görüştüğüm erkeğim evli olup olmadığını nasıl anlarım :/

Bir arkadasim 6 ay biri ile görüstü. Nerdeyse her hafta sonu bulusuyorlardi, istedigi zaman telefonlasiyordu. Sonra bir gecesi adamin esi aradi kizi.. adam
Benimm arkadasa baska isim vermis, yan faceden de arattinca bulamiyordu. Isteyem her sekilde gizler evli oldugunu

Bende şüphelendim şimdi

Okumadım açıkçası sadece başlığa cevap verip cikicam vukuatlı nüfus kayıt örneği iste

Güldurdun benı

Çok yazdım bu tarz konulara

Tembellik

Gidip değiştirmedi

Hatta oğlanı okula kayda gittik benim iki soyadı olan bir kimliğin Adamın bekar kimliği var

Kadın boşandınız mı niye böyle bu kimlikler dedi

İnsallah sizin de dusundugunuz gibi sadece tembelliktendir.

Çok yazdım bu tarz konulara

Tembellik

Gidip değiştirmedi

Hatta oğlanı okula kayda gittik benim iki soyadı olan bir kimliğin Adamın bekar kimliği var

Kadın boşandınız mı niye böyle bu kimlikler dedi
Suç islemis olmuyor mu peki?
Vhalla esini yuzyilin tembelini ilan ediyorum su an :))

İnsallah sizin de dusundugunuz gibi sadece tembelliktendir.

Kimliğini gösterip bekarım mı diyecek

Yüzük de takmaz ailesinden de söz etmez

Hatta arabayı görenler şok oluyormuş, çocuk koltuğu var diye

Sosyal medya kullanmaz hali ile aile fotosu vs yoktur

Lakin biraz şanssız işte de evde de ben varım yanında

Suç islemis olmuyor mu peki?
Vhalla esini yuzyilin tembelini ilan ediyorum su an :))

Bilmiyorum da suç olsa da para cezasıdır trafik cezası gibi

Ama nüfus kayıtlarında evli olduğumuz açık sadece kimliği bekar

Ha gidip birini kandırırsa bekarım diye o Zaman ağırlaştırıcı neden olur

Bu arada bir dönem bir arkadaş çocuğu nüfusa 3 yıl sonra yazdırmıştı futbolcu yapacağım diye

Neyse okul çağı gelince dava açtık yanlış olmuş yaşına uygun kayıtlar düzeltilsin diye

Tabii hakim inanmıyor bu nasıl tembellik

Annesi nerede dedi kapının önünde bebeği var da dedik

Çağırın dedi kadın kucağında çocukla girdi 7-8 aylık ama nüfus kaydında çocuk yok

Bu ne tembellik diye hakim bayağı azarlamıştı ama ilk çocuğunkinin de tembellik olduğuna inandı

Kimlik bir gosterge degil. Benim eski esimin kimliginde biz evli iken de bekar yaziyordu, cunku o kimligini evlenince degistirmemisti.

Haydeee ama bunun gercekten tembelligi de olmaz yaf...

Evli olan biri sizi akrabalarıyla herhangi bi tanıdığıyla asla tanıştırmaz. Ve akşam 8-9 dan sonra ruh olup kaybolurlar
Her haftasonu görüştük diyorsun hiç mi korkusu olmaz biri görür die ... bence evli deil. Evlenip boşandıysa o ayrı tabi..

Bence evlenip boşandı. Hatta çocuğu bile olabilir.
En başta senin çocuğun mu? Evlendin mi önceden falan dediğin icin de senden saklıyor.
Ciddi bir iliskiniz olacağını düşünemedim.
Bence zaman kaybetmeyin boş yere.

Ya ev olayı bana pek ille de evlidir dedirtmedi. Evine kadınlardan daha çok özenen erkekler var.
Ama neden iki ayrı ev? Garsoniyer filan olabilir o geldi benim aklıma.
Bir de çok sevgililik gibi değil ilişkiniz, hakkında pek bir şey bilmiyorsunuz. Fuckbuddy misiniz? Eğer sizin isteğinizle böyleyse sorun yok. Ama siz sevgili olmak, gerçek anlamda ilişki yaşamak istiyorsanız bu durum sıkıntı.

Açıkça konuşsana, çetrefilli işlere ne gerek var. Görüşmek istediğini ama çekincelerin olduğunu söyle. Artık e-devlet üzerinden bile vukuatlı nufus kayıt örneği alınabiliyor.

Evli mi kısmı için şöyle olabilir mi. Benim erkek arkadasim da yazin ailesinden ayri yaşiyo. Ailesinin iki evi var biri kışlık biri yazlık. Yazın ailesi yazliğa gidince erkek arkadaşim tek yaşiyo. Önceleri hatta kendi evinde tek yasiyormuş kendi evini kiraya verince, dayali döseli evde kendi yaşiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…