Görüştüğüm kişi fazla mı hızlı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sis_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç hoslanmadigim çok çirkin konular.
Seviştiniz diye sizi hakir görecek, size kötü muamele edecek adam ile sevişip ona zevk verdiğiniz için pişman olmanız gerekir, hakkımda kötü düşündürdüm diye değil.

Ben tahmin ettim az-çok ne yaptınız. Bi daha yapmazsınız olur biter. Hem 4 kez gördüğün adamdan nasıl etkilenirsiniz.Birde kaybederim diye istemediğiniz bişey yapmışşınız. Bu kadar buldumcuk olmayın lütfen. Ağırdan alın

Seviştiniz diye sizi hakir görecek, size kötü muamele edecek adam ile sevişip ona zevk verdiğiniz için pişman olmanız gerekir, hakkımda kötü düşündürdüm diye değil.
Seks değilmiş şekerim. Birlikte dondurma yemeyi teklif etti sanıyorum 🙄

Öyle birisi olduğuna inanmıyorum. Ufak bir güvensizlik olması normal değil mi? Siz hayatinizdaki insanlara sınırsız mi guveniyorsunuz? Sevistiniz falan da yazmayın yakınlaşma diyelim.

Merhaba arkadaşlar,
1 aydır biri ile görüşüyorum son görüşme 4. görüşmemiz oluyor. 4. görüşme bazı istekler için erken değil mi? Sonuçta beni yeterince tanımıyor belki hakkımda yanlış şeyler düşünecek, ben de onu yeterince tanımıyorum ciddi mi yoksa öylesine takıldığı birisimiyim emin olamiyorum. Bu zamana kadar kırıcı bir davranisini görmedim iyi huylu birisi...

Kendisine fazla hızlı olduğunu söyledim 'kasiyorsun, çocuk gibisin' falan dedi. Beni istemediğim hiçbir şeye zorlamadı ama ben kaybederim korkusuyla kendisine uydum...
Bu mantıkla kaybedersiniz.

Öyle birisi olduğuna inanmıyorum. Ufak bir güvensizlik olması normal değil mi? Siz hayatinizdaki insanlara sınırsız mi guveniyorsunuz? Sevistiniz falan da yazmayın yakınlaşma diyelim.
Ay sevişmediniz de naptınız gözünüzü seviyim?

talep mi?
sevişmediniz yani adamı tatmin ettin.
o talep etti sen 4 kere gördüğün adamı sevdiğin için kaybetme korkusuyla istediğini yaptın.
Seviyorum dedim ya ilk görüşte etkilendigim birisi bu kişiyle olmasa hayatıma kimseyi almayi düşünmüyordum istemiyordum. Niye açıklamalarımi dikkate almiyorsunuz.

Seks sayılmaz, muhtemelen tek taraflı. Sevişse daha iyimiş. Adam kendi keyfi için kullanmış şu durumda.
Yoh artık. Adamın yerinde olsam kadının kendine saygısı olmadığını düşünürüm. Sevişse böyle düşünmem, gayet normal.

Seviyorum dedim ya ilk görüşte etkilendigim birisi bu kişiyle olmasa hayatıma kimseyi almayi düşünmüyordum istemiyordum. Niye açıklamalarımi dikkate almiyorsunuz.

aldım işte sevdiğin için yazdım ya. siz yazmışsınız seviyorum diye. bende ona istinaden yazdım zaten. etkilenmek başka 4 kere gördüğün insanı sevmek başka. hızlı giden siz olmayasanız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X