Görüşmediğim kv ye babası için başsağlığı dilemelimiyim??

Arayıp başsağlığı dileyin bencede.

Doğum yaptığımda eşimle konuşurken beni telefona istedi hayırlı olsun demek için, bende görüşmek istemediğimi söyledim eşime ve konuşmadım..
İyi de çocuğunu bile hayırlamaya fırsat vermediğim insani neden arıyorsun?

Ben kv yerinde olsam açmam telefonunu. Ben de görüşmek istemem açıkçası.

Ama bunu kv bas sağlığı dilemek için aradım açmadı diye anlatsan saydıracaktı herkes kadına.

Boşverin Siz, acisi vardir onun zaten, hiç ne kendi caninizi sıkın ne de onun.

Bende kv ile 2,5 yıldır konuşmuyorum, ayrı şehirlerdeyiz,eşimde konuşmuyor.2 ay önce eşimin dedesi vefat etti (kv'nin babası ) eşim ben ve 2,5 yaşındaki kızım cenazeye dedenin memleketine gittik.7 saat yol gittik.Başsağlığı diledim.Cenaze evinde büyüklerin yanında hiçbişey belli etmedim gayet normal davrandım zaten herkes biliyor konuşmadığımızı ama eve gelen hiçbir misafir anlayamadı bile.1 gece başka bir akrabalarında kalıp ertesi gün döndük.O günden beri yine konuşmuyoruz görüşmüyoruz.Aynı şehirdeki diğer torunları kızımla yaşıt çocuklarını bahane edip cenazeye bile katılmadılar, akşam arkadaş gezmesine gittiler önceden söz vermişler.Herkesin kendi düşüncesi,kendi saygı ve görgüsü yani.

ölüm bu küslük olmaz ben olsam dilerdim.

Icinizden ne geliyorsa onu yapin..olum herkesi birgun bulacak nasilsa..aramadiginizda vicdaniniz rahatsa sorun yok bence.yada soyle dusunun..sizden birine bisey olsaydi o beni arardi diyorsaniz arayin..yok asla diyorsaniz aramayin..

Nasıl aramama ihtimalini düşündünüz anlamıyorum

Baş sagligi dileyin bence ölüm bu başka hiçbi şeye benzemiyor

Kus de olsa bekler insan

Dilemelisiniz. Ölüm bu.

Eski vıcık vıcık günlere döneriz diye korkuyorum...

Sizin eşinizde görüşmediği için öyle olmamış ama bende aynı sonucu vermeyebilir..

doğumda hata etmişsiniz bana göre de..
zaten araya bu mesafeler girdikten sonra, normal bir iletişim kurmanız mümkün olmayacaktır.
çekinmenize gerek yok.
eşiniz konuştuğunda telefonu isteyebilir ya da mesaj atabilirsiniz.

Aramalısın tabi bu da soru mu?

ben selamı sabahı kestiğim babam sülalesini dedem öldüğünde hem aradım, hem cenazeye gittim, hem mevlide gittim. sonra yine görüşmemeye devam ama bilmiyorum ölüm başka bir şey bence yanında olmuş olmak için değil de her baş sağlığı ölenin arkasından bir rahmet ölenin yakınlarına iç ferahlığı veriyor. bence aramalısın.

arasaniz iyi olur. insanlik sizde kalir demiyorum cünkü KV sizinle konusmak ve tebrik etmek icin zaten bir adim atmis.
aramazsaniz dünyanin sonu olmaz.sizin telefonunuzla KVnin acisi dinecek degil sonucda. yanlis anlamayin ama siz suanda dis kapinin dis mandalisiniz.

benim annem ve babam erken vefaat etdiler- sorsalar kim aradi, kim mevlüde geldi hatirlamiyorum bile. isterseniz caldirin kapatin. kadin zaten tel. elinde gezmiyordur. sonunda aradim dersiniz.

Dilemelisin çünkü ölüm başka birşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…