Ayıp utanmiyor musunuz.Yalamış bence dondurmayı cnm. Severim. Afiyet olsun şekerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayıp utanmiyor musunuz.Yalamış bence dondurmayı cnm. Severim. Afiyet olsun şekerim
N’aptınız söyleseniz de bizde bişey diyelimKezbanligi bırakın bekaretle ilgili birşey yazan oldu mu? Önem vermem öyle şeylere... Konu ilişkideki hız.
Ne?Ayıp utanmiyor musunuz.
Bencede biraz hızlı sevip sevmediğini anlayamazsın.Merhaba arkadaşlar,
1 aydır biri ile görüşüyorum son görüşme 4. görüşmemiz oluyor. 4. görüşme bazı istekler için erken değil mi? Sonuçta beni yeterince tanımıyor belki hakkımda yanlış şeyler düşünecek, ben de onu yeterince tanımıyorum ciddi mi yoksa öylesine takıldığı birisimiyim emin olamiyorum. Bu zamana kadar kırıcı bir davranisini görmedim iyi huylu birisi...
Kendisine fazla hızlı olduğunu söyledim 'kasiyorsun, çocuk gibisin' falan dedi. Beni istemediğim hiçbir şeye zorlamadı ama ben kaybederim korkusuyla kendisine uydum...
Kaybetsen ne olacak lütfen ya bu erkekler bulunmaz hint kumaşımı anlamıyorum gerçekten sevmeyen saygı duymayan adamla işin olmamalı zatenkaybederim korkusuyla
Aaaa çok doğal dondurma yalamak neden utanayım kiAyıp utanmiyor musunuz.
bu kafayla devam edin siz.daha çokkkk konu açarsınızPişman olduğum birşey yok, sadece hakkımda olumsuz şeyler düşünürse diye tedirgin oluyorum. İlişki daha yeni. Seviyorum ama kafa yapisini bilemiyorum erkeklere güven olmuyor. Ben de bazı şeylerin erken olduğunu düşündüm ve kendisine söyledim sırf kaybetmemek onu mutlu edebilmek için taviz verdim. Ben olumsuz cevap versem belki uzaklasacakti bunu göze alamadım. Galiba hata yaptım.
Aaaa çok doğal dondurma yalamak neden utanayım ki![]()
mi acaba?bence değilll artıkımmmmmAma bağkirekiğ halağ niye kullanmış ossun?
Bir kıza bu tarz argolar yakışıyor mu?Yani yani yapacak bir şey yok konunun kendisi ekşınlı... Yaparken iyiydi sizler açık açık yazınca mı kötü oldu![]()
Bir kıza bu tarz argolar yakışıyor mu?
3, 5 kişinin forumun kalitesini manipüle etmesine izin verecek misiniz? Konu ciddiyetinden saptiriliyor. Biz burda geyik yapalim diye konu açmadık. Farkli bakis acısı, fikir alalım diye actik.Mune
Ben yapmaktan utanmadım. Benim sorunum zaman. Bazı şeylerin erken olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden tecrübeli kişilerden akıl almak istedim. Özel hayatim hakkında konuşmaktan haz eden birisi değilim.Bir kıza sizin yaptğınız şeyler yakışıyor mu? İsmini söylemekten utandığınız şeyleri yapmayın o zaman.
Yani yani bu tip eylemlerin de isimleri bu şekilde argo, ne desinler yani karşı tarafın tenasül uzvunu vokal organlarla stimüle etmek şekliyle cinsel haz vermek mi yazsınlar? Bakın ciddi isim yazarken bile kulağa aptalca geliyor en iyisi argo isim kalsın![]()
Evet çok çok erken niye erken biliyo musun sana anlayış göstermek yerine kasiyorsunnnn çocuk gibisinnnn diyen bir erkekle olmaz, olmamış bu çocuk.Merhaba arkadaşlar,
1 aydır biri ile görüşüyorum son görüşme 4. görüşmemiz oluyor. 4. görüşme bazı istekler için erken değil mi? Sonuçta beni yeterince tanımıyor belki hakkımda yanlış şeyler düşünecek, ben de onu yeterince tanımıyorum ciddi mi yoksa öylesine takıldığı birisimiyim emin olamiyorum. Bu zamana kadar kırıcı bir davranisini görmedim iyi huylu birisi...
Kendisine fazla hızlı olduğunu söyledim 'kasiyorsun, çocuk gibisin' falan dedi. Beni istemediğim hiçbir şeye zorlamadı ama ben kaybederim korkusuyla kendisine uydum...