Görüşsem mi ?

dangerousangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2019
307
116
103
Merhaba herkese annemin iş yerinden bir arkadaşi beni oğluyla tanıştırmak istediğini söylemiş anneme.annem de ister misin diye bana sordu bende istemediğimi sınava hazırlanacağımı vs söyledim.annem de kadına söylemiş o şekilde kapanmıştı konu.bayram tatilinde tatile gitmek için annem kadına kiralık evlerle ilgili bir iki soru sormuş vs.bu arada onlar da bizimle aynı yere tatile gideceklermiş.kadın oğluna galiba annemin sorduğunu söyledi oğlan da evin sahibiyle konuşmuş kiraladılar mi vs diye.neyse tatildeyken bu beni görmüş akşamına Facebook’tan mesaj atmış sizi gördüm galiba falan diye bende oturduğum Yeri giydiğim kıyafetleri falan söyledi bende çok iplemedim evet falan yazdım öyle bitti.dün de yine mesaj atmış bu sefer baya uzun konuştuk sohbet ettik fena değil gibi.yüz yüze görüşmek istediğini söyledi.ama bilmiyorum.hem bi kere hayır demişken neden bu yazma hala onu da anlamış değilim.annem de sen bilirsin diyor.ne yapsam ki sizce

İplemedim falan demişsin çok da önem verdiğini düşünmüyorum
Faceden yazmış tipini görmüşsündür istemeyeceksen hiç görüşme umut verme çocuğa.

Görüş canım ne olacak? O zaman hayat şartları el vermemiş şimdi zaman bulmuşsun birşey yok bundan beğendiysen eğer görüş derim.

Neden bu ısrar? Çünkü beğenmiş yani çok basit:bicak:
Sizce görüşmeli miyim? Sen de beğendiysen görüş tabii, bu da çok basit:KK76:

Yaşınız kaç

Sınav vs demişsiniz

18-19 ise görüşün tabii ama bu evlilik için vs değil

Daha büyükse içine sinmedi ise baştan kestir at

Annesi annem ilk dangerous istemiyo dediğinde tamam tamam öylesine söylemiştim zaten falan demiş .ama çocuk şimdi sabah uyandığımda mesajını görmek istiyorum falan diyo bana

Her buluşma sevgililikle devam etmez ki belkide hoslanmazsiniz birbirinizden çok çok iyi bir dost olursunuz ne belli ?

Annesi annem ilk dangerous istemiyo dediğinde tamam tamam öylesine söylemiştim zaten falan demiş .ama çocuk şimdi sabah uyandığımda mesajını görmek istiyorum falan diyo bana
Bu o cocuga degil sitemim.
Kadini elde edene kadar böyle derler elde ettikten sonra tamam bu benim imajini verince de sikiyosun bunaltiyosun lafları agzini kirdiklarimin

Sınavın varsa ve çocuk hemen evlenmek istiyorsa görüşme bir de istemiyorsan görüşme umut vermiş olursun.

Back
X