Görüştüğüm kişinin arkadaşı bunun yaşı geç çocugunuz olmaz demiş???

Ahh ahh insan ne kadar cahil ve kibirli olabiliyor böyle! Hadsiz ya! 30 yaşını geçmiş kadın ölsün zaten bunların zihniyetine göre. Kendinize güvenin ve asla yaşım geçti diye düşünüp taviz vermeyin. Gayet çocuğunuz da olur, evlenirsiniz de, panik yapmayın..

Hiçbirşey. Dondum kaldım. Yüzümde yanıyordu sanırım kızarmış da olabilirim. Bu konuda eziklik hissediyordum zaten daha da arttı yani.
Ben olsam benim yumurtalık sayım fazla ama senin spermleri bir kontrol ettirelim derdim...
Kendinize yaşlı, evde kalmış gibi görmeyin kimse de sizi görmez. Göreni de o dakka şutlayın gitsin.
Görüşmeden önce yaşını biliyordu sonra bu tarz muhabbetler bana bahane ve korkak işi geliyor. Yıllar önce yakın bir arkadaşım kendinden 4-5 yaş büyük birine asık olup evlenme teklif etti. Ama kadın adamı küçük bulup olgun bulmadığı için reddetti.

o once kendı sperm kalıtesını kontrol ettırsın. Tovbe tovbe...
ılk gorusmeden once yasınızı bılmıyor muydu. bu adam sızınle olmak ıstese de devam etmeyın.
Ne kadar gereksız ne kadar bos ve kırıcı bır sohbet. Evlenmıs olmak ıcın evlenmeyın lutfen.

HasbinAllah ya..
Hadi o şahıs saçmalamış saçmalamış dibine kadar. Görüştüğünüz kişi bunu ne mantıkla söylüyor size. Onun ağzını kapatamadığı gibi gelmiş bir de size yetiştiriyor. Sinir oldum gece gece.

Adamın yaşı kaç pardon ama? Hem zaten artık herkes bu yaşta anne oluyor. Bir de o adam sapık mıymış hemen çocuk vs düşünmüş? İnsanlar bir acayip cidden

Bütün yirmilikler patır patır doğuruyor çünkü Ay hiç uğraşmayın böyle hadsizlerle ya

Dediğin gibi salak gelmiş bir de sana mı söylüyor. Hem evlenirsin hem de çocuğun olur, bir de daha saygılı daha zeki birinden olursa tadından yenmez

Evet yaşın geç ikiz üçüz bebeğin bile olabilir ^^ bencede kendi aklına gelmişte arkadaşına sallamış gibi. Hadi gerçekten arkadaşı söylemiş olsun sana bunu söylemesi büyük ayıp. Asla devam etme mutlu olamazsın o insanla.

Enistste de arkadaşı da birbirinden patavatsizmis.artik evlenme yaşı 30 coğunluk bu yaşta evlenip çocuk sahibi oluyor .takmayın saçmalamış.bunu size gelip anlatan saf kaç yaşında acaba ??

37 yaşındayım bebişimi bekliyorum yaşımla ilgili bir sorun yaşamadım çok şükür kuzenim 42 komşum 43 yaşında doğurdu. Daha bir ton 40li yaşlarda doğuran var. Köylü mantığı güden, 18 yaşında doğurtup damızlık gibi kullanılan kadınlardan olmayacaksın şükret. Seni alan gerçekten sevdiği için alacak

Bunu size söyleme şekli çok önemli. Umurunda olmadan "salak işte böyle düşünüyor" gibi mi söyledi yoksa "bu doğru mu" gibi sorarcasina söyledi?

Ay gerizekalı resmen ya.
Ne kafası yaşıyor bende ondan istiyorum ya.Evet olmaz cunku senin gibi birinden çocuk yapmayacağım için olmaz deseydiniz.ayrica yaşınız erken birde benim tanıdığım 8yil olmuştu menapoza gireli ama hamile kaldı çocuk da doğdu yani ayrıca sizin daha cook seneleriniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…