Görüstügüm insan

efsun0606

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
30
13
8
32
Merhabalar
Ben yurtdisindan yaziyorum 4 hafta önce
Türkiyedeym ve testim pozitif ciktigi icin yurddisina göndermediler
Türkiyede bir yurta kaldim 10 gün boyunca o sirada bir cocukla tanisdim kendisi orda calisiyo ve hasta olan insanlarin eksiklerini gideriyordu
Ve 10 gün boyunca benimle öyle cok ilgilendiki flört olustu aramizda Cok heycanli oluyodu yanimda gözlerinin ici gülüyodu sonra ben sagligima kavustukdan sonra ayrildim ondan ama devam whatsappdan görüsüyoduk ve 4 gün sonra bir anda kesdi konusmayi cevap vermedi hic
2 hafta sonra ben ona yazdim pozitif belgem gerekiyodu ona yazdim yardimci olabilrmi diye tabiki dedi gayetde güzel bir sekilde yazdi hic birsey yokmus gibi normak konustu benimle telefondada görüstük gayet normal konustu benimle ve suan komusmayi yine kesti ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum ama onunla konusmak istiyorum yazmasinş bekliyorm hep ama yazmiyo bende o yazmayinca yazmak istemiyorm ama icim icimide yiyor onunla konusmak istiyorm sizce ilgisini nasil ceke bilirim
Bu arada bir oglu var ve 3 sene önce karisindan bosanmis neden cok ilgilenibde bir anda tüm ilgisini cekti anlamiyorm bilmek istiyorm ama onla iltibada kalmak istiyorm sizce ne yapmaliyim iltibada kalmak icin ?

Hissettiginiz bir durum var mi ilgisinin azalmasini saglayan? Hani su konusma oldu ondan sonra uzaklasti vs gibi..

Gerçekten boşanmış mı acaba ?? Bir insan sizinle görüşmek istemiyorsa istemiyordur , zorla o insanı kendinize cekemezsiniz . Demekki sizden geçici olarak elektrik almış ve siz dönünce elektrikler gitmiş. Mum yakıp tekrar elektirigin gelmesini beklemeyin bence , yol verin gitsin ...

boşanmamıştır :) klasik erkelekler

Amacı müşteri memnuniyeti, hasta memnuniyeti olan yerlerde böyle bi flörtözlüğe girişmem şahsen. örneğin kadın kuaföründe çalışan erkek..... saç işlemlerim için bir numaralı tercihimdir ama flört işlemleri için, ıh yok anam

Bu yılın ask hikayeleri çok başka yillar sonra ne hikayeler çıkacak diye düşünüyorum bak şimdi

Oluruna bırakın. Ne demişler kismetten öteye yol gitmez.

En iyi ihtimalle o an elektriğiniz tutmuştur, mantıklı düşününce olmazına karar vermiştir.

Diğer opsiyonlar da mevcut tabi: örneğin flörtözdür, örneğin işini yapıyordur yanlış anlamış olabilirsiniz.

bu konuyu sanki önceden de hatırlıyorum. Demek ki hala unutamadınız. Birçok sebep olabilir, ilki yeni birini bulmuştur, ikinci olarak o gün neşelidir ve içinden yardımcı olmak gelmiştir, üçüncü olarak evlidir-nişanlıdır daha sonra yaptığından pişman olmuştur. Boşandığını nereden biliyorsunuz? o mu söyledi? Doğruluğundan emin misiniz?

Evt o dedi bosandigini yani evli olmadindan eminim ama neden böyle davrandini anlamiyorum Yazim diyorum kendime zor engel oluyorum

Evt o dedi bosandigini yani evli olmadindan eminim ama neden böyle davrandini anlamiyorum Yazim diyorum kendime zor engel oluyorum
Hissettiginiz bir durum var mi ilgisinin azalmasini saglayan? Hani su konusma oldu ondan sonra uzaklasti vs gibi..
hayir hic bir konu yok yurdisina döndükden sonra cok güzel konusuyodu benle sonra o gün resimde atmisdi kus tutmus onun resmini cok samimiydi ayni o aksam bir anda yazmayi kesdi

Hasta olduğunuz için size olan ilgisini yanlış anlamış olabilir misiniz?
Sanki hastayken ilgilenmiş iyileşince diğer hastalara yönelmiş gibi
Hayir hic alakasi yok yakinlasma da oldu yani seni seviyorum falan gibi güzel kelimelerde kulandi yani yoksa zaten bende umut etmem

O zaman baska biri var net.Yoksa da
Hep derim yine diyeyim;
Erkekleri anlamak icin hamamböceğini takip edeceksin.
Hamamböceği hızla bir istikamete doğru giderken hiçbir engelle karşılaşmamasına rağmen aniden durur ve son sürat başka bir yere doğru koşmaya başlar. Bunun nedenini çözdüğün vakit, erkekleri de anladın demektir…

bence flört etmemişsiniz
Adam nezaketen ilgi göstermiş iyileşmeniz için
Fazla anlam çıkarmaya çalışmayın.
Yazarak kendinizi komik duruma da düşürmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…