Görüştüğüm kişinin arkadaşı bunun yaşı geç çocugunuz olmaz demiş???

Demekki kendi düşünmüş. Ya daha da canım sıkıldı. Karşıma çıkan erkekler bunu mu düşünecek hep?
Onların düşüncesi niye seni üzüyör ki ben de çocuk çok severim ama illa olacak demem gelecek için. Çiftlere bağlı sorumluluk isteyen bir şey çocuk. Çocuksuz ama mutlu çok çift var. Sen buna yol ver sağdan sağdan sollama yapmadan gitsin başka birini bulsun.

Ayrılın ...hiç uğraşmayın, bu insanı memnun edemezsiniz, herzaman siz de takacak bir şey bulur.. özguveninizi yerle bir eder, neden sizin her şeyinizden memnun olan kibar bir beyefendiyle yola devam etmiyesiniz? Unutmayın sizden bir tane var ve degerlisiniz! Lütfen kimseyi bulamam, anne olma yaşını kaçırırım, korkusuyla bu durumu görmemezlikten gelmeyin, bu insan daha o olgunluğa erişememiş ki bu mevzuyu size söylüyor ve sizin özguveninizi asagiya çekiyor.. bırakın gitsin küçük birini bulsun alsın...

Erkek arkadaşım benden 5 yaş küçük, annesi ve iki ablası feryad figan edip ortalığı birbirine katmışlardı bunu öğrenince.
Kadınlar çabuk çöküyor oğlum hem 35inden sonra hamile kalmak zor demiş annesi
Cehalet işte... takma kafana ve vur tekmeyi gitsin

Ben 33 yasinda idim ogluma hamile iken. Bu arada menopoz donemine yeni giren hanimlarin bile hamile kalabilme olasiligi varken, 33 yasin gec olarak dusunulmesi tam bir cahillik...

Bu adam 35 yaşında. Daha önce görüşmek istediğim kişi de benden yaşça küçük birini tercih etmişti. Sanırım evlilik için hiç şansım kalmadı.

Sizinkine tam benzemese de, gecenlerde bir arkadasim birisi var ne dersin falan dedi. Iyi dedim goruselim. Sirf arkadasa ayip olmasin diye evet dedim yoksa niyetim yoktu. Boyu 2 metre kadar kilosu da soylemese de 120 rahat vardi. Eve geldik mesaj atmis neymis yasim buyukmus kendisi 2 yas kucuktu. Baksan benden buyuk duruyordu saclari dokulmus. Bunu bastan biliyordu ki ben ustune basa basa da soyledim sorun olmaz demisti. Sonra cok ufak tefekmisim siska zayifmisim.. Benim boyum 163 kilo 51. Bu gerizekalı bunlari biliyordu yine de görüşmek istedi. Uyumlu degiliz dedi ben de dedim haklısın hic uyumlu degiliz yaninda cocugun gibi ksldim. Baska bisi yazmadi :)

Ben hic dert etmedim kendime. 33 yasta ne varmis? Ne var yasimizda? Ben okkali bir cvp yazardim yerinizde olsam.

Böyle birini baba yapmaktan kurtulduğunuz için şanslı sayın kendinizi

O deneni ciddiye alıp "ben artık hiç evlenemeyecek miyim?" Diye sorduğun için sana kızmak istiyorum.
Hani onun diyen arkadaşı mal, o çocuk zaten mal sen bari yapma.
Kırk yaşında bile insanların rahatlıkla doğal yollardan çocuğu olabiliyor. Kaç tane var çevremde 38-40 yaşlarında çocuk sahibi olan.
Ayrıca böyle patavatsız bir insan da uzak olsun senden.

Komşumuz şimdi 39 yaşında ve hamile. Daha dün duyduk diğer komşumuz da 38 de anne oldu. Tanıdığımız daha küçük yaşta evlendi ama çocuğu olmadı 15 sene. 36 yaşında anne oldu. Çocuk işi nasip. 52 yaşında anne olanı gördüm. Konuştuğunuz kişi inşaAllah yaşla anneliğin olmadığını biliyordur

Terbiyesizler
Sinir olmadınız mı

Konu sahibi yol verdin mi o terbiyesize ? Mesaj falan atti mi?
Soguk konus,uzak dur
Bir erkek,bir erkege böyle birşey söylemez,hadi diyelim kadın mubabbeti yapan tipler arkadasi cidden söylemiş gelip niye sana söylüyor , üzülme
Yaşında hicbir sey yok. 33 yas ne ki?benim annem ve kizkardesim arasinda 38 yas var.
Ayrıca bak bu siteye 25 26 27 yaslarinda tup bebek tedavisi gorenler var.
Ne saçmalıyor o adam 35 yasina gelmis ama beyni yok
Uyuz cahil kibirli terbiyesiz ukala. Yol ver buna

Umarim seni kirdigi yerden sinanmaz bu kisi.
Kimin ne zaman cocugu olur kader kismet...20 yasinda evlenir 10 sene ugrasir. 35 de evlenir.ilk aydan hamile kalir...bunlari ona anlatmak kendini savunma geregi duymak bile sacma.cocuk cok sey ama her sey degil...

33 bu 50 mi 50 yasında bile doğuran varken üstelik

Canım bence sen evlilik ve çocuk mesele sini takıntı yaptın, görüştüğün kişilere bu korkularını aktarıyorsun, ürküyorlar. Canım bu işler kısmet. 21 de evlendim, 26 da zorrrrla oğlum oldu, 38 de üçüzlerim oldu. Önce seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…