Görüştüğüm kişi ve eski evliliği part2 dilekçe meselesi

Sorunuzu anladım tek taraflı gidip dilekçe veriliyor evet karşı tarafa gerek olmuyor dava açmak için

Yani bu bir resmi evrak, üstünde isim olmayabilir ama sonuçta 3. bir kişinin resmi belgesi, adamın bunu burda paylaştığınızdan haberi var mı? Haydi onu da geçtim, bosanan kadının hiçbir şeyden haberi yok. Bu dilekçenin burda olmasını yanlış buluyorum lütfen kusura bakma konu sahibesi ama bu belge silinmeli burdan Mune Mune Kazen Kazen

Yani bu bir resmi evrak, üstünde isim olmayabilir ama sonuçta 3. bir kişinin resmi belgesi, adamın bunu burda paylaştığınızdan haberi var mı? Haydi onu da geçtim, bosanan kadının hiçbir şeyden haberi yok. Bu dilekçenin burda olmasını yanlış buluyorum lütfen ksuusra bakma konu sahibesi ama bu belge silinmeli burdan Mune Mune Kazen Kazen
İyi de isimler yok ki

Hanımlar e devlette görülen mahkeme tarihi zaman aşımına uğruyor mu?Ben boşandıktan sonra 1 yıl kadar e devlette duruşma günü mahkeme avukat isimleri yazıyordu şu an tertemiz dava dosyalarım

Anlaşmalı boşanmada tek taraf dilekçe verse yeterli diye biliyorum ben. Çocuğu olmayan adamın mahkeme kağıdında da çocuktan bahsedilmesi çok ilginç,böyle bir hata nasıl olabiliyor? Ortak tanıdıklarınız varsa bile güven vermiyor bu durum bence,adam ultra yalancı olabilir,çevresi de ses çıkarmıyor olabilir aman dikkat.

İyi de isimler yok ki

Olmasın, yine de adamın haberi yok böyle bir şey yaptğından , hele ki kadının hiç haberi yok, belki rızaları yok? genel olarak başkasının kişisel evrakını, yazışmalarını burda ya da başka bir yerde paylaşamazsınız gayet yanlış bir durum.

Konuya geleyim bu is mahkeme evrakini gostere kadar gittiyse guvenmiyorsundur konu sahibesi, olmuyorsa olmuyor, icinde bir yerlerde guvenemiyorsan bu sekilde careler aramak yerine bitirmek daha kolay degil mi?

Size asıl atması gereken şey boşanma protokolü değil, mahkeme nihai sonucunu atması gerekiyor.

Bu işte tutmayan bir şeyler var ayrıca. Protokolde çocuk var diyor siz ise yanlış yazılmış diyorsunuz. Böylesi fahiş hata içeren bir protokol mahkemeye sunulmazdı evrak baştan düzenlenirdi.

Sizi kandırıyor bence.

Olmasın, yine de adamın haberi yok böyle bir şey yaptğından , hele ki kadının hiç haberi yok, belki rızaları yok? genel olarak başkasının kişisel evrakını, yazışmalarını burda ya da başka bir yerde paylaşamazsınız gayet yanlış bir durum.
Kopyalanıp yapıştırılmış ayriyeten hiç bir detayın olmadığı ezber cümlelerden oluşan bir evrak . Ayrıyeten burdaki insanlar konuyu merak ettiği için paylaştım. Belki yanlış olabilir.

Back
X