Görüstügüm insan

Siz yurtdisindasiniz, o Turkiye'de. Hadi diyelim birseyler olsa aranizda, uzak mesafe iliskisi yasamaya hazir misiniz? Anladigim kadariyla bosandigi da kesin degil. Nasil guveneceksiniz? Yas kac bu arada? Cok buyuk degilsiniz sanki..Yurtdisinda erkeklerin soyu kesilmedi sonucta, Turkiye'den bir erkekle kafa yapiniz uyacak mi ki? Benim uymuyor mesela ve ben Tr den bir erkekle iliski dusunemem hele uzaktan mesafe iliskisi aman aman uzak olsun. Kendi isine gucune okuluna odaklan bacim unut gitsin.

Merhabalar
Ben yurtdisindan yaziyorum 4 hafta önce
Türkiyedeym ve testim pozitif ciktigi icin yurddisina göndermediler
Türkiyede bir yurta kaldim 10 gün boyunca o sirada bir cocukla tanisdim kendisi orda calisiyo ve hasta olan insanlarin eksiklerini gideriyordu
Ve 10 gün boyunca benimle öyle cok ilgilendiki flört olustu aramizda Cok heycanli oluyodu yanimda gözlerinin ici gülüyodu sonra ben sagligima kavustukdan sonra ayrildim ondan ama devam whatsappdan görüsüyoduk ve 4 gün sonra bir anda kesdi konusmayi cevap vermedi hic
2 hafta sonra ben ona yazdim pozitif belgem gerekiyodu ona yazdim yardimci olabilrmi diye tabiki dedi gayetde güzel bir sekilde yazdi hic birsey yokmus gibi normak konustu benimle telefondada görüstük gayet normal konustu benimle ve suan komusmayi yine kesti ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum ama onunla konusmak istiyorum yazmasinş bekliyorm hep ama yazmiyo bende o yazmayinca yazmak istemiyorm ama icim icimide yiyor onunla konusmak istiyorm sizce ilgisini nasil ceke bilirim
Bu arada bir oglu var ve 3 sene önce karisindan bosanmis neden cok ilgilenibde bir anda tüm ilgisini cekti anlamiyorm bilmek istiyorm ama onla iltibada kalmak istiyorm sizce ne yapmaliyim iltibada kalmak icin ?
Gorustugunuz kisinin İNSAN oldugunu belirtmeniz iyi olmus :) En azindan akillarda soru isareti kalmamis.
Sizdeki hoslanma degil sanki "Transferans "gibi geldi bana..

Canlari isteyince flort ediyolar canlari istemeyince birakiyolar bukadar basit. Bazi erkekler evli olsa bile guzel begendigi bi kadinla flort etmek ister, bazilari flortoz olabiliyor etkisi altina almaya calisiyor. Hayatinda biri olmasi onemli degil rahatlikla yapabiliyolar. Belki evli, belki nisanli, belki hayatinda biri var. Yuzuk bile takmiyor insanlar artik, birinden etkilenmeniz cok normal fakat arastirmadan kaptirmayin kendinizi.

Bu konu daha önce açılmıştı. Hâlâ mı belirsiz. Bence bu işin oluru yok, kendi hayatınıza bakın o insandan hayır gelmez. Sanal arkadaş diye düşünün.

Merhabalar
Türkiyede bir yurta kaldim 10 gün boyunca o sirada bir cocukla tanisdim kendisi orda calisiyo ve hasta olan insanlarin eksiklerini gideriyordu
Ve 10 gün boyunca benimle öyle cok ilgilendiki flört olustu aramizda Cok heycanli oluyodu yanimda gözlerinin ici gülüyodu sonra ben sagligima kavustukdan sonra ayrildim ondan ama devam whatsappdan görüsüyoduk ve 4 gün sonra bir anda kesdi konusmayi cevap vermedi hic
2 hafta sonra ben ona yazdim pozitif belgem gerekiyodu ona yazdim yardimci olabilrmi diye tabiki dedi gayetde güzel bir sekilde yazdi hic birsey yokmus gibi normak konustu benimle telefondada görüstük gayet normal konustu benimle ve suan komusmayi yine kesti ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum ama onunla konusmak istiyorum yazmasinş bekliyorm hep ama yazmiyo bende o yazmayinca yazmak istemiyorm ama icim icimide yiyor onunla konusmak istiyorm sizce ilgisini nasil ceke bilirim
Bu arada bir oglu var ve 3 sene önce karisindan bosanmis neden cok ilgilenibde bir anda tüm ilgisini cekti anlamiyorm bilmek istiyorm ama onla iltibada kalmak istiyorm sizce ne yapmaliyim iltibada kalmak icin ?
Senin yaşadığın olayı ben tabi farklı yaşadım 5 senedir yazmasını bekliyorum 😁😁 bizde güzelce konuştuk ettik bianda kesti konuşmayı önemli bi mesele için ariyordum gayet güzel konuşuyordu ama geri dönüş yok ben hala bekliyorum ama bence sen bekleme yoluna devam et bosver gitsin belkide gerçekten sen hastasın diye sana çok ilgi gösterdi bilemeyiz yazma etme bosver

Senin haricinde başka birinede yazıyor olabilir, yada kafasında başka şeyler var ama senin lehine olmadigi kesin.
Yada sanmıyorum ama kaçan kovalanır taktiğini uyguluyordur.
Nedeni ne olursa olsun gerçekten sana değer verseydi yazmayı kesmezdi bir anda.
Sende yazma artik ona.
Haa kendisi sana yazipda ozur diledikten sonra mantikli bir aciklama yaparsa devam edebilirsin ama uzak mesafe iliskisindeki mantikli aciklamayada ne kadar guvenebilirsen artik..
Demekki senin ona verdigin degeri o sana vermiyor önceliği sen degilsin, sende yazma artik sal gitsin unut

Size öyle gelmiş demek ki
Zorlamayın bence unutmaya bakın
Gerçekten ilgilense peşine düşer
Yapacağın birşey yok

e siz yurtdışında yaşıyorsunuz, uzaktan bir ilişki istemiyor olabilir. ki haksız da sayılmaz.
ama kesmek yerine açıklama yapıp iletişimi bitirse daha şık olurmuş.

Merhabalar
Bu kadar çabuk aranızda bir flortlesme başlatabildiyse siz gittikten sonra başka biriyle ilgileniyor olabilir.Zaten hadi diyelim oldu siz Türkiye ye yerleşecek misiniz veya o işini birakip da yurt disina yerleşir mi?Bir de eğer birbirinize seni seviyorum diyebilecek aşamaya geldiyseniz sürekli mesajlar atıldıysa hic atmayınca noldu canin mi sıkkın merak ettim mesaj atmadın da diye sorarım siz de sorabilirsiniz ne de olsa cevabi olumsuzsa bir daha göreceğiniz biri degil.Ya da evliyse eşine yakalanmistir😁

belki uzakta oldugun icin gercekci yaklasmaya calisiyordur, zor olacagini düsünüyordur, cok merak ediyorsan neden sohbeti kestigini sorabilirsin, maksat aklinda kalmasin

Back
X