görüştüğüm erkeğim evli olup olmadığını nasıl anlarım :/

Evlenmiş ayrılmış veya eşiyle ayrı olabilir mı? Benim aklıma bu geldi. Tamamen ayrılmış olsa yani eşyaları dağıtırdı. Kira mıymış sordunuz mu?

Kamuda çalışan bir arkadaşınız yok mu? Ad Soyad bilgisi ile çok şey bulunabiliyor..ben bu yolla bir arkadaşım için bakmistim

Bu soruyu sordugunuza içten içe kuşku duydugunuz bir durum var..akşamları ve geç saatlerde ara direk açmıyor yada meşgule atıyor sonra arıyorsa ve bunu her defasında yapıyorsa evlidir net...(tüm okudugum evli erkek konusunda ya saklanan açılmıyan 2. Tel var yada sessize alınan anında açılmayan tel..)

İçine sinmiyor vardır bişey.

Sürdürme

Bence adam evli olsa ..o döşeli temiz ev onların yaşadığı ev olsa bence ..eşi şehir dışındayken seni götürmüş göstermiş olabilir ..ama illaki yatak odasına girmiş olman lazım ki ..illaki ama illaki bir bayana ait birşeyler görerdin ..fotoğraf kıyafet makyaj malzemesi tarak vs..

Daha önce evlenip boşanmış olabilir :/ evli olduğunu nereden çıkardınız ? Bu siz bilebilirsiniz .. birşeylerden şüphelenmiş olmalısınız

bir keresinde abimler başka şehirde onlara kalmaya gidiyorum.arabaya indik neyse valizler felan.ben son dk bida wc ye girmek içn eve girdim diş fırçam tarağım bilimum kişisel eşyalarımı kaldırmış.bunu bnm sufi(!!) kocam yaptı.Bahsettiğiniz kişi de bu şekil bir işe girmiş olabilir.iyi kokular almadım.Asla güvenmeyin...

Sonra ne oldu peki

Ya işte ben bu yüzden derim hep arkadaşlarıyla tanışın, muhabbetiniz olsun mutlaka diye. Kimliğine bakmaya çalışın mutlaka ve çevresini de biraz tanıyın. Sevgilim demişsiniz, bir sene önce tanıştık diyorsunuz, daha adamın kimsesini tanımıyorsunuz.

Sonra :)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…