Görüştüğüm kişinin arkadaşı bunun yaşı geç çocugunuz olmaz demiş???

Ne alaka ya? Artik basiyolar hormonu yunurta olusuyo. Bakalim onun spermleri kaliteli mi?

Evet yas gectikce zorlasiyo mu ? Zorlasiyo ama imkansiz degil asla. Bu arkadas ya seni denemis ya da gorysmek isteniyo

Acaba kendisinin spermleri sağlıklı mı? Kendisinin çocuğu olacak mı?
Sizde keşke bunu soyleseydiniz.
Erkeklerin 38 yaşından sonra spermleri bozuluyor.
Hatta aşırı kahve sigara tüketenlerin daha da erken spermleri bozuluyor.
Kadınlara bok atıp durmasınlar.
Oooo erkeğin spermi hızlı en az %40 olacak, sayisi ml de fazla olacak, morfolojik sıkıntısı olmayacak, ileri hareket hızı fazla olacak, varikosel gibi damarsal sorunu olmayacak.
Kromozonel sıkıntısı da olmayacak.
Şimdi sdize gidin o sığ beyinsiz adama bunları söyleyin.

Gorustugun kisi 'adam' lik sifatindan uzak.. bir kadinin en hassas oldugu konudur bu. Resmen asagilama sozleri. Olcmeden tartmadan gelip size soyluyor. Buyuk kavga cikarip ayrilirdim ben olsam.. yillar once gorustugum kisinin annesi benimle ilgili olumsuz seyler soylemis. Bu beyinsiz de bana soylemsti. Ve hemrn ayrilmistim

30dan sonra anne olan o kadar çok kişi var ki. Ben 26 yaşına girdim. Ama sizin anne olma ihtimaliniz benimkinden fazla. Bu işler yaşa bakmıyor.

İnsanların cahilliği işte. Evet yaşın yumurtlama üzerinde etkisi varmış ama siz 50 yaşında mısınız da sanki. Ve 50 yaşında ikiz bebekleri olan bir ünlü vardı şu Sıdıka dizisindeki safiye'nin :) 35 36 yaşında anne olan birçok insan var forumlarda da instagramda da hep okuyorum ki benı annem 40 yaşında doğurmuş ben 25 yaşındayım annem 66 :) velhasıl kelam siz canınızı sıkmayın bu tamamen arkadaşınız ve arkadaşının patavatsızlığı kendini bilmezliği ve cahilliği.

Şimdi moda 40 sonrası dogurmak:)
Millet zaten 30 lü yaşlarda doğuruyor.buna bende dahilim
Bence o 20 lik bulabilirse bulsun,yeterki sizden uzak olsun

Arkadaşının lafını ciddiye alan ve size taşıyan biriyle zaten görüşmeyin

Arkadaşının lafını ciddiye alan ve size taşıyan biriyle zaten görüşmeyin
Kızlar bugün görüşmek istedi ben yok dedim. Kafamız uyuşmuyor dedim ve bitirdim. Hala mesaj atıyor ama kararlıyım. Kafama takıldı ama hakikaten geç kaldım sanırım ve işim zorlaştı. Artık kolay evlenemem gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…