Görüştüğüm kişinin arkadaşı bunun yaşı geç çocugunuz olmaz demiş???

Belki de öyledir. Hakikaten bu hiç aklıma gelmemişti. Daha da sinirlendim şimdi. Ya hakikaten zorlaşıyor mu bu durum belli bir yaştan sonra?

Kadınlar için biyolojik bir saat varmış evet ama otuzüç yaş ideal bir yaş henüz. Hele ki bu devirde daha da ileriki yaşlarda bile kolaylaştı anne olmak.

Canim olur tabiki neden cocugun olmasin sacmalamis resmen

Saçmalama bir devirde 50 yaşındaki kadın bile doğuruyor . Babamın kuzeni 48 yaşında 2 gün önce doğurdu. Önemli olan sağlıklı olmak. Sebile ölmez var youtube de kadın 30 küsür yaşında yeni doğurdu ki bu zamanda artık doğurma yaşı 30 . Millet 30 dan önce zaten evlenmiyor. Eğer görüştüğün kişi de böyle düşünüyorsa kendini hiç üzme başkalarıyla devam et.

Yaşı geç ne demek ki???Çocuk doğurmak için büyük bir yaşta demek istediniz heralde. Görüştüğünüz kişi kaç yaşında ki? Hayır, kadınların doğurganlık yaşına takmışlar da erkeklerin de 30-35 yaşından sonra sperm kalitesi düşüyor ve bu yüzden anomali riski arttığı gibi yumurtayı dölleme becerisi de azalıyor. Kadınlar menopoza (genellikle 45-50 yaşından sonra) girmeden öncesine kadar doğurganlıklarını korurlar. Kadınlar doğurabilirler. Sorun orada değil. Ama yaş geçtikçe kadının gözü açılır, akıllanır, hizmetçilik yapmaz, tabiri caizse erkeğin ve kayın ana-baba gibi kişilerin karşısında çöt çöt konuşup kendini ezdirmez; o yüzden aslında 30 yaşını aşmış kadınla evlenmek gözlerini korkutur bu zihniyettekilerin. Kurtulun bundan da rezil arkadaşından da!
Çocuk yapmak için değil, ömrünü sizinle geçirmek istediği için evlenecek birini bulun. Çocuk, her aile için zorunlu değildir, unutmayın!

Bu adam 35 yaşında. Daha önce görüşmek istediğim kişi de benden yaşça küçük birini tercih etmişti. Sanırım evlilik için hiç şansım kalmadı.
Evliliğin yaşla bir alakası yok öncelikle onu belirteyim..bazen insanlar ilk evliliklerini yada ikinci evliliklerini geç yapabiliyorlar bu bir şans işi..çocuk konusuna gelirsek 40yasında doguranda var ..20yasında tedavi görende çocuk için..o yüzden hiç takılmayın bence..patavazsız bir davranış olmuş arkadaşınız ki hepsi bu..

Basin tekmeyi gitsin
Ilk cocugumu 30 , ikinciyi 38 de dogurdum
42 yasinda doguran arkadasim var
Su anda 40'im hala gayet saglikliyim , hani bi cocuga daha maddi olarak bakabilecek olsam yine dogururum
Yasinizda birsey yok , ama bu gorustugunuz kisi adam degil

Arkadasimla ayni yasta evlendik ikimizde 22 yasindaydik.sonrasinda ben hamile kaldim ama arkadasim 5 yildir cok ugrasmasina ragmen hala kalamadi.yani bu isin yasla pek alakasi yok.biyolojik saat var ama sizin yasiniz gec degil ki

Ay gerizekalı , onu beğenmediğinin sinyalini verdiysen seni burdan vurmak istemiş.Arkadaş kısmı da yalan bence.Kendi saçma düşüncesini arkadaşı söylüyo gibi söylemiş beyinsiz.Cahil cühela tayfası ya.

Bence bu kendi düşüncesi ve cok cahilce. Yoluna devam eder misin bilemem ama ben bu kişiden çok sogurdum

20 li yaşlarda malesef ki tüp bebek tedavisi gören Kadınlar olabildiği gibi 40lı yaşında sağlıkla kendiliğinden hamile kalan Kadınlar var. 2 sene önce bir yakınım 2 yıldır menapoza girmişti ama hamile kaldı. 5 aylık olmuştu bebeği öğrendiğinde.
Yaşınız evlilik içinde bebek içinde ideal. Doktorlar 36dan sonra daha dikkatli takibe alıyorlar gebeleri sadece. Evvela Bu sözleri kale almayın ve moralimizi bozmayın.
Sevgiliniz ziyadesiyle cahillik etmiş , kendisini bilgilendirmenizde fayda var. Gereksiz yere Endişeyle yaklaşmasın size .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…