- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.052
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Arkadaşlar dilekçeyi kaldırdım kişisel olduğu için. Hoş kayda değer bir şey de yoktu da neyse. Ezber cümleler. Gören gördü zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir. Benim aklıma yatmayan yer de burası olmuştu zaten. Bunu araştıracağım olmadı ipleri koparacağım. Çok boğuldum.Konu sahibi, o evraklari sesli olarak hakim okuyor, buyuk bir ekranda dilekce word dosyasinda gözüküyor, katipte bakiyor ve duzenleme yapiyor. Yanlislik varsa sevgiliniz, eşi, hakim, katip olmak üzere 4 kisiden birinin bunu farketmesi gerekirdi
Saklayamaz ortak tanıdıklarımız var . İllaki bilinir duyulurdu.
Saklayamaz ortak tanıdıklarımız var . İllaki bilinir duyulurdu.
Bence bu su cok bulandi. Cocuk varsa ozellikle saklandigi durumlari bile gordum ben. Is isten gectikten sonra cocugu soyluyorlar. Nikah tarihi alinmis, nasilsa vazgecemez diye cocugu ortaya cikariyorlarOlabilir. Benim aklıma yatmayan yer de burası olmuştu zaten. Bunu araştıracağım olmadı ipleri koparacağım. Çok boğuldum.
Yuh ya.Benim tanidigimdan adamin 3 cocugunu sakladilar. Dügünden sonra kadina "süpriz" oldu. Ordada hem araci olan sakladi, hem koca kisisi. Yani tanidik olduklarina güvenmeyin derim.
Benim tanidigimdan adamin 3 cocugunu sakladilar. Dügünden sonra kadina "süpriz" oldu. Ordada hem araci olan sakladi, hem koca kisisi. Yani tanidik olduklarina güvenmeyin derim.
Biz burada evliyken annesini-babasını-akrabalarını toplayıp kız istemeye giden adamlar tanıdık. Bence çok güvenmeyin ortak tanıdıklara.
Bizdende maalesef evli ve cocukluyken baskasina davullu zurnali dügün yapan cikti maalesef![]()
Nasıl başardılar ? Organize bir suç şebekesine mi mensupmuş aile ? Arkadaşınız 3 çocuk sürprizini görünce, adama bir sürpriz yapıp aynı hızla boşanmıştır inşallah.
Merhaba hanımlar öncelikle depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz.
Önceki konumu
Görüştüğüm kişi ve Eski evliliği
Bilmeyenler için buraya bırakıyorum. Bir çoğunuz kişinin boşanma dilekçesini istememi söylemiştiniz. Öncelikle bazı gerçekler ortaya çıktı
1-) 5ay evli kaldık demisti ama evi terkedip 1 sene boyunca anlaşmali boşanma zamanını beklemiş. Yani kağıt ustunde toplam 1 sene 2 ay kadar evli kalmışlar. Karşı taraf da eşyalari almadan ikna olmayacağını söylemiş.
2-) Davayı kendi açmış. Ve kız da eşyaları altınları almak suretiyle ikna olmuş. İçeriği şöyle;
Ayrıyeten kendi anlaşmalı davayı açtığı için karşı tarafın dilekçe vermediğini söyledi . Böyle mi oluyor??
Avukat ve bu şurecten geçen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
Korkunç...O yüzden eşe dosta güven olmuyor
Adam almanyada. Cocuklar burda zaten. Kizi Türkiyeden getireceklerdi. Ona sadece adamin bir evlilik yapip bosandigini söylemisler. Kiz da tanisip begenmis. O sirada cocuklardan söz eden yok tabi. Dügünden sonra kiz Almanyaya gelmeden önce adamin bir akrabasi söylemis oldu, cünkü cocuklarin saklandigini bilmiyordu. Kiz hemen ayrildi
1 senedir tanıyoruz 1 aydır görüşüyoruz ben kolay kolay beğenmem ilk kez karşıma beğendiğim biri çıkmıştı ondan kafa yoruyorum sanırım1 aydır görüştüğünüz adam, gerçekten hakkında 2 konu açılmasını hak ediyor mu ?
Adama aşık mısınız ? Yoksa sadece evlenmek istediğiniz, adam da sizinle 2 yıl sonra evlenebileceğini söylediği için mi bu adama bu kadar kafa yoruyorsunuz ?
Adam herhalde kadını Almanya'da havaalanında karşılarken söylemeyi planlıyordu
Panda hanım,uyapa ilk defa girdim pek anlayamadım siteyi tam olarak nereden bakmam gerekiyor?dosya sorgulamadan mıUyapta vardir muhtemelen. Edevlette sadece bosanma ve sebebi yazıyor bende
Sizin tanıdığınız erkek mi yaptı bunu? Devamında neler olduBizdende maalesef evli ve cocukluyken baskasina davullu zurnali dügün yapan cikti maalesef![]()
Panda hanım,uyapa ilk defa girdim pek anlayamadım siteyi tam olarak nereden bakmam gerekiyor?dosya sorgulamadan mı
Oradan da bir şey çıkmadı
Konu sahibi, o evraklari sesli olarak hakim okuyor, buyuk bir ekranda dilekce word dosyasinda gözüküyor, katipte bakiyor ve duzenleme yapiyor. Yanlislik varsa sevgiliniz, eşi, hakim, katip olmak üzere 4 kisiden birinin bunu farketmesi gerekirdi