene gecmiş üstüne çocuk için hayırlı olsun demek istemiş reddedmişim hiççççç aramam.

Doğum yaptığımda eşimle konuşurken beni telefona istedi hayırlı olsun demek için, bende görüşmek istemediğimi söyledim eşime ve konuşmadım..

Eğer kv kindar ise o da konuşmayabilir bu durumda, ya da arkadaşların dediği gibi tersleyebilir.

Bi hayırlı olsununu almayacak kadar sevmeyip görüşmek istemiyorsanız aramayın bence.

Ya da bir gün eşiniz konuşurken annesiyle , sizde ben de bir başsağlığı dileyeyim diyip isteyin telefonu ..

Bazen “insanlık” bende kalsın demek de iyi gelebilir ruha ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…