- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Belki de öyledir. Hakikaten bu hiç aklıma gelmemişti. Daha da sinirlendim şimdi. Ya hakikaten zorlaşıyor mu bu durum belli bir yaştan sonra?
Canim olur tabiki neden cocugun olmasin sacmalamis resmen33 yaşındayım. Biriyle görüşüyorum daha doğrusu görüşüyordum. Çok devam edeceğim sanmıyorun. Arkadaşı buna bu hanımın yaşı geç çocuğu olmayabilir demiş. Bu salak da gelmiş bunu bana söylüyor. Yemin ediyorum kafayı yicem. Ne yani ben şimdi hiç evlenemeyecek miyim?!?!
Evliliğin yaşla bir alakası yok öncelikle onu belirteyim..bazen insanlar ilk evliliklerini yada ikinci evliliklerini geç yapabiliyorlar bu bir şans işi..çocuk konusuna gelirsek 40yasında doguranda var ..20yasında tedavi görende çocuk için..o yüzden hiç takılmayın bence..patavazsız bir davranış olmuş arkadaşınız ki hepsi bu..Bu adam 35 yaşında. Daha önce görüşmek istediğim kişi de benden yaşça küçük birini tercih etmişti. Sanırım evlilik için hiç şansım kalmadı.
Çok çirkin bir muhabbet. Size yansıtılması da garip geldi. Ne tepki verdiniz söyleyince?
Densizin tekinin ettiği laf yüzünden neden karamsar oluyorsunuz.Bu adam 35 yaşında. Daha önce görüşmek istediğim kişi de benden yaşça küçük birini tercih etmişti. Sanırım evlilik için hiç şansım kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?