Görüştüğüm kişi ve eski evliliği part2 dilekçe meselesi

Arkadaşlar dilekçeyi kaldırdım kişisel olduğu için. Hoş kayda değer bir şey de yoktu da neyse. Ezber cümleler. Gören gördü zaten.

Konu sahibi, o evraklari sesli olarak hakim okuyor, buyuk bir ekranda dilekce word dosyasinda gözüküyor, katipte bakiyor ve duzenleme yapiyor. Yanlislik varsa sevgiliniz, eşi, hakim, katip olmak üzere 4 kisiden birinin bunu farketmesi gerekirdi
Olabilir. Benim aklıma yatmayan yer de burası olmuştu zaten. Bunu araştıracağım olmadı ipleri koparacağım. Çok boğuldum.

Saklayamaz ortak tanıdıklarımız var . İllaki bilinir duyulurdu.

Benim tanidigimdan adamin 3 cocugunu sakladilar. Dügünden sonra kadina "süpriz" oldu. Ordada hem araci olan sakladi, hem koca kisisi. Yani tanidik olduklarina güvenmeyin derim.

Olabilir. Benim aklıma yatmayan yer de burası olmuştu zaten. Bunu araştıracağım olmadı ipleri koparacağım. Çok boğuldum.
Bence bu su cok bulandi. Cocuk varsa ozellikle saklandigi durumlari bile gordum ben. Is isten gectikten sonra cocugu soyluyorlar. Nikah tarihi alinmis, nasilsa vazgecemez diye cocugu ortaya cikariyorlar

Benim tanidigimdan adamin 3 cocugunu sakladilar. Dügünden sonra kadina "süpriz" oldu. Ordada hem araci olan sakladi, hem koca kisisi. Yani tanidik olduklarina güvenmeyin derim.

Nasıl başardılar ? Organize bir suç şebekesine mi mensupmuş aile ? Arkadaşınız 3 çocuk sürprizini görünce, adama bir sürpriz yapıp aynı hızla boşanmıştır inşallah.

Nasıl başardılar ? Organize bir suç şebekesine mi mensupmuş aile ? Arkadaşınız 3 çocuk sürprizini görünce, adama bir sürpriz yapıp aynı hızla boşanmıştır inşallah.

Adam almanyada. Cocuklar burda zaten. Kizi Türkiyeden getireceklerdi. Ona sadece adamin bir evlilik yapip bosandigini söylemisler. Kiz da tanisip begenmis. O sirada cocuklardan söz eden yok tabi. Dügünden sonra kiz Almanyaya gelmeden önce adamin bir akrabasi söylemis oldu, cünkü cocuklarin saklandigini bilmiyordu. Kiz hemen ayrildi

Merhaba hanımlar öncelikle depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz.
Önceki konumu
Görüştüğüm kişi ve Eski evliliği
Bilmeyenler için buraya bırakıyorum. Bir çoğunuz kişinin boşanma dilekçesini istememi söylemiştiniz. Öncelikle bazı gerçekler ortaya çıktı
1-) 5ay evli kaldık demisti ama evi terkedip 1 sene boyunca anlaşmali boşanma zamanını beklemiş. Yani kağıt ustunde toplam 1 sene 2 ay kadar evli kalmışlar. Karşı taraf da eşyalari almadan ikna olmayacağını söylemiş.
2-) Davayı kendi açmış. Ve kız da eşyaları altınları almak suretiyle ikna olmuş. İçeriği şöyle;
Ayrıyeten kendi anlaşmalı davayı açtığı için karşı tarafın dilekçe vermediğini söyledi . Böyle mi oluyor??
Avukat ve bu şurecten geçen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

1 aydır görüştüğünüz adam, gerçekten hakkında 2 konu açılmasını hak ediyor mu ?

Adama aşık mısınız ? Yoksa sadece evlenmek istediğiniz, adam da sizinle 2 yıl sonra evlenebileceğini söylediği için mi bu adama bu kadar kafa yoruyorsunuz ?

Adam almanyada. Cocuklar burda zaten. Kizi Türkiyeden getireceklerdi. Ona sadece adamin bir evlilik yapip bosandigini söylemisler. Kiz da tanisip begenmis. O sirada cocuklardan söz eden yok tabi. Dügünden sonra kiz Almanyaya gelmeden önce adamin bir akrabasi söylemis oldu, cünkü cocuklarin saklandigini bilmiyordu. Kiz hemen ayrildi

Adam herhalde kadını Almanya'da havaalanında karşılarken söylemeyi planlıyordu

1 aydır görüştüğünüz adam, gerçekten hakkında 2 konu açılmasını hak ediyor mu ?

Adama aşık mısınız ? Yoksa sadece evlenmek istediğiniz, adam da sizinle 2 yıl sonra evlenebileceğini söylediği için mi bu adama bu kadar kafa yoruyorsunuz ?
1 senedir tanıyoruz 1 aydır görüşüyoruz ben kolay kolay beğenmem ilk kez karşıma beğendiğim biri çıkmıştı ondan kafa yoruyorum sanırım

Kaldırmışsın dilekçeyi de orda çocuk var diyorsa vardır.
Çocuk var gibi bir yanlış yapılmaz.
Davacı taraf avukatıyla konuşur avukat yazar dilekçeyi hiçbir avukatta böyle salak bir yanlış yapmaz.
Adamın çocuğu var net .
Ortak tanıdıklarım var diyorsun kim bu tanıdıklar falan saçmalama lütfen.
Düpedüz adam kandırıyor.

Konu sahibi, o evraklari sesli olarak hakim okuyor, buyuk bir ekranda dilekce word dosyasinda gözüküyor, katipte bakiyor ve duzenleme yapiyor. Yanlislik varsa sevgiliniz, eşi, hakim, katip olmak üzere 4 kisiden birinin bunu farketmesi gerekirdi

Hiçbir "tanıdık" avukat çocuğu olmadığını hatta nikahlı eşi ile aynı eve bile girmediğini bildiği adamın dilekçesinde böyle talihsiz bi hata yapmaz zaten, bırak hakimi katibi.

Back
X