Görüştüğüm kişi fazla mı hızlı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sis_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın hızı problem değil, bu çok görecelidir ama siz henüz sadece 4 kez gördüğünüz birini kaybetmemek adına kendinizden taviz verirseniz kendinize yabancılaşırsınız. Değil 1 aylık 20 yıllık kocanıza bile içinize sinmeyen şeyleri yapmayın derim. Adamın tepkisi de saçma sapan. "kasıyorsun çocuk gibisin" nedir. Huzursuz olmuş uyarmışsın tepkiye bak.

Kaybedeceğim korkusuyla istemeyeceginiz seyleri yapmayın derim. sonucları ağır olabilir.

Merhaba arkadaşlar,
1 aydır biri ile görüşüyorum son görüşme 4. görüşmemiz oluyor. 4. görüşme bazı istekler için erken değil mi? Sonuçta beni yeterince tanımıyor belki hakkımda yanlış şeyler düşünecek, ben de onu yeterince tanımıyorum ciddi mi yoksa öylesine takıldığı birisimiyim emin olamiyorum. Bu zamana kadar kırıcı bir davranisini görmedim iyi huylu birisi...

Kendisine fazla hızlı olduğunu söyledim 'kasiyorsun, çocuk gibisin' falan dedi. Beni istemediğim hiçbir şeye zorlamadı ama ben kaybederim korkusuyla kendisine uydum...
Bencede biraz hızlı sevip sevmediğini anlayamazsın.
Canın istiyorsa yap zorlamayla olmaz bazı şeyler.

Bence yorumlar hiç hoş degil...kırıcı şekilde dalga geçiliyor yapmayalım bence.
Eğer arkadaşların tahmin ettiği tek taraflı tatmin etme gibi birşeyse yapmazsiniz bir daha olur biter. Yapmayın da zaten çünkü tek taraflı her şeye karşıyım. Biraz saygı yitirtiyor gibi sanki. Yani ilk sevişme yaşanır zamanla işler kızışır renk getirsin diye oyunlar başlar ...Tamam. ama bu pek romantik değil yani.

Pişman olduğum birşey yok, sadece hakkımda olumsuz şeyler düşünürse diye tedirgin oluyorum. İlişki daha yeni. Seviyorum ama kafa yapisini bilemiyorum erkeklere güven olmuyor. Ben de bazı şeylerin erken olduğunu düşündüm ve kendisine söyledim sırf kaybetmemek onu mutlu edebilmek için taviz verdim. Ben olumsuz cevap versem belki uzaklasacakti bunu göze alamadım. Galiba hata yaptım.
bu kafayla devam edin siz.daha çokkkk konu açarsınız

Bir kıza bu tarz argolar yakışıyor mu?

Bir kıza sizin yaptğınız şeyler yakışıyor mu? İsmini söylemekten utandığınız şeyleri yapmayın o zaman.

Yani yani bu tip eylemlerin de isimleri bu şekilde argo, ne desinler yani karşı tarafın tenasül uzvunu vokal organlarla stimüle etmek şekliyle cinsel haz vermek mi yazsınlar? Bakın ciddi isim yazarken bile kulağa aptalca geliyor en iyisi argo isim kalsın :bicak:

3, 5 kişinin forumun kalitesini manipüle etmesine izin verecek misiniz? Konu ciddiyetinden saptiriliyor. Biz burda geyik yapalim diye konu açmadık. Farkli bakis acısı, fikir alalım diye actik. Mune Mune

3, 5 kişinin forumun kalitesini manipüle etmesine izin verecek misiniz? Konu ciddiyetinden saptiriliyor. Biz burda geyik yapalim diye konu açmadık. Farkli bakis acısı, fikir alalım diye actik. Mune Mune

O konuda herkes fikrini yazdı bence, saçma sapan tiplerin fikirleriyle çocuk musun o musun bu musun demesiyle manipüle olmayın, kendinizden, değer yargılarınızdan emin olun. Her zaman kendi içsesinizi dinleyin, ortada rahatsız olacağınız bir durum varsa kimseyi takmayın kendi bildiğiniz yapın.

Bir kıza sizin yaptğınız şeyler yakışıyor mu? İsmini söylemekten utandığınız şeyleri yapmayın o zaman.

Yani yani bu tip eylemlerin de isimleri bu şekilde argo, ne desinler yani karşı tarafın tenasül uzvunu vokal organlarla stimüle etmek şekliyle cinsel haz vermek mi yazsınlar? Bakın ciddi isim yazarken bile kulağa aptalca geliyor en iyisi argo isim kalsın :bicak:
Ben yapmaktan utanmadım. Benim sorunum zaman. Bazı şeylerin erken olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden tecrübeli kişilerden akıl almak istedim. Özel hayatim hakkında konuşmaktan haz eden birisi değilim.

Merhaba arkadaşlar,
1 aydır biri ile görüşüyorum son görüşme 4. görüşmemiz oluyor. 4. görüşme bazı istekler için erken değil mi? Sonuçta beni yeterince tanımıyor belki hakkımda yanlış şeyler düşünecek, ben de onu yeterince tanımıyorum ciddi mi yoksa öylesine takıldığı birisimiyim emin olamiyorum. Bu zamana kadar kırıcı bir davranisini görmedim iyi huylu birisi...

Kendisine fazla hızlı olduğunu söyledim 'kasiyorsun, çocuk gibisin' falan dedi. Beni istemediğim hiçbir şeye zorlamadı ama ben kaybederim korkusuyla kendisine uydum...
Evet çok çok erken niye erken biliyo musun sana anlayış göstermek yerine kasiyorsunnnn çocuk gibisinnnn diyen bir erkekle olmaz, olmamış bu çocuk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X