- Konu Sahibi Evreka1800
-
Sadece sevdigi kadinla olmak isteyen adamlar da var bu dünyada, merak etme..Belki de öyledir. Hakikaten bu hiç aklıma gelmemişti. Daha da sinirlendim şimdi. Ya hakikaten zorlaşıyor mu bu durum belli bir yaştan sonra?
Terbiyesizler
Sinir olmadınız mı
Acaba kendisinin spermleri sağlıklı mı? Kendisinin çocuğu olacak mı?33 yaşındayım. Biriyle görüşüyorum daha doğrusu görüşüyordum. Çok devam edeceğim sanmıyorun. Arkadaşı buna bu hanımın yaşı geç çocuğu olmayabilir demiş. Bu salak da gelmiş bunu bana söylüyor. Yemin ediyorum kafayı yicem. Ne yani ben şimdi hiç evlenemeyecek miyim?!?!
İnsanların cahilliği işte. Evet yaşın yumurtlama üzerinde etkisi varmış ama siz 50 yaşında mısınız da sanki. Ve 50 yaşında ikiz bebekleri olan bir ünlü vardı şu Sıdıka dizisindeki safiye'nin :) 35 36 yaşında anne olan birçok insan var forumlarda da instagramda da hep okuyorum ki benı annem 40 yaşında doğurmuş ben 25 yaşındayım annem 66 :) velhasıl kelam siz canınızı sıkmayın bu tamamen arkadaşınız ve arkadaşının patavatsızlığı kendini bilmezliği ve cahilliği.33 yaşındayım. Biriyle görüşüyorum daha doğrusu görüşüyordum. Çok devam edeceğim sanmıyorun. Arkadaşı buna bu hanımın yaşı geç çocuğu olmayabilir demiş. Bu salak da gelmiş bunu bana söylüyor. Yemin ediyorum kafayı yicem. Ne yani ben şimdi hiç evlenemeyecek miyim?!?!
Kaynana olmasınHımm arkadaşıdır kesin...
33 yaşındayım. Biriyle görüşüyorum daha doğrusu görüşüyordum. Çok devam edeceğim sanmıyorun. Arkadaşı buna bu hanımın yaşı geç çocuğu olmayabilir demiş. Bu salak da gelmiş bunu bana söylüyor. Yemin ediyorum kafayı yicem. Ne yani ben şimdi hiç evlenemeyecek miyim?!?!
Kızlar bugün görüşmek istedi ben yok dedim. Kafamız uyuşmuyor dedim ve bitirdim. Hala mesaj atıyor ama kararlıyım. Kafama takıldı ama hakikaten geç kaldım sanırım ve işim zorlaştı. Artık kolay evlenemem gibi.Arkadaşının lafını ciddiye alan ve size taşıyan biriyle zaten görüşmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?