Görüştüğüm kişi fazla mı hızlı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sis_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3, 5 kişinin forumun kalitesini manipüle etmesine izin verecek misiniz? Konu ciddiyetinden saptiriliyor. Biz burda geyik yapalim diye konu açmadık. Farkli bakis acısı, fikir alalım diye actik. @Mune
Siz ne kadar ileri gittiniz ne yaptınız ki ? Oral mi yaptınız ? Bunu söylemekte utanılacak birşey yok ki

O konuda herkes fikrini yazdı bence, saçma sapan tiplerin fikirleriyle çocuk musun o musun bu musun demesiyle manipüle olmayın, kendinizden, değer yargılarınızdan emin olun. Her zaman kendi içsesinizi dinleyin, ortada rahatsız olacağınız bir durum varsa kimseyi takmayın kendi bildiğiniz yapın.
Benim lafım size degil

Ben yapmaktan utanmadım. Benim sorunum zaman. Bazı şeylerin erken olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden tecrübeli kişilerden akıl almak istedim. Özel hayatim hakkında konuşmaktan haz eden birisi değilim.
1 ay erken evet karşı tarafta buna saygı göstermemiş siz hayır demeyi bilmeliydiniz bırakın gidecek olan gitsin

Merhaba arkadaşlar,
1 aydır biri ile görüşüyorum son görüşme 4. görüşmemiz oluyor. 4. görüşme bazı istekler için erken değil mi? Sonuçta beni yeterince tanımıyor belki hakkımda yanlış şeyler düşünecek, ben de onu yeterince tanımıyorum ciddi mi yoksa öylesine takıldığı birisimiyim emin olamiyorum. Bu zamana kadar kırıcı bir davranisini görmedim iyi huylu birisi...

Kendisine fazla hızlı olduğunu söyledim 'kasiyorsun, çocuk gibisin' falan dedi. Beni istemediğim hiçbir şeye zorlamadı ama ben kaybederim korkusuyla kendisine uydum...
1 aydir gorustugunuz ve sadece 4 kez bulustugunuz adami kaybetmemek icin oral mi yaptiniz cidden :KK57: bir de gelmis burda insanlari azarliyorsunuz. Sorunuza cevap vereyim: evet erken, sevisseniz daha normal, olasi bir durum olurdu ama bu sekilde tek tarafli tatmin bence olmamis

Konu sahibi merak ediyorum “kasıyorsun cocuk gibisin” diyen bir adamdan etkilenip kaybetme korkusuyla adamı tatmin mi ettiniz? Çekinmeyin burada anonim takılıyorsunuz, yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Hızlılık kısmından ziyade sorun bence sizin düşünceleriniz olabilir mi? “Elalem ne der, hakkımda ne düsünür” sorularıyla yasayan insanlar cok kasıntı oluyor zaten ister istemez.

Ve sahi ne yasadınız?

Konu sahibi merak ediyorum “kasıyorsun cocuk gibisin” diyen bir adamdan etkilenip kaybetme korkusuyla adamı tatmin mi ettiniz? Çekinmeyin burada anonim takılıyorsunuz, yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Hızlılık kısmından ziyade sorun bence sizin düşünceleriniz olabilir mi? “Elalem ne der, hakkımda ne düsünür” sorularıyla yasayan insanlar cok kasıntı oluyor zaten ister istemez.

Ve sahi ne yasadınız?
Detaylı bir şey yapmadım. Görüştüğüm kişiye karşı sanki hiç hislerim yokmuş gibi yorum yazıyorsunuz.

Sırf mutlu olsun diye erken olduğunu düşündüğüm şeyler oldu.

Ben size, hata yapmadım siz haksizsiniz falan mı dedim? Gelen tepkileri dikkate alıyorum.

Detaylı bir şey yapmadım. Görüştüğüm kişiye karşı sanki hiç hislerim yokmuş gibi yorum yazıyorsunuz.

Sırf mutlu olsun diye erken olduğunu düşündüğüm şeyler oldu.
Hisleriniz olmus, oluşmuş tabikide anlıyorum. Kaybetme korkusuyla sırf mutlu olsun diye erken oldugunu düsündüğünüz seyler yasamıssınız.

Sadece anlayabilmek, sana yardımcı olabilmek açısından detaylandırmanızı istemistim. O sizin düşüncelerinize yani “erken oldugunu” söylediğinizde tepki vermis önemsememis. Siz ise tepki vermek yerine onu mutlu etmek istemissiniz. Burdan onun niyetinin belli oldugu acık degil mi?

Ben yapmaktan utanmadım. Benim sorunum zaman. Bazı şeylerin erken olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden tecrübeli kişilerden akıl almak istedim. Özel hayatim hakkında konuşmaktan haz eden birisi değilim.
Mesele zaman değil, sizin 1 aylık bir herifi kaybetmemek için taviz vermeniz ve onun sizi istemediğiniz şeylere ikna etmeye çalışması. İsterse 3 çocuğunuzun babası olsun taviz vermeyin ve istemediğiniz hiçbir şeyi zorla, iknayla falan yapmayın. Bu her konuda geçerli olabilir. Size saygı duymayan, sizi "çocuk muusn ya" diyerek ikna etmeye çalışan piçleri de kaybetmekten korkmayın. Sevgi saygı yok zaten neyi kaybedeceksiniz ki?

Umarım taviz tavizi doğurmaz...

Cinsellik üzerine kurulan ilişkiler malesef kalıcı olmuyor. Amacınız kalıcılıksa.
Cinsellik tabiki sağlıklı bir ilişkinin çok önemli bir parçası, ama ilişki doğrudan cinsellik üzerine kurulmamalı. Bu sebeple düğmeleri baştan hatalı iliklenmiş gömlek gibi duruyor.
Daha önce hiç seviştiniz mi? Sadece soruyorum. 🤔

Hayatta hiç kimse için kendinizden taviz vermeyin sizden değerli kimse yok. Bi kere yapılan şeyin ardı arkası gelir. Evet çok çok erken. Çok seviyo olabilirsiniz ama onsuz ölmezsiniz de . Kendinize saygınızı kaybetmeyin kendinizi kullandırtmayın lütfen .

Daha önce hiç seviştiniz mi? Sadece soruyorum. 🤔

Evet, tabi. Sevişmeden öyle bir yorum yapamazdım ki zaten Sevişmeyin demedim dikkatli okursanız. Cinsellik temelli ilişki kurmayın dedim. Her ilişkide cinsellik olağan şekilde akışında gelecektir zaten. Konu sahibinin anlattığından anladığım kadarıyla kasıyorsun çocuk gibisin diyen erkek bana "uzun ilişki mesajı"ndan ziyade "kasma da anı yaşayalım" mesajı veriyor gibi geldi ki zaten konu sahibinin belki de daha zamanı olduğunu düşündüğü konuda birnevi baskı kurarak taviz vermesine neden olmuş.

Detaylı bir şey yapmadım.
Konu açıyorsunuz, akıl istiyorsunuz ama yaşadıklarınızı net bir şekilde yazmiyorsunuz.
Detaylı bir şey yapmamak ne oluyor. Soyunmadan ön sevişmemi yaşadınız. Arkadaşların tahmini gibi oral sex mı yaptınız?
Cinsellik sırf karşı taraf mutlu olsun diye yapılmaz. Sizde mutlu olmak, havalara uçmak, iki beden bir bütün olmak amacıyla yaparsınız.
Adam sizi manipüle etmiş. Pişmanlık duyacağınız şeyler yapmayın. Bunun 4 seferi 44 seferi yoktu. Eşimle tanıştığımız ilk gün beraber olduk. Ama ben biliyordum onla ciddi bir şeyler yaşayacağımızı. Bunu da 40 senenin verdiği tecrübe ile anladım. Siz daha o noktaya gelememişsiniz. Hayatın içinde pişmeniz lazım.

içinden gelmiyorsa bir adım atma, geliyorsa adım at sonrasını düşünme. neden sen istedin diye senin hakkında kötü düşünsün sonuçta o da istiyor sen kötü mü düşünüyorsun ?

Bahsettiğiniz kasiyer çocuk mu bu ? Yaşı sizden küçüktü falan. Yani her kimse artık; kimse için kendinizden taviz vermeyin. Bir şeyler olacaksa siz istediniz diye olmalı, karşı taraf istedi diye değil. Kendinize saygınız olsun her şeyden önce

Merhaba arkadaşlar,
1 aydır biri ile görüşüyorum son görüşme 4. görüşmemiz oluyor. 4. görüşme bazı istekler için erken değil mi? Sonuçta beni yeterince tanımıyor belki hakkımda yanlış şeyler düşünecek, ben de onu yeterince tanımıyorum ciddi mi yoksa öylesine takıldığı birisimiyim emin olamiyorum. Bu zamana kadar kırıcı bir davranisini görmedim iyi huylu birisi...

Kendisine fazla hızlı olduğunu söyledim 'kasiyorsun, çocuk gibisin' falan dedi. Beni istemediğim hiçbir şeye zorlamadı ama ben kaybederim korkusuyla kendisine uydum...
👎

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X