- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.885
- 268
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Herkeste aynı şey yazılıyor sanırımYazmiyor anlasmali bosanmada. Bizde evlilik birliginin temelinden sarsilmasi yazıyordu. Ama nasil sarsildi kismi yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkeste aynı şey yazılıyor sanırımYazmiyor anlasmali bosanmada. Bizde evlilik birliginin temelinden sarsilmasi yazıyordu. Ama nasil sarsildi kismi yok
Yani ortada bir çocuk mu varKelime hatalari olabilir bulunmaktadir/bulunmamaktir gibi. Protokol mahkemede tekrar okunuyor. Yanlis yazildiysa duzeltilirdi cunki cocuk olunca isin icine nafaka ve kisisel iliski ile ilgili yeni maddeler giriyor
Cocuk olmayabilir. Bu baskaisnin dilekcesi olabilir onu demek istedimYani ortada bir çocuk mu var![]()
İsimleri yazıyordu ben bu şekilde kestim. Zaten kendisi de avukat elindeki dilekçelerden esinlenerek ve düzelterek hazırladı gibisinden bir şey dedi.
Başkasının evrağı olmasın bu ?
Hayret bi boşanma konusu o garip kadının değilEvet tek dilekce yeterli bosanma icin.
Anlasmali bosanma protokolu boyledir, detay yazmaz. Sadece talepler yer alir
İyi de isimler yok kiYani bu bir resmi evrak, üstünde isim olmayabilir ama sonuçta 3. bir kişinin resmi belgesi, adamın bunu burda paylaştığınızdan haberi var mı? Haydi onu da geçtim, bosanan kadının hiçbir şeyden haberi yok. Bu dilekçenin burda olmasını yanlış buluyorum lütfen ksuusra bakma konu sahibesi ama bu belge silinmeli burdanMune
Kazen
Yazmiyor anlasmali bosanmada. Bizde evlilik birliginin temelinden sarsilmasi yazıyordu. Ama nasil sarsildi kismi yok
Eski konunuzu okumadım,ama problem ne şu an? Boşandıysa boşandı?Ay kızlarrrr vallaha yoruldum. Bu mesele benim başımı ağrıtacak gibi..![]()
İyi de isimler yok ki
Kopyalanıp yapıştırılmış ayriyeten hiç bir detayın olmadığı ezber cümlelerden oluşan bir evrak . Ayrıyeten burdaki insanlar konuyu merak ettiği için paylaştım. Belki yanlış olabilir.Olmasın, yine de adamın haberi yok böyle bir şey yaptğından , hele ki kadının hiç haberi yok, belki rızaları yok? genel olarak başkasının kişisel evrakını, yazışmalarını burda ya da başka bir yerde paylaşamazsınız gayet yanlış bir durum.
Bence de başkasının evrakı gibi ya. Hem de taraflardan biri avukat diyorsunuz. Mümkün mü böyle basit bir yanlışlık?