- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.636
- 598
Seviştiniz diye sizi hakir görecek, size kötü muamele edecek adam ile sevişip ona zevk verdiğiniz için pişman olmanız gerekir, hakkımda kötü düşündürdüm diye değil.Hiç hoslanmadigim çok çirkin konular.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seviştiniz diye sizi hakir görecek, size kötü muamele edecek adam ile sevişip ona zevk verdiğiniz için pişman olmanız gerekir, hakkımda kötü düşündürdüm diye değil.Hiç hoslanmadigim çok çirkin konular.
Seks değilmiş şekerim. Birlikte dondurma yemeyi teklif etti sanıyorumSeviştiniz diye sizi hakir görecek, size kötü muamele edecek adam ile sevişip ona zevk verdiğiniz için pişman olmanız gerekir, hakkımda kötü düşündürdüm diye değil.
Öyle birisi olduğuna inanmıyorum. Ufak bir güvensizlik olması normal değil mi? Siz hayatinizdaki insanlara sınırsız mi guveniyorsunuz? Sevistiniz falan da yazmayın yakınlaşma diyelim.Seviştiniz diye sizi hakir görecek, size kötü muamele edecek adam ile sevişip ona zevk verdiğiniz için pişman olmanız gerekir, hakkımda kötü düşündürdüm diye değil.
Allaşkına yazCinsel birliktelik değil ne talep ettiğini buraya yazmam doğru olmaz.
Niyeti yeterince belli değil mi?'kasiyorsun, çocuk gibisin'
Cinsel birliktelik değil ne talep ettiğini buraya yazmam doğru olmaz.
Öyle birisi olduğuna inanmıyorum. Ufak bir güvensizlik olması normal değil mi? Siz hayatinizdaki insanlara sınırsız mi guveniyorsunuz? Sevistiniz falan da yazmayın yakınlaşma diyelim.
Bu mantıkla kaybedersiniz.Merhaba arkadaşlar,
1 aydır biri ile görüşüyorum son görüşme 4. görüşmemiz oluyor. 4. görüşme bazı istekler için erken değil mi? Sonuçta beni yeterince tanımıyor belki hakkımda yanlış şeyler düşünecek, ben de onu yeterince tanımıyorum ciddi mi yoksa öylesine takıldığı birisimiyim emin olamiyorum. Bu zamana kadar kırıcı bir davranisini görmedim iyi huylu birisi...
Kendisine fazla hızlı olduğunu söyledim 'kasiyorsun, çocuk gibisin' falan dedi. Beni istemediğim hiçbir şeye zorlamadı ama ben kaybederim korkusuyla kendisine uydum...
Oral sekstir ne olacak.Cinsel birliktelik değil ne talep ettiğini buraya yazmam doğru olmaz.
Ay sevişmediniz de naptınız gözünüzü seviyim?Öyle birisi olduğuna inanmıyorum. Ufak bir güvensizlik olması normal değil mi? Siz hayatinizdaki insanlara sınırsız mi guveniyorsunuz? Sevistiniz falan da yazmayın yakınlaşma diyelim.
Seks sayılmaz, muhtemelen tek taraflı. Sevişse daha iyimiş. Adam kendi keyfi için kullanmış şu durumda.Oral sekstir ne olacak.
O da seks.
Seviyorum dedim ya ilk görüşte etkilendigim birisi bu kişiyle olmasa hayatıma kimseyi almayi düşünmüyordum istemiyordum. Niye açıklamalarımi dikkate almiyorsunuz.talep mi?
sevişmediniz yani adamı tatmin ettin.
o talep etti sen 4 kere gördüğün adamı sevdiğin için kaybetme korkusuyla istediğini yaptın.
Seks sayılmaz, muhtemelen tek taraflı. Sevişse daha iyimiş. Adam kendi keyfi için kullanmış şu durumda.
Yoh artık. Adamın yerinde olsam kadının kendine saygısı olmadığını düşünürüm. Sevişse böyle düşünmem, gayet normal.Seks sayılmaz, muhtemelen tek taraflı. Sevişse daha iyimiş. Adam kendi keyfi için kullanmış şu durumda.
Yalamış bence dondurmayı cnm. Severim. Afiyet olsun şekerimSeks değilmiş şekerim. Birlikte dondurma yemeyi teklif etti sanıyorum![]()
Seviyorum dedim ya ilk görüşte etkilendigim birisi bu kişiyle olmasa hayatıma kimseyi almayi düşünmüyordum istemiyordum. Niye açıklamalarımi dikkate almiyorsunuz.
Kezbanligi bırakın bekaretle ilgili birşey yazan oldu mu? Önem vermem öyle şeylere... Konu ilişkideki hız.Ama bağkirekiğ halağ niye kullanmış ossun?
Kesinlikle. Sevişse karşılıklı istemişler sevişmişler zevk almışlar derdik, adam da derdi. Böylesi ı ıh.Yoh artık. Adamın yerinde olsam kadının kendine saygısı olmadığını düşünürüm. Sevişse böyle düşünmem, gayet normal.