Görüştüğüm kişi fazla mı hızlı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sis_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
376
244
53
Merhaba arkadaşlar,
1 aydır biri ile görüşüyorum son görüşme 4. görüşmemiz oluyor. 4. görüşme bazı istekler için erken değil mi? Sonuçta beni yeterince tanımıyor belki hakkımda yanlış şeyler düşünecek, ben de onu yeterince tanımıyorum ciddi mi yoksa öylesine takıldığı birisimiyim emin olamiyorum. Bu zamana kadar kırıcı bir davranisini görmedim iyi huylu birisi...

Kendisine fazla hızlı olduğunu söyledim 'kasiyorsun, çocuk gibisin' falan dedi. Beni istemediğim hiçbir şeye zorlamadı ama ben kaybederim korkusuyla kendisine uydum...

'kasiyorsun, çocuk gibisin' falan dedi.

14 yaşındaki lise çocukları bu şekilde konuşuyor, ben olsam ışık hızında bu adamdan soğurdum. Şu kastın, kasıyorsun kasıyor sözcükleri kadar itici sözcük daha yok dilimizde kullananlardan soğumamak mümkün değil

Konuya geleyim karşı taraf dangalak, ne isteyip istemediğin ona mı kalmış niye çocuk gibi olasın? Sasdece 4 kez gördüğün, tanımadığın biriyle ilişki yaşamak istemeyince çocuk olmuyorsun, temkinli ölçen tartan biri oluyorsun. Bu adam dangalak hiç beğenmedim aynen söyle yüzüne böyle.

Hiç kimse için kendi sınırlarınızı (sırf onu mutlu etmek adına) aşmayın. Kendi görüşünüz, duruşunuzdan taviz vermeyin. İsterseniz ilk görüşmede yaşarsınız isterseniz 1 yıl sonra bu size kalmış. Ama bence birini kaybetmemek adına, onu mutlu etmek için böyle bir şey yapılmamalı.

kesinlikle kendini hazir hissetmedigin bir sey yapma, hele ki bunu karsidaki insani memnun etme dusuncesi ile hic yapma. bu tarz seylerde cok fazla manipulasyon oluyor. dikkatli ol.

Belli ki pişman olmuşsunuz ilişkide sınırlarınız varsa kimse için taviz vermeyin bu insanla ilerisi olur olmaz bu ayrı hayır demeyi er geç öğrenmelisiniz önemli olan sizsiniz kimseyi mutlu etmek için sonradan pişman olacağınız şeyler yapmamaya özen göstermelisiniz

Pişman olduğum birşey yok, sadece hakkımda olumsuz şeyler düşünürse diye tedirgin oluyorum. İlişki daha yeni. Seviyorum ama kafa yapisini bilemiyorum erkeklere güven olmuyor. Ben de bazı şeylerin erken olduğunu düşündüm ve kendisine söyledim sırf kaybetmemek onu mutlu edebilmek için taviz verdim. Ben olumsuz cevap versem belki uzaklasacakti bunu göze alamadım. Galiba hata yaptım.

Daha önce konu açmıştım. Çok etkilendigim birisi yoksa hayatımda kimseyi istemiyordum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…