- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
Neden hata olarak gördünüz?Hata etmişsiniz.
Arayıp başsağlığı dileyin bencede.Hanımlar kv ile 4 yıldır görüşmüyorum, o bana gelmiyor, ben ona gitmiyorum, farklı şehirlerdeyiz...
Sorun şu; kv min babası vefat etmiş, kv mi başsağlığı için aramalı mıyım?
Soranlar olacaktır, 45 günlük bebeğim olduğu için cenazeye gitmedim, eşimde gel demedi zaten....
İyi de çocuğunu bile hayırlamaya fırsat vermediğim insani neden arıyorsun?Doğum yaptığımda eşimle konuşurken beni telefona istedi hayırlı olsun demek için, bende görüşmek istemediğimi söyledim eşime ve konuşmadım..
ölüm bu küslük olmaz ben olsam dilerdim.Hanımlar kv ile 4 yıldır görüşmüyorum, o bana gelmiyor, ben ona gitmiyorum, farklı şehirlerdeyiz...
Soranlar olacaktır, 45 günlük bebeğim olduğu için cenazeye gitmedim, eşimde gel demedi zaten....
Nasıl aramama ihtimalini düşündünüz anlamıyorumHanımlar kv ile 4 yıldır görüşmüyorum, o bana gelmiyor, ben ona gitmiyorum, farklı şehirlerdeyiz...
Hanımlar kv ile 4 yıldır görüşmüyorum, o bana gelmiyor, ben ona gitmiyorum, farklı şehirlerdeyiz...
Dilemelisiniz. Ölüm bu.Hanımlar kv ile 4 yıldır görüşmüyorum, o bana gelmiyor, ben ona gitmiyorum, farklı şehirlerdeyiz...
Eski vıcık vıcık günlere döneriz diye korkuyorum...Bende kv ile 2,5 yıldır konuşmuyorum, ayrı şehirlerdeyiz,eşimde konuşmuyor.2 ay önce eşimin dedesi vefat etti (kv'nin babası ) eşim ben ve 2,5 yaşındaki kızım cenazeye dedenin memleketine gittik.7 saat yol gittik.Başsağlığı diledim.Cenaze evinde büyüklerin yanında hiçbişey belli etmedim gayet normal davrandım zaten herkes biliyor konuşmadığımızı ama eve gelen hiçbir misafir anlayamadı bile.1 gece başka bir akrabalarında kalıp ertesi gün döndük.O günden beri yine konuşmuyoruz görüşmüyoruz.Aynı şehirdeki diğer torunları kızımla yaşıt çocuklarını bahane edip cenazeye bile katılmadılar, akşam arkadaş gezmesine gittiler önceden söz vermişler.Herkesin kendi düşüncesi,kendi saygı ve görgüsü yani.
Aramalısın tabi bu da soru mu?Hanımlar kv ile 4 yıldır görüşmüyorum, o bana gelmiyor, ben ona gitmiyorum, farklı şehirlerdeyiz...
Hanımlar kv ile 4 yıldır görüşmüyorum, o bana gelmiyor, ben ona gitmiyorum, farklı şehirlerdeyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?