Görüştüğüm çocuk beni beğenmedi ama evlenmek istedi ?

Karaktersiz bir kararsız olduğunun kanıtı hepsi

valla suan depresyona girecem ben kiloluymusum demek ki ben de o civardayım suan
Ay ben dee ben şok:)))
Meslek ne olursa olsun öncelikle saygi ve nezaket olmali bi insanda cidden garip bir diyalog oluşmus kendinizi üzmeyin konu sahibi hanimefendi, yanlis yere yazmis olabilirim anladiniz siz

Bir çok yakışıklı ve vasıflı kişinin peşimde koştuğu en güzel çağlarımda hayatımda ilk ve son defa biriyle tanıştırılma ısrarını kabul etme gafletinde bulunmuş ve aynısını yaşamıştım. Kel göbekli benden kısa kötü giyimli, cimriliğiyle övünen, garsondan içtiğimiz çayın fişini ısrarla isteyen tek vasfı Dr olması olan bu zat, söylemesi ayıptır fıstık gibi olduğum dönemde beni beğenmemişti . Yani oluyor böyle durumlar takmayın kafanıza. Ama her sizi tercih etmeyen yüzünden kompleks yapıp estetikçilere koşturmanızı hiç önermem. Malum ki birinin zevkine hitap etmeyen bir diğerinin hayallerini süslermiş. Bu arada biz kadınların ufacık bir kusurumuzu dev yapmamız, eciş bücüş adamlarınsa kendini B. Pit sanmaları hep güldürmüştür beni. Siz de gülün bence

Aynen, erkekleri tebrik ediyorum, kendilerini çok güzel seviyorlar valla. Herşeylere layık görüyorlar. Sonra neden çok kıymete biniyor bunlar diyoruz, bundan işte.

Aynen, erkekleri tebrik ediyorum, kendilerini çok güzel seviyorlar valla. Herşeylere layık görüyorlar. Sonra neden çok kıymete biniyor bunlar diyoruz, bundan işte.
Kesinlikle öyle. Ergenlikten çıkmalarıyla kendilerine hayranlıkları ve kendilerini her şeyin en güzelini yakıştırmaları hayat boyu artarak devam ediyor. Yaşlı başlı adamların gencecik kızları kendilerine layık görmeleri de bunun değişik bir versiyonu aslında

Senin meslegin neydi ki

Koskoca kaymakam a sen kösesin mi dedin :)))
Koskoca kaymakamların bir kısmı açık öğretim mezunu, kendini gelistirememis, cok çocuklu ve sosyokültürel seviyesi düşük ailelerden gelen bazen de torpille atanmis kişiler. Gözde büyütülecek bir şeyleri yok

İyi ama bu adam kaymakam olsa ne yazar ki! Karşısındaki kadına fikrini beyan etmekten aciz, sağlıklı bir şekilde, medenice , daha ziyade insanice; şu şu sebeplerden ötürü görüşmesek daha iyi olacak gibi kibarca düşüncelerini aktarabilirdi..Hiç bir şey demeden çat diye engellemek nedir yaa..Saygı sıfır...Baya baya odunmuş yani.. Boşverin kendinize daha layık biri ile olursunuz inşallah

Kendisi engellerimi açıp iletişime geçti sürekli ziyaretime gelmek istiyor kaç kez reddettim anlaşılmaz biri arkadaş olabilirmişiz

Anladım ki kaymakamlar bulundukları yerlerde en üst mevki olmalarından dolayı kendilerini epey önemli sanıyor.

Herkesin güzellik anlayışı farklı beya.. başkasını bulmuştur da engellemiştir.hayirlisi olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…