'kasiyorsun, çocuk gibisin' falan dedi.
Hiç kimse için kendi sınırlarınızı (sırf onu mutlu etmek adına) aşmayın. Kendi görüşünüz, duruşunuzdan taviz vermeyin. İsterseniz ilk görüşmede yaşarsınız isterseniz 1 yıl sonra bu size kalmış. Ama bence birini kaybetmemek adına, onu mutlu etmek için böyle bir şey yapılmamalı.Merhaba arkadaşlar,
1 aydır biri ile görüşüyorum son görüşme 4. görüşmemiz oluyor. 4. görüşme bazı istekler için erken değil mi? Sonuçta beni yeterince tanımıyor belki hakkımda yanlış şeyler düşünecek, ben de onu yeterince tanımıyorum ciddi mi yoksa öylesine takıldığı birisimiyim emin olamiyorum. Bu zamana kadar kırıcı bir davranisini görmedim iyi huylu birisi...
Kendisine fazla hızlı olduğunu söyledim 'kasiyorsun, çocuk gibisin' falan dedi. Beni istemediğim hiçbir şeye zorlamadı ama ben kaybederim korkusuyla kendisine uydum...
kesinlikle kendini hazir hissetmedigin bir sey yapma, hele ki bunu karsidaki insani memnun etme dusuncesi ile hic yapma. bu tarz seylerde cok fazla manipulasyon oluyor. dikkatli ol.Merhaba arkadaşlar,
1 aydır biri ile görüşüyorum son görüşme 4. görüşmemiz oluyor. 4. görüşme bazı istekler için erken değil mi? Sonuçta beni yeterince tanımıyor belki hakkımda yanlış şeyler düşünecek, ben de onu yeterince tanımıyorum ciddi mi yoksa öylesine takıldığı birisimiyim emin olamiyorum. Bu zamana kadar kırıcı bir davranisini görmedim iyi huylu birisi...
Kendisine fazla hızlı olduğunu söyledim 'kasiyorsun, çocuk gibisin' falan dedi. Beni istemediğim hiçbir şeye zorlamadı ama ben kaybederim korkusuyla kendisine uydum...
Yabmış bileYanında hep kalacağına garanti yok. İlerde pişman olacağın şeyleri yapma.
En büyük hata bu düşünce biçimi.kaybederim korkusuyla kendisine uydum..
Pişman olduğum birşey yok, sadece hakkımda olumsuz şeyler düşünürse diye tedirgin oluyorum. İlişki daha yeni. Seviyorum ama kafa yapisini bilemiyorum erkeklere güven olmuyor. Ben de bazı şeylerin erken olduğunu düşündüm ve kendisine söyledim sırf kaybetmemek onu mutlu edebilmek için taviz verdim. Ben olumsuz cevap versem belki uzaklasacakti bunu göze alamadım. Galiba hata yaptım.Yabmış bile
Daha önce konu açmıştım. Çok etkilendigim birisi yoksa hayatımda kimseyi istemiyordum.4 kez görüştüğün bi adamı kaybederim korkusu. İyi yapmışşınız ona uyarak erkek kıtlığı var ya . Daha başka şeyler de ister siz kasmayın çocuk gibi ne isterse yapın kaybedersiniz mazallah.
Tüh.. Kızlık zarı dikimi konusu yükleniyor..Yabmış bile
Cinsel birliktelik değil ne talep ettiğini buraya yazmam doğru olmaz.En büyük hata bu düşünce biçimi.
Hızlı gittiğini düşündüğünüz konu hangi aşamaydı...sarılmak, öpüşmek, cinsel birliktelik...yani talebi neydi?
Hiç hoslanmadigim çok çirkin konular.Tüh.. Kızlık zarı dikimi konusu yükleniyor..
Ben sihirli küreme bakar bulurum şimdi ne talep ettiğiniCinsel birliktelik değil ne talep ettiğini buraya yazmam doğru olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?